Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Dziecko jak dziecko, ale fajnie jak mama tego dziecka ma ADHD..buuuuhahahah oZiU, dlaczego usuwasz posty?
oZiX Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Michał bo nie chciałem się przyznać do adhd co by mnie to zniszczyło tu ;/
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No a kiedy, ja już biorę sprzęt, czekam na oZixa i lecimy
wuju Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jak bym wiedział wczoraj to by pewnie dało rade.. a tak to kupa
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Trzeba być gotowym na wszystko, nie znasz dnia ani godziny Ciekawe czy Brynia betoniarkę załatwiła?
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Trzeba być gotowym na wszystko, nie znasz dnia ani godziny Ciekawe czy Brynia betoniarkę załatwiła? Po co jej betoniarka, nalejecie wszystko w Biemdablju Bryńka zakręci kilka baków i będzie cud miód wszystko wymieszane
tomaszu Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jak bym wiedział wczoraj to by pewnie dało rade.. a tak to kupa "Fajna d*pa, szkoda, że się zesrałem.."
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jak bym wiedział wczoraj to by pewnie dało rade.. a tak to kupa "Fajna pupa, szkoda, że się zesrałem.." buuuhahahahaha :polew: Po co jej betoniarka, nalejecie wszystko w Biemdablju Bryńka zakręci kilka baków i będzie cud miód wszystko wymieszane Taa, żeby to Biemdablju jeszcze dawało radę...
wuju Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jak bym wiedział wczoraj to by pewnie dało rade.. a tak to kupa "Fajna pupa, szkoda, że się zesrałem.." :doh1:
mcm Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 witojcie wieczorem, dziś kupiłam Sprintera, zamieniłem swoją A4 ;(
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Co Ty opowiadasz? Zamieniłeś A4 na Sprintera czy narazie A4 idzie w odstawkę?
kudalty66 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam wszystkich po dłuzszej nieobecności, jakos mam zawał pracy i wogóle, co słychać w RFS???? cos ciekawego sie wydarzyło???? kiedy szykujecie sie na spota??? witojcie wieczorem, dziś kupiłam Sprintera, zamieniłem swoją A4 ;( a czym bedziesz śmigał prywatnie, no i na spoty????
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Bryniu ten płot wytrzyma tyle ile wytrzyma ten drut [br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 21:49_________________________________________________żebyś czasem kiedy "psów na nas nie wieszała"
mcm Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 bede śmigał sprinterem - paka duża bedziemy robić disco
mcm Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 wow, długi, to jest max? max - 430 sama paka
Gość Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Pomarudze troche...szkoda że nie na bliźniaku
Rekomendowane odpowiedzi