MoorPH Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Co do tego przyciemniania koledzy to jakby co to dajcie znac tez na warszawskim.. Bo moze i ja bym sie zalapal, a moze i wiecej osob z Wawki Pozdrawiam i spadam ogladac The Crank 2 <hr> Siema oZiX <hr> Dobra jednak jeszcze nie ide ogladac filmu. Zawsze moge go jutro np w pracy zobaczyc
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 no ja właśnie bardzo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy nie lepiej hamulce zmienic :gwizdanie: :gwizdanie: no ja tez a co za hamulce chcesz włożyć?
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 zapraszam do zakupu , nowa seria nowa edycja http://www.a4-klub.pl/smf/logo_wersja_chromowana_metalowa_lakierowana_dwukolorowa-t56021.0.html
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 no ja właśnie bardzo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy nie lepiej hamulce zmienic :gwizdanie: :gwizdanie: no ja tez a co za hamulce chcesz włożyć? tarcze 320 bo mam za małe felgi na większe ;/ może od a6 albo od s albo od 3.0tdi [; na pewno większe muszę zaciski załatwić tylko bo mam za***iste dojście do części samochodowych ... :gwizdanie: :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 tarcze 320 bo mam za małe felgi na większe ;/ może od a6 albo od s albo od 3.0tdi [; na pewno większe muszę zaciski załatwić tylko bo mam za***iste dojście do części samochodowych ... :gwizdanie: :gwizdanie: Oziu podzielilbys sie tym za***istym dojsciem Inni tez by chcieli. Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300.
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 tarcze 320 bo mam za małe felgi na większe ;/ może od a6 albo od s albo od 3.0tdi [; na pewno większe muszę zaciski załatwić tylko bo mam za***iste dojście do części samochodowych ... :gwizdanie: :gwizdanie: to i ja moze pomyśle nad tym.. ile +/- komplet ? w sumie jak zrobię program to trzeba by to jakoś wyhamować
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 tarcze 320 bo mam za małe felgi na większe ;/ może od a6 albo od s albo od 3.0tdi [; na pewno większe muszę zaciski załatwić tylko bo mam za***iste dojście do części samochodowych ... :gwizdanie: :gwizdanie: Oziu podzielilbys sie tym za***istym dojsciem Inni tez by chcieli. Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300. no ja mam dojścia do ludzi z serwisu VW co sobie dorabiają mojemu ojcu zmieniali :gwizdanie: :gwizdanie: tarcze 320 bo mam za małe felgi na większe ;/ może od a6 albo od s albo od 3.0tdi [; na pewno większe muszę zaciski załatwić tylko bo mam za***iste dojście do części samochodowych ... :gwizdanie: :gwizdanie: to i ja moze pomyśle nad tym.. ile +/- komplet ? w sumie jak zrobię program to trzeba by to jakoś wyhamować nie wiem nie interesowałem się ale ostatnio za tarcze i klocki att zapłaciłem k**wa nie pamiętam ze 300 czy 350 plnów wuju ja nim zrobie program chce zmienić ... no chyba że furę zmienie :kox:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 00:34_________________________________________________idę spać narazie
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300. tez niedługo trza będzie od tego zacząć a potem bedziem myśleć o programie i hamulcach
MoorPH Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Narazie. JA tez juz spadam. PZDR Do jutra, a raczej do rana _________________________________________________ Dokladnie Wuju. NAjpierw rozrząd. Co ci z programu czy hamulcow jak rozrząd pojdzie w diabla..
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Narazie. JA tez juz spadam. PZDR Do jutra, a raczej do rana _________________________________________________ Dokladnie Wuju. NAjpierw rozrząd. Co ci z programu czy hamulcow jak rozrząd pojdzie w diabla.. bał bym sie zrobić program wiedząc ze zaraz będzie trzeba rozrząd 3m cie sie do jutra/11
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Król już jest PIERSI!! :boobs:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:17_________________________________________________ Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300. tez niedługo trza będzie od tego zacząć a potem bedziem myśleć o programie i hamulcach u mni eszfab wymienił przy 100 :kox:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:19_________________________________________________zaraz pewnie Bryńka wpadnie i na mojej buźce pojawi się uśmiech )[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:20_________________________________________________no a jak :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:21_________________________________________________WItaj Królowo :notworthy: :kwiatek: :rose: [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:22_________________________________________________jak się spało :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:24_________________________________________________odeszłaś wczoraj bez słowa :nonono:
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 to aż tak zamulamy że usypiasz na siedząco ?? :bicz3: :bicz3: :bicz3: no ja sam ogarniam dziś powinienem skończyć jak już wyjdzie ziomek od kuchni [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:28_________________________________________________Może sernik?? i pyszna kawka?
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 no to łap już wysyłam :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:32_________________________________________________>>BEZ WYPADKOWE AUTO<<
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 dzieki za sernik, ...................pyszny, ale poczęstowałam koleżanke w pokoju, bo strasznie duży, jak dla mnie jednorazowo za dużo kalori, ale kolezance też smakował :> :> :> no i git:P Jak wpuścisz do swojej kuchni to Ci taki upiekę :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Brynia masz wprawę w kredytach weź mi załatw na TO [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:40_________________________________________________ dzieki za sernik, ...................pyszny, ale poczęstowałam koleżanke w pokoju, bo strasznie duży, jak dla mnie jednorazowo za dużo kalori, ale kolezance też smakował :> :> :> no i git:P Jak wpuścisz do swojej kuchni to Ci taki upiekę :gwizdanie: :gwizdanie: to może już w przyszłym tygodniu :> :> :> zapraszam :> a jaki masz piekarnik :>??
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Brynia masz wprawę w kredytach weź mi załatw na TO [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:40_________________________________________________ dzieki za sernik, ...................pyszny, ale poczęstowałam koleżanke w pokoju, bo strasznie duży, jak dla mnie jednorazowo za dużo kalori, ale kolezance też smakował :> :> :> no i git:P Jak wpuścisz do swojej kuchni to Ci taki upiekę :gwizdanie: :gwizdanie: to może już w przyszłym tygodniu :> :> :> zapraszam :> a jaki masz piekarnik :>?? Piekarnik jakiś Boscha, elektryczny, ma jakies tam funkcje, ale dokładnie nie wiem a na co Ci ten kredyt ????? kliknij na słowo "TO" to zobaczysz :DD
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a TO może leasing? jak ktoś z Twojej rodziny ma firmę to bierz leasing :> to akurta ogarniemy bez problemu :> no ze 2-3 są a może otworzymy swoją np w WB weźmiemy leasing i spierdzielimy gdzieś w świat nasszym nowym skarbem :naughty:
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 materialistką to ja nie jestem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ale R8 by sie w takim razie przydało i to różowe no to kochana sprzedajemy co mamy materialnego kupujemy R8 i zostanie nam R8 i my :gwizdanie: :gwizdanie: serio wczoraj padłaś przy kompiku?? jja właśnie śpie w pracy na biurku
Madas Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 hej Boniu od której Wy tu piszecie przecie to dla mnie noc :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 hej Boniu od której Wy tu piszecie przecie to dla mnie noc :gwizdanie: my piszemy 24h na dobre Forum to nasze życie :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 08:33_________________________________________________ hej Boniu od której Wy tu piszecie przecie to dla mnie noc :gwizdanie: wczoraj był lajt, kiedys do 3 w nocy napitalaliśmy ta jak 200 leciało ?? 47 stron w dzień :kox: na tyle osób [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 08:33_________________________________________________do 3 a o 6 wstajemy i do pracy :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi