Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o wyglad na zewnatrz i w srodku, czy kiera nie jest zabardzo przetarta, czy nie jest poobcierany, i zeby szczeliny byly w miare rowne ( to wszystko widac nawet jak sie nie znasz ) :good:

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Michał, to Ty żyjesz?? :shocked::wink4:

labek, zapisałem nr do gostka i jak będę w Pionkach to spróbuję się z nim ustawić, ale póki co nic nie obiecuję..

Opublikowano

Michał[/b], to Ty żyjesz??

Żyje zyje i mam się dobrze :wink4:

Opublikowano

Ale nie w Radomiu? [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2008, 14:10_________________________________________________Bryniu, VAG Radom i A3 club spoci zawsze w piątki - może się podłączymy kiedyś..? Mokom, żyjesz?? :decayed:

Opublikowano

Zimno teraz, ale trzeba jechać... Jeszcze mokoma ścignę. :decayed:

Opublikowano

O maaasz, mokom żyje. Dobra Panie, w tej piątek nie, ale w następny możnaby zrobić spota... Jak Ty to widzisz? Bryńka..? Kto tam jeszcze z Radomia przegląda ten wątek..? Dołączymy do VAG Radom i A3 club.

Opublikowano

mi pasuje:) i moze pogoda już ładniejsza będzie:)

Już..? Chyba raczej "może jeszcze".. :decayed:

Opublikowano

Obyś miał rację, bo na przyszły piątek zapowiedziałem się na spocie klubu A3 i VAG Radom, czyli...

Termin: piątek, 26 września, godz. 1900

Miejsce: parking Obi przy ul. Wernera (jeśli będzie coś kapać z nieba to parking pod Selgrosem)

Wszystkich serdecznie zapraszam! :)

Opublikowano

No to dobre jest. :wink4: Ja znając życie na myjnie pojadę w piątek przed spotem. BTW najlepsza i najtańsza myjnia (30zł) jest u Pana Stasia na Kieleckiej za Orlenem. :naughty: Tylko tam zawsze trzeba dzwonić wcześniej, bo spore kolejki.[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2008, 22:49_________________________________________________mokom, umyłeś auto?

Brynia, pamiętasz, że dziś jedziemy?

Jedzie ktoś jeszcze? :naughty:

Opublikowano

Ze najtańsza to się zgodzę ale czy najlepsza :cool1:

No pewnie. Stasio zawsze dokładnie myje auto, nie zostawia zacieków, no i przede wszystkim nie plakuje plastików. Zawsze byłem zadowolony. Nigdy nie wyjechałem niedomytym autem. :)

mokom, dobry spot nie jest zły. Za 2 tygodnie musimy zostać do końca. :th:

Opublikowano

Jonny a gdzie ta Twoja myjnia, bo chetnie skorzystam

Chyba raczej pralnia :polew:

Opublikowano

niestety okazuje się że ja mogę za tydzień bo za 2 tyg mam szkołę a u Ciebie jak sytuacja wygląda??

Akurat na piątek szykuje mi się impreza, ale to jeszcze nie jest pewne, więc będziemy w kontakcie. :)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2008, 22:41_________________________________________________Może ktoś z Was zna w Radomiu jakąś dobrą Agencję Reklamową, która zajmie się wszystkim - tj. zaprojektuje logo, zrobi wizytówki, stronę www, pookleja samochody itd. no i zrobi to ze smakiem..?

Bryniu, może Ty coś pomożesz..?

Opublikowano

Bryniu, ale czy oni mają fantazję czy tylko robią wszystko wg wskazówek zleceniodawcy?

Jutro się do nich wybiorę na herbatkę. Powiem, że jestem od Ciebie. :)

Opublikowano

Przykleilem Wam watek zebyscie sie mogli troche rozkrecic... :tongue4: