Madas Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Obiło mi się o uszy że z Radomia na zlot jedzie 14 osób skąd nas tak dużo haha bo ja każdego z Was pomnożyłem przez 2 a z tego co teraz widzę to prawie wszyscy jedzieta sami ...poza Ozix i Brynią [br]Dopisany: 31 Maj 2009, 13:09_________________________________________________Madas + Weronika + Julka (2lata) - POZNAŃ Iverson - POZNAŃ Gregory - GLIWICE Musashi - POZNAŃ bieniek - POMORZE Pawel_poznan + Pati + Julka (2lata) - POZNAŃ Wihajster + 1 - B-B Młody84 + Tetis - POZNAŃ Malutka:)+ 1 - POZNAŃ Łepski - POMORZE Adrian Matracki - RADOM Pepin + Agata - POZNAŃ Wentyl + Kamila + Patrycja (2lata) - POZNAŃ Mackom + Marcin - POZNAŃ Kuredu + Paula - POZNAŃ Alona - POMORZE Tom77 - WARSZAWA Deszcz + Aldona - POZNAŃ Adecneo + 1 - WARSZAWA Trzeniu + Marzena - KRAKÓW Nike21 - POZNAŃ Suli - WARSZAWA Flyer - WARSZAWA Adas + 1 - POZNAŃ Cuber + 1 - KRAKÓW Poziek + 1 - WARSZAWA Lukas - WARSZAWA Proton2 - B-B Pablo + Agnieszka - KRAKÓW Sławeq - RZESZÓW Tomeks32 + Ola - POMORZE TrueOgre + Zuza - KRAKÓW Kaśka + Przemek - RADOM- WARSZAWA jaca.13 + Monika - POMORZE Jarko + Agnieszka + Amelia(1,5roku) - KRAKÓW Malik - WARSZAWA Hugo - LUBLIN adaho + Oskaro - WARSZAWA spanky + Ola - WARSZAWA Gili + Gosia - POMORZE Fazy + Lodówa A4 - POMORZE Adadur - POMORZE alvaro - POMORZE bartek1605 - ŁÓDŹ Michał - RADOM Marcin j + Iwona - KRAKÓW - MAŁOPOLSKA Spetsnaz + Karolina - WARSZAWA NIPPO83 - B-B Kerczi + Karolina - KRAKÓW Korzen - WARSZAWA Wojtekce + żonka + 2 - B-B Bartek1 + 1 - POZNAŃ oZiX + 1 - RADOM Ko$!oR + 1 - BEŁCHATÓW Miron78 + Dorota + synek - GLIWICE (rav) + 1 - WARSZAWA Maniek + Paula - KUJAWSKO-POMORSKIE SoMes + Marta - GLIWICE pre_pl + Magda - POMORZE Tomaszu - RADOM Duluki - POZNAŃ Bart-S + Gosia - POZNAŃ kuuuuba + karolina - ŁÓDŹ diman + kasia - GLIWICE MAJKI_3646 + żonka - GLIWICE ykk - TARNÓW- KRAKÓW Brynia+Ukcio - RADOM mcm00 - RADOM kokos+Beata - WARSZAWA Krzyniek - WARSZAWA mario1620 + 1 - POMORZE ono + 1 - WARSZAWA Rawak + Gosia - KRAKÓW
Gość Adrian Matracki Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Madas dzięki za listę teraz już na pewno sie doliczę
Madas Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 spoko Adrian zerobiłem to bo sam byłem ciekaw jak wygląda mapka regionalna zlotu
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 ja też bym pojechał sam jak by się jeszcze dało odstąpić miejsce :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 ja też bym pojechał sam jak by się jeszcze dało odstąpić miejsce :gwizdanie: :gwizdanie: jak bym juz wiedział czy bede mógł jechać to bym wziął je od ciebie
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 ja też bym pojechał sam jak by się jeszcze dało odstąpić miejsce :gwizdanie: :gwizdanie: jak bym juz wiedział czy bede mógł jechać to bym wziął je od ciebie jest TWOJE!! masz miejsce w mojej dwójce :gwizdanie: :gwizdanie:
odzim Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 dzisiaj troche popisalem w technicznym Wihajster 47 nike21 44 ykk 36 odzim 25 Madas 25 themOn 24 GRazny 24 domjenick 22 Iverson 21 Ukasz699 19
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 dzisiaj walnąłem chyba z 30 postów ale na technicznym to może mi pomożesz bo mam dosyć już mojego samochodu qfa!!! mam ochotę go na śmietnik wy***ać... tym razem nie mogę położyć tylnej kanapy!!
