Gość Adrian Matracki Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Odzim nie robił u siebie rozrządu czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Odzim nie robił u siebie rozrządu czasem? chyba robił, zadzwoń zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Odzim nie robił u siebie rozrządu czasem? chyba robił, zadzwoń zapytaj robił robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Zobaczymy co będzie ktoś musi to ocenić swoim okiem ja w sprawy mechaniczne nie wnikam żeby nie uwalić bo tego AC nie pokryje... Dzwoniłem do Odzima wieczorkiem jakoś się z nim stykane... Co nie zmienia faktu że Vaga też muszę zapiąć... Nie sprzedają gdzieś w Radomiu Vaga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Zobaczymy co będzie ktoś musi to ocenić swoim okiem ja w sprawy mechaniczne nie wnikam żeby nie uwalić bo tego AC nie pokryje... Dzwoniłem do Odzima wieczorkiem jakoś się z nim stykane... Co nie zmienia faktu że Vaga też muszę zapiąć... Nie sprzedają gdzieś w Radomiu Vaga ? Odzim ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 powiedzta mi gdzie moge zregenerować (piaskowanie i malowanie) felgi stalowe :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 mcm wyjdzie tyle co bys kupił sobie ladne uzywane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie znam gościa ale podobno ładnie odnawiają... Kazimierz Kamiński STARE MAKOSY JASTRZEBIA Telefon: 504108959 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To wujo był w końcu na spocie?? Ee, to się nie liczy, bo przyjechał se tylko VAGa zapiąć, poza tym mnie nie było. Adrian, przykra sprawa z tym Twoim Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Szkoda fury ale doprowadzę ją do porządku... Bracina winny sie czuje bo on mnie poprosił żebym mu ją przyprowadził dlatego nadal chce ją wziąć ale chyba jednak nie ma sensu mu jej tam dawać bo jak mu sie tam coś po tym dzwonie sypnie to będzie musiał ją tam zostawić a jednak trochę sie przywiązałem do tego sprzęt i teraz wiem co bryńka czuła jak gościu rozj.... silnik w jej lalce Wszystko teraz zależy do tego w jakim stanie jest silnik podłużnice są całe tak że bardzo by nie ucierpiał jeśli silnik z tego wyjdzie. Swoją drogą to wydaje mi się że przy luźny jest ten pasek rozrządu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 To wujo był w końcu na spocie?? Ee, to się nie liczy, bo przyjechał se tylko VAGa zapiąć, poza tym mnie nie było. jak sie nie liczy jak liczy przyjadę jak i ty będziesz niedługo bo jeszcze nie zmierzyłem grubości szpachli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 przyjadę jak i ty będziesz niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 przyjadę jak i ty będziesz niedługo ja bym sie tak nie cieszył na twoim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam.Podziękowania za piątkowe logi.Może kiedy zrobimy dynamiczne??!!Spróbuje u siebie ustawic kąt wtrysku a jak się nie da to może ustawimy się kiedy bo nie mam dojścia do kompa?Pytanko:robił ktoś polifty?W piątek myślałem że coś mi się rozjaśni ale nie udało się.Jak ktoś rezał to niech się odezwie.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam.Podziękowania za piątkowe logi.Może kiedy zrobimy dynamiczne??!!Spróbuje u siebie ustawic kąt wtrysku a jak się nie da to może ustawimy się kiedy bo nie mam dojścia do kompa?Pytanko:robił ktoś polifty?W piątek myślałem że coś mi się rozjaśni ale nie udało się.Jak ktoś rezał to niech się odezwie.Pozdro ktoś robił i na pewno w dziale technicznym masz opis jak to zrobić ...[br]Dopisany: 11 Październik 2009, 16:45_________________________________________________mcm to robił [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 mam u siebie polifty oZiU ale sam nie rezałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Co robita pany? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Co robita pany? :> ja jade na odwyk do kielc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 a ja spię bo dzis o 4 rano na słomczyn jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 a ja się nudzę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi