wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: wuju podpis piękny :> dla królowej wszystko (dobrze że Cie tu zaprosiłem :gwizdanie:) nie przypominam sobie
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: wuju podpis piękny :> dla królowej wszystko (dobrze że Cie tu zaprosiłem :gwizdanie:) nie przypominam sobie to sobie wejdź do tematu gdzie prosiłeś o ocenę samochodów :gwizdanie: :bicz3: :bicz3:
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to sobie wejdź do tematu gdzie prosiłeś o ocenę samochodów :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: oooo.. królu wybacz :doh1: juz pamiętam
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to sobie wejdź do tematu gdzie prosiłeś o ocenę samochodów :gwizdanie: :bicz3: :bicz3: oooo.. królu wybacz :doh1: juz pamiętam no to będę łaskawy bo masz fajną Kobitkę BRY NOC!
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no to będę łaskawy bo masz fajną Kobitkę dzięki stary :> wiem tylko za szybko jeździ jak nie patrze :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 no to będę łaskawy bo masz fajną Kobitkę dzięki stary :> wiem tylko za szybko jeździ jak nie patrze :gwizdanie: to nie zamykaj oczu..podczas jazdy
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 powiedzcie mi na ta ułez w sobotę to zeby sobie pojechać zobaczyć to tez trzeba jakieś formularze.. czy tylko wjazd sie płaci?
Gość Michał Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Jedna osoba z auta musi formularz wypełnic. Koszt wjazdu 60zł auto z kierowca + 10 zł od pasażera
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to nie zamykaj oczu..podczas jazdy no po piątku jak od was wracaliśmy nie dałem rady spac z otwartymi Jedna osoba z auta musi formularz wypełnic. Koszt wjazdu 60zł auto z kierowca + 10 zł od pasażera nawet jak chce pojechać tylko jako widz popatrzeć?
Gość Michał Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 nawet jak chce pojechać tylko jako widz popatrzeć? Tak jak napisałem
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to sobie chyba daruje mam niedaleko i myślałem zeby sie przejechać na chwile :gwizdanie: a macie jakiś link do tego?
Gość Michał Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to sobie chyba daruje mam niedaleko i myślałem zeby sie przejechać na chwile :gwizdanie: a macie jakiś link do tego? Gdzie..wracaj..kombinuj sobie ekipę i lecimy na 2 auta....
wuju Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 to sobie chyba daruje mam niedaleko i myślałem zeby sie przejechać na chwile :gwizdanie: a macie jakiś link do tego? Gdzie..wracaj..kombinuj sobie ekipę i lecimy na 2 auta.... nie będę miał chyba za duzo czasu na godzinkę czy dwie to moze bym podskoczył.. ale to sie niebardzo opłaca wtedy [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 00:25_________________________________________________jak ktos by kopsnoł jakis link do tego
Gość Michał Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Mówisz i masz- http://www.a4-klub.pl/smf/22240509_lotnisko_ulez_majowka_vwaudi-t70861.0.html
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Bryńka co tak wcześnie już w pracy:D? Czy nie możesz wyjść z domciu bez włączenia pc:D?? ja o 7.30 dotarłem do pracy ale dopiero się powoli ogarniam przy kawie ) Co wam się śniło??
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 BRY BRYNIU ranny dziku :decayed: Michał spać nie możesz??? A no właśnie nie mogę Bryńka co tak wcześnie już w pracy:D? Czy nie możesz wyjść z domciu bez włączenia pc:D?? ja o 7.30 dotarłem do pracy ale dopiero się powoli ogarniam przy kawie ) Co wam się śniło?? Lepiej nie pytaj
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 BRY BRYNIU ranny dziku :decayed: Michał spać nie możesz??? A no właśnie nie mogę Bryńka co tak wcześnie już w pracy:D? Czy nie możesz wyjść z domciu bez włączenia pc:D?? ja o 7.30 dotarłem do pracy ale dopiero się powoli ogarniam przy kawie ) Co wam się śniło?? Lepiej nie pytaj ok:D
Rekomendowane odpowiedzi