mokom69 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tomasz najlepiejniech siostra na zwyklej kartce napisze upoważnienie, wiesz poda swoja serie i nr dowodu itd do tego podpis i na pewno przejdzie ja tak robiłem:)
tomaszu Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No właśnie z tymi dowodami to problem, tym bardziej, że na umowie był inny i w realu jest inny. Tzn. siostra się przemeldowała, a dowód rej. został ten sam - ze starym adresem. Taki sam adres wpisałem w umowie. Wpisałem nr dowodu siostry i podałem, że był wydany przez organ odpowiadający poprzedniemu miejscu zamieszkania, podczas gdy obecnie siostra ma dowód wydany przez kogoś innego... Ale zamotałem, co?
mokom69 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale to nie powinno byc wazne bo wystarczy ze napiszecie cos typu: ja nizej podpisana legirymujaca sie dowodem osobistym seria i nr upowazniam brata Pana X legitymujacego sie dowodem bla bla bla do (alatwienia tej tam waszej sprawy) i tyle a i podpiszcie sie oboje:) u mnie to przechodzilo:)
tomaszu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Bryniu, ja w sobotę jadę do Lublina. Przywieź jutro na spota te dokumenty.
tomaszu Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jutro będę między 19:00 a 20:00. Jakby coś to dzwoń...
mokom69 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Bryniu ja też jadę ale w niedziele:) a co do spota to sie okaże bo albo zostane w pracy, albo przyjade na chwilkę w każdym bądz razie nr tel znam wiec zadzwonie i potwierdze:)
tomaszu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Bryniu, przyjedź przyjedź, chociaż na chwilkę..
jarko Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA <<
tomaszu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 W piątek byłem na spocie. Co prawda tylko 5 min i po 23:00, ale zaliczone. W poprzedni piątek też byłem, nawet mokom dojechał... Za tydzień też będę. Mam nadzieję, że od nas nie będę sam. mokom, przekleiłeś naklejki?
mokom69 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Tomaszust jeszcze nie ale jestem na dobrej drodze:) rozumiesz ostatni czas balowałem trochę i czasu nie było za to od jutra wolne wiec zajmę się sprawą
Gość Adrian Matracki Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Szukam kilku sztuk srebrnych audiczek B5 na ustawkę do zdjęcia najlepiej z Radomia
Gość Adrian Matracki Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jasne że wezmę Nadal szukamy A4 do wspólnego zdjęcia
mokom69 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 więc masz i mnie:) chętnie podstawie swoją Tomaszust jest dzis jakis spot wigilijny?? jak cos to znasz nr kom
Gość Adrian Matracki Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam Zapraszamy na spot z VAG RADOM w piątki ok 19-stej ul; Mireckiego pod Billą No w ten piątek to już musze zajechać ostatnio nie miałem tablic...
_Solar_ Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 No w ten piątek to już musze zajechać ostatnio nie miałem tablic... A ja wczoraj jakies tablice znalazłem Czy my się wczoraj przypadkiem nie widzielismy gdzieś na miescie Dużo u was w Radomiu jeździ klubowych autek z oznaczeniami
Gość Adrian Matracki Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Bo ja wiem tyle tych A4 kręci sie po tym Radomiu (prawie jak plaga) Co do tablic to na pewno nie moje Ja swoje niemieckie mam w garażu na pamiątkę sobie zostawiłem.
_Solar_ Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 troszku ich się tam kręci żadnej klubowej nie widziałem
Gość Adrian Matracki Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja też jak na razie bez oznakowania ale z czasem sie załatwi.
Rekomendowane odpowiedzi