tomaszu Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Każdy przejeżdzał obok Twojego samochodu i nikt Cie w nim nie widział. Myśleliśmy, że może poszedłeś na zakupy czy coś, ale że długo Cie nie było to podjechaliśmy sprawdzić dokładnie czy jesteś w środku.. no i byłeś..
Gość Michał Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Szkoda że nie mogłem wpaść ;( Furka stoi robią mi te drzwi... Ale jutro ją odbieram Czyli jednak malujesz te drzwi, bardzo różniły się odcieniem?
Gość Adrian Matracki Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Różniły się ale nie dużo muszą je stonować bo odcień jest trochę jaśniejszy niż mój. Lakierem przezroczystym z odpowiednim tonem musieli je prysnąć... Na szczęście obeszło się bez szpachli i malowania ale i tak ten błąd kosztował mnie 1000zł Ale można powiedzieć że znaku nie ma pomijając to że po polerowaniu całego auta te drzwi mają trochę większy połysk niż reszta...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Na kieleckiej tam gdzie tłumiki sprzedają
Gość Adrian Matracki Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 tak tez powiedział gość w tym zakładzie ze z czasem sie wyrówna. zresztą jak sie trochę przybrudzi autko to nawet nie będzie widać.
mokom69 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 no i u Maslanki i u jeszcze jednego speca... naszczęście jest już wszystko ok. Mam nadzieję że ok okaze sie za jakies 1000km
KiniaJ Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 hejka, milo bylo poznac w piatek na spociku, mysle do nastepnego w cieplejszych klimatach niz ostatnio:) pozdro Kinga
oZiX Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 hejka, milo bylo poznac w piatek na spociku, mysle do nastepnego w cieplejszych klimatach niz ostatnio:) pozdro Kinga ta nie ma problemu[; wsadzę Cie do samochodu i włączę stołki:P i zacznę wozić wino w samochodzie;P
odzim Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 też milo było poznac klubowiczów i klubowiczkę
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 sorry za OT w Waszym wątku ale mam pilną sprawę czy ktos z Was wybiera się do Wawy ?? mam przesyłkę do naszego Klubowicza z Radomia
mcm Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 sorry za OT w Waszym wątku ale mam pilną sprawę czy ktos z Was wybiera się do Wawy ?? mam przesyłkę do naszego Klubowicza z Radomia a wczoraj byłem w wawie i mogłem sam odebrać , jakbyś dał wcześniej znać
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 karwa - damy radę - jak nie to puszcze kuriera. Na weekend będziesz ją miał w domciu
mcm Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 karwa - damy radę - jak nie to puszcze kuriera. Na weekend będziesz ją miał w domciu spoko
KiniaJ Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 hejka, milo bylo poznac w piatek na spociku, mysle do nastepnego w cieplejszych klimatach niz ostatnio:) pozdro Kinga ta nie ma problemu[; wsadzę Cie do samochodu i włączę stołki:P i zacznę wozić wino w samochodzie;P :mysli: to w takim razie bede w Radomiu bywac czesciej :>
tomaszu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". adaho, możliwe, że ja się tam do Was wypuszczę we wtorek. Będziemy w kompakcie.
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". adaho, możliwe, że ja się tam do Was wypuszczę we wtorek. Będziemy w kompakcie. oooo piknie bracie - to przekaże Ci paczuszkę dla mcm00'a
mcm Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". ja nie piję herbaty więc będzie 9 i 1 kawa ale capuccino
Gość Michał Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". adaho, możliwe, że ja się tam do Was wypuszczę we wtorek. Będziemy w kompakcie. oooo piknie bracie - to przekaże Ci paczuszkę dla mcm00'a mcm00 bedzie miał interes by wpaśc na spota
Rekomendowane odpowiedzi