Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 oZiu to może na letni już nowym polecimy? :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 30 km dziś do Was jechałem. To kiedy Oziu zmieniasz brykie?? jak tylko uzbieram na inną :gwizdanie: :gwizdanie: myślę że tak z rok max od czerwca podwyżka niezła :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego wyrezaj, u ciebie na ciemnym będzie dobrze wygląć
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego to może grupowe rezanko bo ja też chcę całość zrobić i mam dobry zakład w Radomiu oZiu to może na letni już nowym polecimy? :gwizdanie: jak mi znajdziesz kogoś kto od ręki da mi za mojego ze 34 :kox: to raczej tak :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 a jak nie a4 to a5 :kox: w końcu młodym jest :gwizdanie: :gwizdanie: Bierz A5 to dasz mi się przejechać. Królu, a właściwie to po co Ci sponsorka skoro Ty takie fury sam możesz sobie kupić?
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego to może grupowe rezanko bo ja też chcę całość zrobić i mam dobry zakład w Radomiu oZiu to może na letni już nowym polecimy? :gwizdanie: jak mi znajdziesz kogoś kto od ręki da mi za mojego ze 34 :kox: to raczej tak :gwizdanie: :gwizdanie: który rocznik ??[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:44_________________________________________________ a jak nie a4 to a5 :kox: w końcu młodym jest :gwizdanie: :gwizdanie: Bierz A5 to dasz mi się przejechać. Królu, a właściwie to po co Ci sponsorka skoro Ty takie fury sam możesz sobie kupić? oZiO kasy ma jak lodu
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego wyrezaj, wyrezaj- prędzej czy później się przyda, zobaczysz tylko przyciemniaj też tylną, ja mam tylko boczne :gwizdanie: ja też ja też ale tylko całość :>
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego wyrezaj, wyrezaj- prędzej czy później się przyda, zobaczysz tylko przyciemniaj też tylną, ja mam tylko boczne :gwizdanie: ja też ja też ale tylko całość :> oZiU ty rezaj B6 a nie bedziesz zmieniał
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 oZiO kasy ma jak lodu To on może być naszym sponsorem. Oczywiście bezinteresownym... :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 to może grupowe rezanko bo ja też chcę całość zrobić i mam dobry zakład w Radomiu który zakład? Jesli chodzi o scieme szyb polecam kolesia na Osiowej, na Wacynie. Jest niesamowity w tym temacie, jako pierwszy w R-miu to robił i robi po dzis dzień...może i ja bym sobie przyciemnił?
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego wyrezaj, wyrezaj- prędzej czy później się przyda, zobaczysz tylko przyciemniaj też tylną, ja mam tylko boczne :gwizdanie: ja też ja też ale tylko całość :> no jak bede robił to tylko czołowa zostawie
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Też myślę, żeby w cytrynie przednie boki przydymić. Chociaż i tak na tylnych fotelach jest przytulnie..
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 a jak nie a4 to a5 :kox: w końcu młodym jest :gwizdanie: :gwizdanie: Bierz A5 to dasz mi się przejechać. Królu, a właściwie to po co Ci sponsorka skoro Ty takie fury sam możesz sobie kupić? Bo na samochód mi nie szkoda mogę się zaciągnąć gdzie sie da a na inne rzeczy mi szkoda :gwizdanie: :gwizdanie: A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego to może grupowe rezanko bo ja też chcę całość zrobić i mam dobry zakład w Radomiu oZiu to może na letni już nowym polecimy? :gwizdanie: jak mi znajdziesz kogoś kto od ręki da mi za mojego ze 34 :kox: to raczej tak :gwizdanie: :gwizdanie: który rocznik ??[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:44_________________________________________________ a jak nie a4 to a5 :kox: w końcu młodym jest :gwizdanie: :gwizdanie: Bierz A5 to dasz mi się przejechać. Królu, a właściwie to po co Ci sponsorka skoro Ty takie fury sam możesz sobie kupić? oZiO kasy ma jak lodu produkcja koniec 2002 1 rej 2003 120tys przebiegu na książce ta kasa się skończyła dawno dawno temu!! to może grupowe rezanko bo ja też chcę całość zrobić i mam dobry zakład w Radomiu który zakład? Jesli chodzi o scieme szyb polecam kolesia na Osiowej, na Wacynie. Jest niesamowity w tym temacie, jako pierwszy w R-miu to robił i robi po dzis dzień...może i ja bym sobie przyciemnił? właśnie o nim mówiłem 4 samochody już swoje u niego ściemniałem KOX![br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:49_________________________________________________no ja myślę tył folia przód piecowo żeby się nie czepiali
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 produkcja koniec 2002 1 rej 2003 120tys przebiegu na książce jakby był avant już byś sprzedał :>
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Też jak coś ściemniałem to tylko u niego, i każdemu kto chce to robic tylko jego polecam
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 ściema tylko z atestem żeby na przeglądzie nie zrywać
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 no ja myślę tył folia przód piecowo żeby się nie czepiali Drogie to to?? I czy w Radomiu robio?? kuredu, to nie spam, to poważne dyskusje.
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Kiedys robili piecowo na Kozienickej gdzies
Rekomendowane odpowiedzi