Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Widzieliście, że cały RFS poza Michałem i Odzimiem jest różowy? A gdzie cholero Twój RFS?
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 zrzucamy się na składkę dla chłopaków [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:24_________________________________________________odzim jeszcze musiałby zlot zaliczyć, Letni już niedługo. Dla nich dwóch to z przyjemnością się dołożę.
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 zrzucamy się na składkę dla chłopaków kopsnij mi trochę postów w technicznym i bedzie git..... na moje oko 100 masz pisz podanie ja płacę składkę
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 zrzucamy się na składkę dla chłopaków kopsnij mi trochę posów w technicznym i bedzie git..... ja mogę, ale pewnie zaraz dostaniesz moderowanie :polew: napisz że kłatro więcej pali to zaraz będzie spora dyskusja
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Widzieliście, że cały RFS poza Michałem i Odzimiem jest różowy? A gdzie cholero Twój RFS? Nie umiem go wkleić obok "reklamy", a nie chcę prosić innych o pomoc, bo mi głupio .
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Widzieliście, że cały RFS poza Michałem i Odzimiem jest różowy? A gdzie cholero Twój RFS? Nie umiem go wkleić obok "reklamy", a nie chcę prosić innych o pomoc, bo mi głupio . poproś Admina on idealnie poprawia stopki :decayed:
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 majka nigdy tego nie zrobi - za cienki bolek z niego.
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 majki RFS ci znikł :gwizdanie: :gwizdanie: czy się do nas nie przyznajesz
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Widzieliście, że cały RFS poza Michałem i Odzimiem jest różowy? A gdzie cholero Twój RFS? Nie umiem go wkleić obok "reklamy", a nie chcę prosić innych o pomoc, bo mi głupio . poproś Admina on idealnie poprawia stopki :decayed: No właśnie nie chcę go już prosić. I tak dużo mi pomógł z innymi sprawami.
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Widzieliście, że cały RFS poza Michałem i Odzimiem jest różowy? A gdzie cholero Twój RFS? Nie umiem go wkleić obok "reklamy", a nie chcę prosić innych o pomoc, bo mi głupio . poproś Admina on idealnie poprawia stopki :decayed: No właśnie nie chcę go już prosić. I tak dużo mi pomógł z innymi sprawami. rano Ci wyślę, bo teraz juz z telefonu lece...
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 A co to właściwie jest ten RFS?? ALEŚ URWAŁ !!!
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 oj tam....chociaż tu poczujcie się bardziej dowartosciowani różowi.... dawaj majki RFSa najpierw bo "zaraz bedzie wp***dol ale w drugą stronę"
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 oj tam....chociaż tu poczujcie się bardziej dowartosciowani różowi.... Różowy śliczny kolor, jeden z moich ulubionych, więc bez śmichów - chichów mi tutaj
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 ale fajnie by było mieć różowy skład RFS
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ale napakowaliśmy stron. Ozix ciągle czyta [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:36_________________________________________________ ale fajnie by było mieć różowy skład RFS Jestem za.
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 ide zrobić kawę bo do tej 1400 nie dotrzymam
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 wstawiłem pranie uprasowałem conieco umyłem się drugi raz i nadal kombinuje zeby nie isc spac, bo to wciąga F5 F5 F5 ide sprzatać!
oZiX Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 i tam nie czytam was ;P zawsze możemy wszyscy się z nimi zintegrować :> Kaśka jak jutro będziesz na spocie to Ci mogę tą stopkę spr poprawić
Rekomendowane odpowiedzi