Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do tego przyciemniania koledzy to jakby co to dajcie znac tez na warszawskim.. Bo moze i ja bym sie zalapal, a moze i wiecej osob z Wawki ;)

Pozdrawiam

i spadam ogladac The Crank 2 :hi:

<hr>

Siema oZiX

<hr>

Dobra jednak jeszcze nie ide ogladac filmu. Zawsze moge go jutro np w pracy zobaczyc ;)

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja właśnie bardzo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy nie lepiej hamulce zmienic :gwizdanie: :gwizdanie:

no ja tez :)

a co za hamulce chcesz włożyć? :mysli:

Opublikowano

no ja właśnie bardzo myślę o tym ale jeszcze nie wiem czy nie lepiej hamulce zmienic :gwizdanie: :gwizdanie:

no ja tez :)

a co za hamulce chcesz włożyć? :mysli:

tarcze 320 bo mam za małe felgi na większe ;/ może od a6 albo od s albo od 3.0tdi [; na pewno większe muszę zaciski załatwić tylko bo mam za***iste dojście do części samochodowych ... :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

tarcze 320 bo mam za małe felgi na większe ;/ może od a6 albo od s albo od 3.0tdi [; na pewno większe muszę zaciski załatwić tylko bo mam za***iste dojście do części samochodowych ... :gwizdanie: :gwizdanie:

Oziu podzielilbys sie tym za***istym dojsciem ;) Inni tez by chcieli. Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300.

Opublikowano

to i ja moze pomyśle nad tym.. ile +/- komplet ? w sumie jak zrobię program to trzeba by to jakoś wyhamować :cool1:

Opublikowano

Oziu podzielilbys sie tym za***istym dojsciem ;) Inni tez by chcieli. Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300.

no ja mam dojścia do ludzi z serwisu VW co sobie dorabiają mojemu ojcu zmieniali :gwizdanie: :gwizdanie:

to i ja moze pomyśle nad tym.. ile +/- komplet ? w sumie jak zrobię program to trzeba by to jakoś wyhamować :cool1:

nie wiem nie interesowałem się ale ostatnio za tarcze i klocki att zapłaciłem k**wa nie pamiętam ze 300 czy 350 plnów

wuju ja nim zrobie program chce zmienić ... no chyba że furę zmienie :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 00:34_________________________________________________idę spać narazie

Opublikowano

Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300.

tez niedługo :kwasny:

trza będzie od tego zacząć a potem bedziem myśleć o programie i hamulcach :kox:

Opublikowano

Narazie. JA tez juz spadam. PZDR Do jutra, a raczej do rana ;):kox:

Dokladnie Wuju. NAjpierw rozrząd. Co ci z programu czy hamulcow jak rozrząd pojdzie w diabla.. :evil:

Opublikowano

Narazie. JA tez juz spadam. PZDR Do jutra, a raczej do rana ;):kox:

Dokladnie Wuju. NAjpierw rozrząd. Co ci z programu czy hamulcow jak rozrząd pojdzie w diabla.. :evil:

bał bym sie zrobić program wiedząc ze zaraz będzie trzeba rozrząd :no:

3m cie sie do jutra/11 :decayed:

Opublikowano

Król już jest :D PIERSI!! :boobs: :boobs:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:17_________________________________________________

Tak wogole to bede musial rozrząd wymienic ;/ Znacie jakiegos dobrego i taniego majstra? Bo jak pytalem pod wawką to chcą 500 za sama wymiane. A pod krakowem 300.

tez niedługo :kwasny:

trza będzie od tego zacząć a potem bedziem myśleć o programie i hamulcach :kox:

u mni eszfab wymienił przy 100 :kox: :kox:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:19_________________________________________________zaraz pewnie Bryńka wpadnie i na mojej buźce pojawi się uśmiech :))[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:20_________________________________________________no a jak :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:21_________________________________________________WItaj Królowo :notworthy: :notworthy: :kwiatek: :kwiatek: :rose: :rose: :rose::friends::kawa:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:22_________________________________________________jak się spało :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:24_________________________________________________odeszłaś wczoraj bez słowa :nonono:

Opublikowano

to aż tak zamulamy że usypiasz na siedząco ?? :bicz3: :bicz3: :bicz3:

no ja sam ogarniam dziś powinienem skończyć jak już wyjdzie ziomek od kuchni ;):mysli:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:28_________________________________________________Może sernik?? i pyszna kawka?:)

Opublikowano

dzieki za sernik, ...................pyszny, ale poczęstowałam koleżanke w pokoju, bo strasznie duży, jak dla mnie jednorazowo za dużo kalori, ale kolezance też smakował :polew: :> :> :>

no i git:P Jak wpuścisz do swojej kuchni to Ci taki upiekę :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Brynia masz wprawę w kredytach weź mi załatw na TO :D[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:40_________________________________________________

dzieki za sernik, ...................pyszny, ale poczęstowałam koleżanke w pokoju, bo strasznie duży, jak dla mnie jednorazowo za dużo kalori, ale kolezance też smakował :polew: :> :> :>

no i git:P Jak wpuścisz do swojej kuchni to Ci taki upiekę :gwizdanie: :gwizdanie:

to może już w przyszłym tygodniu :> :> :>

zapraszam :>

a jaki masz piekarnik :>??

Opublikowano

Brynia masz wprawę w kredytach weź mi załatw na TO :D[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 07:40_________________________________________________

to może już w przyszłym tygodniu :> :> :>

zapraszam :>

a jaki masz piekarnik :>??

Piekarnik jakiś Boscha, elektryczny, ma jakies tam funkcje, ale dokładnie nie wiem

a na co Ci ten kredyt ?????

kliknij na słowo "TO" to zobaczysz :DD

Opublikowano

a TO :slina:

może leasing? jak ktoś z Twojej rodziny ma firmę to bierz leasing :> to akurta ogarniemy bez problemu :>

no ze 2-3 są :P a może otworzymy swoją np w WB weźmiemy leasing i spierdzielimy gdzieś w świat nasszym nowym skarbem :naughty: :naughty:

Opublikowano

materialistką to ja nie jestem :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: ale R8 by sie w takim razie przydało i to różowe :polew:

no to kochana sprzedajemy co mamy materialnego kupujemy R8 i zostanie nam R8 i my :gwizdanie: :gwizdanie: serio wczoraj padłaś przy kompiku?? jja właśnie śpie w pracy na biurku :D

Opublikowano

hej :hi:

Boniu od której Wy tu piszecie :shocked: przecie to dla mnie noc :gwizdanie:

Opublikowano

my piszemy 24h na dobre Forum to nasze życie :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 08:33_________________________________________________

wczoraj był lajt, kiedys do 3 w nocy napitalaliśmy :kox:

ta jak 200 leciało :D?? 47 stron w dzień :kox: :kox: na tyle osób [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 08:33_________________________________________________do 3 a o 6 wstajemy i do pracy :gwizdanie: :gwizdanie: