mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 ciekawe, co wam drogie Panie w główkach siedzi? zakupy, gotowanie? http://www.a4-klub.pl/smf/przepisy_kulinarne-t123322.0.html Jasne, ze gotowanie tia, już jedna się chwaliła jakie to wypieki robi, a na zlocie wyszło że to mąż przy garach stoi tak mi szkoda tego Ukcia taki fajny chłopaczyna a tak musi zapier..... ;(
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ciekawe, co wam drogie Panie w główkach siedzi? zakupy, gotowanie? http://www.a4-klub.pl/smf/przepisy_kulinarne-t123322.0.html Jasne, ze gotowanie tia, już jedna się chwaliła jakie to wypieki robi, a na zlocie wyszło że to mąż przy garach stoi Zapraszam na tydzień do mnie do Warszawy. Tylko zabierz większe ciuchy, niż nosisz obecnie. Przez najbliższy tydzień mieszkam sama, więc nikt mi "przy garach" nie pomoże. :evil: :evil:
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Zapraszam na tydzień do mnie do Warszawy. Tylko zabierz większe ciuchy, niż nosisz obecnie. Przez najbliższy tydzień mieszkam sama, więc nikt mi "przy garach" nie pomoże. :evil: :evil: Więc może jednak przyjadę z tym planem mieszkania i coś ustalimy, a przy okazji mnie podkarmisz. majki i tak już dobrze wygląda.
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Co to za szkółka kulinarna? baby się chwalą że zapieprzają w kuchni a okazuje się że ganiają mężów i piszą wszystko na siebie
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Zapraszam na tydzień do mnie do Warszawy. Tylko zabierz większe ciuchy, niż nosisz obecnie. Przez najbliższy tydzień mieszkam sama, więc nikt mi "przy garach" nie pomoże. :evil: :evil: Więc może jednak przyjadę z tym planem mieszkania i coś ustalimy, a przy okazji mnie podkarmisz. majki i tak już dobrze wygląda. Serdecznie zapraszam. Tym bardziej, ze jutro spot, to pokażę ci jak do mnie trafić, teraz i na przyszłość :polew: :polew:
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Co to za szkółka kulinarna? A co chcesz się nauczyć czegoś innego niż "włoszczyznę" gotować
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Zapraszam na tydzień do mnie do Warszawy. Tylko zabierz większe ciuchy, niż nosisz obecnie. Przez najbliższy tydzień mieszkam sama, więc nikt mi "przy garach" nie pomoże. :evil: :evil: Więc może jednak przyjadę z tym planem mieszkania i coś ustalimy, a przy okazji mnie podkarmisz. majki i tak już dobrze wygląda. Serdecznie zapraszam. Tym bardziej, ze jutro spot, to pokażę ci jak do mnie trafić, teraz i na przyszłość :polew: :polew: tylko zaparkuj ulice obok :gwizdanie: :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Zapraszam na tydzień do mnie do Warszawy. Tylko zabierz większe ciuchy, niż nosisz obecnie. Przez najbliższy tydzień mieszkam sama, więc nikt mi "przy garach" nie pomoże. :evil: :evil: Więc może jednak przyjadę z tym planem mieszkania i coś ustalimy, a przy okazji mnie podkarmisz. majki i tak już dobrze wygląda. o karmienie majkiego to Ty się nie martw po tym zlocie Ł mu bedzie do końca życia gotował oby nie w sobie :evil:
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Serdecznie zapraszam. Tym bardziej, ze jutro spot, to pokażę ci jak do mnie trafić, teraz i na przyszłość :polew: :polew: Hmm, dawno nie byłem na spocie w Warszawie... ALE URWAŁ!
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 po tym zlocie Ł mu bedzie do końca życia gotował toż on będzie jak Rysio Kalisz niedługo wyglądał :polew:
oZiX Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ł to może na piątek jakieś ciasto zrobić :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 toż on będzie jak Rysio Kalisz niedługo wyglądał :polew: Pozostanie mu tylko kupić Yarisa.
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Widzieliście, że cały RFS poza Michałem i Odzimiem jest różowy?
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Korzeń, tomaszu, oZiX, Brynia, Kaśka i 0 Gości przegląda ten wątek. Wszyscy różowi :gwizdanie:
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Widzieliście, że cały RFS poza Michałem i Odzimiem jest różowy? właśnie kurde trzeba pójść albo w jedną albo w drugą stronę chłopaki
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 To wszystko przez Ozia i jego zabawkę. [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:24_________________________________________________O, majki właśnie spierdolił wszystko.
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 zrzucamy się na składkę dla chłopaków [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:24_________________________________________________odzim jeszcze musiałby zlot zaliczyć,
Rekomendowane odpowiedzi