Koval78 Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Czy Piątek pod BILLĄ jest aktualny???
tomaszu Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Czy Piątek pod BILLĄ jest aktualny??? Tak. :th: Bryniu, wstaw dokładny termin w pierwszego posta. mokom, czytasz forum..?
mokom69 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 czytam czuytam ale ostatnio zaniedbałem... ;( postaram sie dotrzeć na spota ale nic nie obiecuje:)
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Bedziem się kontakcić przez tel'a. [br]Dopisany: 05 Listopad 2008, 23:50_________________________________________________Po rozmowie z Kovalem odpuszczamy sobie dzisiejszy spot, ale nadrobimy w przyszłym tygodniu... Brynia, mokom, mam nadzieję, że i Wy wtedy dopiszecie.
mokom69 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 mnie nie bedzie na 19-sta do pracy:/
tomaszu Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 O maasz ci los. Mnie też jutro nie pasuje...
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY
Gość Adrian Matracki Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Spot w ten piątek aktualny ? Wpadł bym zaznajomić się przynajmniej z częścią klubowiczów. Jak dam radę to i brata przyciągnę ze sobą [Audi 100 2.3 benz/gaz]
tomaszu Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Adrian, pewnie, przyjeżdzaj. Ja będę, mam nadzieję, że reszta też. Na pewno będzie troche osób z VAGRADOM. :th:
mokom69 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Powitać nowego Klubowicza, oby do najbliższego spota
tomaszu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Mokom, widziałem ostatnio Twoją A4 na Moniuszki. To był chyba piątek...
mokom69 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 a no możliwe bo ostatnio czesto tam koło piwowari sie kręce i na zapiekaneczki tez wpadam:) trzeba było dzwonić
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Gdybym był sam to pewnie bym dzwonił, ale że sam nie byłem to nie dzwoniłem... Jedziesz do Lublina w najbliższy weekend?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie wiem czy uda mi się załatwić wszystkie papiery do piątku bo schodzi z tym strasznie szczególnie w tych agencjach celnych do tygodnia czasu na potwierdzenie dokumentów Ale postaram się być w piątek...
mokom69 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 nie do Lublina jade dopiero w pzyszły weekend bo w ten tylko na niedziele lece:)
tomaszu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Adrian, jakbyś miał nie przyjeżdzać w piątek to daj wcześniej znać... Powodzenia w urzędach. mokom, mnie ściągneli do Lublina na ostatki i na mikołajki też jadę. Ale to dobrze, tam są fajne imprezy.
mokom69 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 no to pozazdrościć ja niestety cły weekend musze siedzieć w pracy...:(a niedziela zaliczenie masakra
Gość Michał Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie wiem czy uda mi się załatwić wszystkie papiery do piątku bo schodzi z tym strasznie szczególnie w tych agencjach celnych do tygodnia czasu na potwierdzenie dokumentów Ale postaram się być w piątek... No niestety tyle to trwa , z 10 dni z rejestracją Ci to zajmie,idź do komunikacyjnego wcześniej i wyciągnij sobie numerek do rejestracji.
tomaszu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 (...) idź do komunikacyjnego wcześniej i wyciągnij sobie numerek do rejestracji. Oo, a to można tak? BTW udało mi się sprzedać auto siostry. Muszę to zgłosić w WK i w związku z tym mam pytanko - czy muszę mieć jakieś upoważnienie od siostry, czy wystarczy, że pójdę z umową sprzedaży?
Rekomendowane odpowiedzi