tomaszu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Flyer, już dawno chodziło mi to po głowie, dzięki. :th:
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Zapytam. Lece jutro rano do Kielc, sa jakies korki gdzies? Ostatni raz jechalem do rodzinki na Boze Narodzenie, wiec pewnie sie troche pozmienialo
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Skrece tylko pewnie na Focha. W Grojcu znajdzie sie jakis objazd na navi
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Danke Kumpel z pracy twierdzi (pochodzi z Radomia i jezdzi co weekend), ze trasa miedzy Grojcem i Bialobrzegami to korek... Zastanawiam sie teraz mocno, czy nie poleciec na Piaseczno (mieszkam na Ursynowie, wiec mam rzut beretem), pozniej Gora Kalwaria > Warka > Bialobrzegi. Jak wyglada ta trasa? Jest ciasno i dziurawo, czy da sie jechac?
mcm Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 możesz polecieć Piaseczno - Góra Kalwaria - Kozienice - Radom
Flyer Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Wiem, ale jak wyglada ta trasa? Zalezy mi na dobrej nawierzchni.
Gość Michał Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Vectry srebrne czy tam złote szt.2 jedna kombi druga sedan
tomaszu Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 możesz polecieć Piaseczno - Góra Kalwaria - Kozienice - Radom Nie trzeba do Kozienic. W miejscowości Brzóza skręca się w prawo na Radom. Droga nie jest zbyt pikna, ale całkiem przyjemna. Bardzo często objeżdzam tamtędy zakorkowaną siódemkę, ale to tylko w piątki i w niedziele, bo soboty są raczej luźne. Flyer, myślę, że najlepiej będzie Ci pojechać normalnie przez Grójec. A jeśli chcesz jechać na Focha to najlepiej od Czarnieckiego skręcić w Okulickiego, bo przez Warszawską nie przejedziesz.. EDIT: Pomyliłem ulice - na Focha to oczywiście Warszawską, czyli od Wawy na rondzie prosto. :th:[br]Dopisany: 17 Październik 2008, 18:51_________________________________________________Bryniu, okazało się, że Agnieszka D. jest siostrą mojej koleżanki ze studiów. Ale ten świat (a raczej Radom) mały.
tomaszu Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Aga ma fajne pomysły No mam nadzieję, bo może nie widać po mnie, ale jestem bardzo wybredny. Powiedz mi jeszcze jak Aga wyrabia się z terminami i czy się bardzo ceni?
tomaszu Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Terminy OK Ceny, - najtaniej nie jest, ale to cena adekwatna do jakości Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. :th: A co do spotów. Ja i mokom byliśmy ostatnio 2 razy na piątkowym spocie VAGRADOM. Myślę, że można ustalić termin naszego spota właśnie na najbliższy... PIĄTEK, 24 października, godz. 19:00, parking OBI przy ul. Wernera. Zapraszamy.
Flyer Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 No i juz jestem z powrotem w Wawie. Mieliscie racje - zadnych korkow nie bylo ani wczoraj, ani dzis. Trasa od Bialobrzeg do Radomia jest swietna... przyjemnie sie leci. Czekam na koniec robot i jakies ruchy w strone Kielc...
Flyer Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Tak, zaczeli poprostu od budowy obwodnicy.
tomaszu Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Tak, zaczeli poprostu od budowy obwodnicy. Obwodnica już od dawna tam jest.. Bryniu, co ze spotem? Najbliższy piątek masz wolny?
Gość Michał Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Brynia , widziałem Cie dzis pod katedra jak parkowałas, omijając babcie idace do kościoła
Flyer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Obwodnica już od dawna tam jest.. No jest, ale cienkawa i starawa. Buduja nowa
tomaszu Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Obwodnica już od dawna tam jest.. No jest, ale cienkawa i starawa. Buduja nowa Czy na pewno mówimy o tym samym? Ja mówię o obwodnicy Kielc... Ostatni raz jechałem tamtędy 11 miesięcy temu - jak byłem jeszcze kierowcą TIRa.
Flyer Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Tomek, tak naprawde sa 2 obwodnice > na Krakow i Tarnow. O ktorej mowisz?
tomaszu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Tomek, tak naprawde sa 2 obwodnice > na Krakow i Tarnow. O ktorej mowisz? Ja mówię o obwodnicy na Kraków.
Flyer Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 No... i tam zaczynaja budowe nowej.
tomaszu Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Obecna obwodnica nie jest taka stara dlatego się trochę ździwiłem. No ale skoro mają zrobić dodatkowy pas to wszystko wyjaśnia. Nową trasę to chyba do Skarżyska pociągną... [br]Dopisany: 27 Październik 2008, 19:14_________________________________________________Ma ktoś chęć pojeździć w szkole jazdy Piotra Wróblewskiego..? http://www.a4-klub.pl/smf/mazowieckie/nauka_jazdy_u_wrobla_ii_tura_ulez-t50706.0.html;new
Rekomendowane odpowiedzi