odzim Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 dzisiaj walnąłem chyba z 30 postów ale na technicznym to może mi pomożesz bo mam dosyć już mojego samochodu qfa!!! mam ochotę go na śmietnik wy***ać... tym razem nie mogę położyć tylnej kanapy!! Oziu spokojnie
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 dzisiaj walnąłem chyba z 30 postów ale na technicznym to może mi pomożesz bo mam dosyć już mojego samochodu qfa!!! mam ochotę go na śmietnik wy***ać... tym razem nie mogę położyć tylnej kanapy!! Oziu spokojnie już mam go dość! muszę jutro przewieźć długie rzeczy i d*pa chyba autobusem pojadę ;/ ostatnio wypadł mi zamek ze schowka;/ sypie się dziad jeden!
Gość Adrian Matracki Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Ozix a ja myślałem że ty rozkładasz tylną kanapę w innym celu
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Ozix a ja myślałem że ty rozkładasz tylną kanapę w innym celu jak byś był w pobliżu to bym się zastanowił :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Maj 2009, 21:07_________________________________________________w takim tez ale się nie da;/ w tym tygodniu wystawie go chyba do sprzedania
wuju Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 ja też bym pojechał sam jak by się jeszcze dało odstąpić miejsce :gwizdanie: :gwizdanie: jak bym juz wiedział czy bede mógł jechać to bym wziął je od ciebie jest TWOJE!! masz miejsce w mojej dwójce :gwizdanie: :gwizdanie: to ja chyba jednak nie bede mógł :gwizdanie: no chyba ze weźmiemy 3 i jakaś miła panią :gwizdanie: gdzie jest 500? spadam pakowac mandżur i do kielcowni bede przed 24 zróbcie tak żebym mial co czytac :>
odzim Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Ozix na drugi raz avanta kupuj a nie limuzynke ktora jest niefunkcjonalna
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Ozix na drugi raz avanta kupuj a nie limuzynke ktora jest niefunkcjonalna jak by mi się trafił avant to bym kupił ale poważnie zaczynam rozważać sprzedaż paździocha :mysli: tylko jeszcze nei wiem za ile
Gość Adrian Matracki Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Jak by co to będę miał wole miejsca to mogę jarka zabrać
oZiX Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Ozix na drugi raz avanta kupuj a nie limuzynke ktora jest niefunkcjonalna jak by mi się trafił avant to bym kupił ale poważnie zaczynam rozważać sprzedaż paździocha :mysli: tylko jeszcze nei wiem za ile Ozix mój avant do sprzedania Siedzimy z Jariko i Tomaszu u mnie :> Ozix Jariko chce jechać na zlot, zabieraj go zamiast ,,drzewa" pierw muszę sprzedać swojego żeby móc kupić Twojego chyba nie ?? fajnie macie ja jeszcze ogarniam chałupę i padam na mordę a jutro wchodzą drzwi więc jeszcze większy syf ;/ kiedy wpadacie na piwo ?? jak by co bierzcie piłę potniemy moje auto na pół Jak by co to będę miał wole miejsca to mogę jarka zabrać a wpłaciłeś zaliczkę za 2 osoby? bo ja tak i się nie da wycofać tej zaliczki tra kogoś na to miejsce zaklepać
Gość Michał Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 hej Ja pier..le ale miałem imprezowy weekend, 3 dni pijaństwa Oziu , co się dzieje z Twoją furmanka?, wpadaj do nas to ją ogarniemy
Rekomendowane odpowiedzi