wuju Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 dopiero otworzyłem oczy miło było was poznać warjaty zdjęć i ja mam parę ciekawych :gwizdanie: dzięki za wspaniały wieczór jesteście niesamowici postaram sie byc jak najczęściej na spotach RFS py sy. ja tez was kocham
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 wuju, swoj chlop jestes. Nam tez bylo milo Cie poznac. Musisz przyjezdzac regularnie. mcm, najlepiej to wywal te zdjecia. : D
wuju Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 wuju, swoj chlop jestes. Nam tez bylo milo Cie poznac. Musisz przyjezdzac regularnie. mcm, najlepiej to wywal te zdjecia. : D dzieki kucze kiler postaram sie jak najczęściej ale nie wiem czy mój szofer będzie chciał mnie tak czesto wozić
oZiX Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 cześć Właśnie sobie wstałem z wyrka:D Bryniu nie obudziłaś na śniadanie! Tomaszu czy Ty przypadkiem nie odwiedziłeś mnie prze lublinem?! Bo coś mnie .... boli mcm Po Tobie na długo będę miał pamiątkę przed blokiem :gwizdanie:, wyślij i mi zdjęcia do albumu!! Kasiu fajnie że zajechałaś :gwizdanie: Jarko dzięki za dostarczenie do domu Michał nadgarstek to od czego innego Cię boli ale to nie publicznie :gwizdanie: Wuju bajeruj Paulinę niech Cię przywozi i nas odwozi :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 11:39_________________________________________________a i mówiłem że do 3:00 pobalujemy:D
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 mówiłem że do 3:00 pobalujemy:D Prorok jaki czy co?
mcm Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 mcm Po Tobie na długo będę miał pamiątkę przed blokiem :gwizdanie:, wyślij i mi zdjęcia do albumu!! co to za pamiątka :?: zdjęć bez zgody tomaszu nie rozpowszechniam... jemu wysłałem - gadaj z nim [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 11:43_________________________________________________PS Stacja kolejowa jest tam, gdzie zatrzymuje sie kolej, stacja autobusowa jest tam, gdzie zatrzymuje sie autobus, a u mnie dziś na biurku jest stacja robocza... :>[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 11:44_________________________________________________i jeszcze pytanie - kto mi siedział na kolanach jak wracaliśmy chyba któraś księżniczka ...
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 i jeszcze pytanie - kto mi siedział na kolanach jak wracaliśmy chyba któraś księżniczka ... hmm, Ty chyba z przodu siedziałeś
oZiX Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 mcm Po Tobie na długo będę miał pamiątkę przed blokiem :gwizdanie:, wyślij i mi zdjęcia do albumu!! co to za pamiątka :?: zdjęć bez zgody tomaszu nie rozpowszechniam... jemu wysłałem - gadaj z nim [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 11:43_________________________________________________PS Stacja kolejowa jest tam, gdzie zatrzymuje sie kolej, stacja autobusowa jest tam, gdzie zatrzymuje sie autobus, a u mnie dziś na biurku jest stacja robocza... :>[br]Dopisany: 16 Maj 2009, 11:44_________________________________________________i jeszcze pytanie - kto mi siedział na kolanach jak wracaliśmy chyba któraś księżniczka ... to byłem ja ale tylko do mojego domu :gwizdanie:
mcm Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 to byłem ja ale tylko do mojego domu :gwizdanie: za miękko było jak na ciebie [br]Dopisany: 16 Maj 2009, 11:50_________________________________________________ i jeszcze pytanie - kto mi siedział na kolanach jak wracaliśmy chyba któraś księżniczka ... hmm, Ty chyba z przodu siedziałeś na początku z tyłu
wuju Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Wuju bajeruj Paulinę niech Cię przywozi i nas odwozi :gwizdanie:[br] narazie to sie ze mnie śmiała ze sie upiłem i głupoty gadałem a no i przypominała mi końcówkę i powrót do domu :gwizdanie: bo przepijanie piwa czysta jakoś mi w głowie zawróciło ale wiem jedno dziś nie pije :>
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 bo przepijanie piwa czysta jakoś mi w głowie zawróciło :naughty Ja was podziwiam z tym mieszaniem piwko/wódka
wuju Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 bo przepijanie piwa czysta jakoś mi w głowie zawróciło :naughty Ja was podziwiam z tym mieszaniem piwko/wódka nikt nie mowil ze bedzie łatwo
mcm Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 bo przepijanie piwa czysta jakoś mi w głowie zawróciło :naughty ... piwko/wódka dla mnie to jest mieszanka zabójcza, raz w zyciu tak pomieszałem i miałem 3 dni z głowy
tomaszu Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 a wy znow o tylku ozixa. wuju, my nie pijemy w kazdy piatek wiec spokojnie. Nastepny spot bezalkoholowy.
wuju Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 wuju, my nie pijemy w kazdy piatek wiec spokojnie. Nastepny spot bezalkoholowy. szkoda nie no ja juz nie pije 3 dniówkę sobie zrobiłem i ma starczyć narazie
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 bo przepijanie piwa czysta jakoś mi w głowie zawróciło :naughty ... piwko/wódka dla mnie to jest mieszanka zabójcza, raz w zyciu tak pomieszałem i miałem 3 dni z głowy Ja mam właśnie to samo.... ale jak to gadaja "bo pic trzeba umiec"
wuju Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 bo przepijanie piwa czysta jakoś mi w głowie zawróciło :naughty ... piwko/wódka dla mnie to jest mieszanka zabójcza, raz w zyciu tak pomieszałem i miałem 3 dni z głowy Ja mam właśnie to samo.... ale jak to gadaja "bo pic trzeba umiec" ja to sie narazie czuje jak młody bóg ale moze jeszcze mnie trzyma :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 a ja się dziś napiję od co;D Pij pij bedziesz łatwiejszy
Rekomendowane odpowiedzi