tomaszu Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ale teraz tak myslę, jakby przezyli to pewnie by ich wsadzili,tam nie ma przeproś.... Dokładnie o tym samym pomyślałem - mogliby ich wsadzić. Poza tym ciekawe czy byli na procentach..?
mcm Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 ale teraz tak myslę, jakby przezyli to pewnie by ich wsadzili,tam nie ma przeproś.... Dokładnie o tym samym pomyślałem - mogliby ich wsadzić. Poza tym ciekawe czy byli na procentach..? mogli być jak w sobotę po nieudanym smutki topili
tomaszu Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Chodzi plotka, że ekipa Żelaznego też była na bani, ale to tylko oni sami wiedzą..
wuju Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 podobno tak było, nad lotniskiem juz mieli rozkaz katapultowania sie, oni juz go posadzili na ziemi tyle że nie zdazyli się wystrzelić bo nastapił wybuch tak jak mówisz ;( Tomaszu nie było co mierzyć wiec nie dzwoniłem
odzim Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 a ja mysle ze nie chodzilo o to ze ich wsadza tylko by sie nie wypłacili do konca zycia i ich rodziny i c**j wie ile pokolen jeszcze wiec za wszelka cene chcieli uratowac maszyne i moze by im sie udalo jak by nie wybuchła ot tyle zycie na bialorusi , teraz to zrobia znich bohaterów bo co innego pozostało
mokom69 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 witojta [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 20:27_________________________________________________kurde kolejny wieczór i kolejny raz nie mogę na nikogo trafić
tomaszu Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Bardzo ciekawy materiał dot. wypadku na airshow: http://www.tvn24.pl/-1,1617481,0,1,nagranie-z-wiezy-uwazajcie--ostroznie-katapultujcie-sie,wiadomosc.html Nagranie z wieży.
Korzeń Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 siema. właśnie od Was wróciłem, ale nikogo nie spotkałem :gwizdanie:
mcm Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Konstruktorzy-Su-27-zaniedbania-techniczne-przyczyna-katastrofy-w-Radomiu-,wid,11454063,wiadomosc.html mogło być i tak [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 00:06_________________________________________________ siema. właśnie od Was wróciłem, ale nikogo nie spotkałem :gwizdanie: my się ostatnio sami nie możemy spotkać a co mówić o gościach
tomaszu Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Oziu, kiedy się zobaczymy? Powiedz Asi, że tęsknię... za Wami oczywiście. :>
wuju Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Oziu, kiedy się zobaczymy?... bedzie co
tomaszu Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Tomaszu jutro wyjeżdżam No dobra, a Asia??
wuju Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Tomaszu jutro wyjeżdżam No dobra, a Asia?? to ty nie u Ozia?
tomaszu Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 o dzis są ludzie Ooo, dziś jest mokom!
mokom69 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 byłem też wczoraj i przedwczoraj lecz nikogo nie było
Rekomendowane odpowiedzi