lukaszr Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Kuźwa, okazało się, że (...) jeszcze nie jestem gentlemanem. Wiedziałem, że w końcu ktoś powie to Tobie prosto z mostu
mcm Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 jutro rano Fifi jedzie nad morze z dziadkami :> :> :> :> wiec jak ktoś się jutro nudzi to brać kąpielówki i piwo i zapraszam do nas na opalanie, sernik na zimno mam dobry tylko zadryndać wcześniej do mnie, bo mogę na chwile gdzieś wyskoczyć ja odpadam, chrzciny urządzam
tomaszu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Kuźwa, okazało się, że (...) jeszcze nie jestem gentlemanem. Wiedziałem, że w końcu ktoś powie to Tobie prosto z mostu Prosto z mostu to nie, skończyło się tylko na podwójnym mignięciu światłami stopu. :>[br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 03:10_________________________________________________Czy Oź ma dziś urodziny?? Królu, wszystkiego najlepszego. Na spota przywieziemy Ci 22 dziewice. Oczywiście liczymy na to, że się podzielisz.
tomaszu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 A właściwie to Króla cuś dawno nie było.
tomaszu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 bo pojechał do Księżniczki Joanny w odwiedziny do Słubic Król to zawsze ma same rarytasy.. :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 co u Was bo u nas nudy A właśnie włazimy w d*pę królowi.
tomaszu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 znaczy Oziowatemu Znaczy się tak. :>
Korzeń Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Organizujcie się Panowie :> :> :> :> :> :> :> trzeba wreszcie odpocząć :evil: :evil: Hheheh, przeprowadzam się [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 21:51_________________________________________________PS. Pani kierownik, długo będziemy tak zapier...... ??
wuju Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 środa- basen w Kozienicach - wyjazd ok 18-stej po kibicuje wam z góry, bo nie przepadam za basenem
mcm Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 no to się zapierdol zapowiada cały tydzień ...
kokos1234567890 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam, chciałbym spytac o jakis warsztat, w miescie i okolicach, zostawiłem autko na dwa tygodnie na parkingu, i nie pali, prawdopodbnie swiece, bo juz wczesniej dawały sie we znaki, pozdrawiam
tomaszu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Był Tomaszu i Jariko i ustailismy harmonogram na nadchodzący tydzień poniedziałek- ciężki dzień rozpoczynający tydzień wtorek- lajtowy grill u mnie rozpoczęcie o 18-stej środa- basen w Kozienicach - wyjazd ok 18-stej czwartek- rowerki - wyjazd w ,,plener" - od 18-stej piątek- może kręgle????? w Galerii Rosa Organizujcie się Panowie :> :> :> :> :> :> :> trzeba wreszcie odpocząć :evil: :evil: Mała poprawka na ostatnie 2 dni: CZWARTEK - rowerki są, ale po gokartach na automobilklubie (obiecałem gościom z Gliwic) PIĄTEK - kręgle są, ale pod warunkiem, że wcześniej nie pozabijamy się na paintballu, który zaczyna się o 16:00. A więc pełna mobilizacja Pany..
tomaszu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 a można z wami na te gokarty???? Jasne. Myślałem, że mówiłem Wam o gokartach, ale zapomniałem, że temat gokartów się wymyślił już po serniku u Was.
Rekomendowane odpowiedzi