Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety jutro jestem w Lublinie i nie wiem o której wróce, ale jakby coś to będę dzwonił.

Bryniu, ładnie ładnie. :decayed:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jutro potencjalnie będę w Radomiu, jakie godziny licząc od "poobiednich" pasowałyby komuś na spocik ?

Opublikowano

Napisałeś jutro i teoretycznie to powinno chodzić o poniedziałek, ale że pisałeś w nocy to pewnie chodzi o niedzielę. Ja odpadam - jestem na mazurach, wrócę w nocy.

Opublikowano

Napisałeś jutro i teoretycznie to powinno chodzić o poniedziałek, ale że pisałeś w nocy to pewnie chodzi o niedzielę. Ja odpadam - jestem na mazurach, wrócę w nocy.

Tak niedzielę :>

Opublikowano

Halo, śpicie? Bo ja to jeszcze o Was pamiętam. :decayed:

Opublikowano

O maaasz, jak wrócisz to spot Cię nie minie. :decayed:

Odpoczywaj. :)

Opublikowano

Gofer, to Ty mieszkasz teraz we Wrocławiu?? Masz jakieś Audi?? :decayed:

Opublikowano

Hmm, a zna ktoś to pole gdzieś koło Lublina? Chce się tam wybrać w tym roku. Ile kosztuje wypożyczenie sprzętu no i pewnie istruktora, bo nie grałem w to nigdy..?

Opublikowano

Hmm, czyli za samą grę musiałbym liczyć jakieś 300zł? Troche sporo, ale kiedy jedziecie?

Opublikowano

Eee, no to moge się przejechać. Może mi przypasuje Wasz termin, więc odzywajcie się.. :)

Opublikowano

No też troche żałuję tego zlotu, ale nie można mieć wszystkiego jednocześnie. Poza tym i tak 1 września będę musiał być w Radomiu, więc bym z Wami nie pojechał na golfa.[br]Dopisany: 21 Lipiec 2008, 18:59 _________________________________________________Bryniu, wszystkiego najlepsiejszego na imieniny. :drunk::)

Opublikowano

Bryniu, o której wyjeżdzasz w niedziele? Jedziemy razem? Bo jeśli nie to ja wyjadę sobie w sobote i odwiedzę siostrę..

Opublikowano

Hmm, dobra, będziemy jeszcze w kompakcie. Jakby coś to dziecko pojeździ z nami. :)

Opublikowano

Bryniu, na trasie na Puławy jest taka "bidna" stacja SATAL (nie pamiętam jaka to miejscowość) mniej więcej 8km od ronda. Tam będę czekał o 7:30.

PS. Bryniu, mam nadzieje, że bierzesz pod uwagę to, że ja jadę swoją kosiarką i nie będziesz mi uciekała. Może jeśli chcesz to umówmy się o 7:00... :decayed:

Opublikowano

Ok, prześlij mi jeszcze PW z n-rem do siebie, bo chyba nie mam aktualnego..[br]Dopisany: 08 Sierpień 2008, 18:43 _________________________________________________Bryniowóz widziany w akcji dziś ok. 10:00 na Starokrakowskiej... :)

Opublikowano

Hej, w Pionkach niedługo będę zaczynał robótkę, ale nie wiem czy na tyle się znam na autach, żeby jechać oglądać.. :mysli: Tak czy inaczej może uda mi się zerknąć. :)

Opublikowano

Hej, w Pionkach niedługo będę zaczynał robótkę, ale nie wiem czy na tyle się znam na autach, żeby jechać oglądać.. :mysli: Tak czy inaczej może uda mi się zerknąć. :)

Hehe , Tomek dasz rade,obejrzysz,kopniesz w koło i napiszesz do kolegi ze auto git..są koła,jest kiera itp :decayed: