Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuźwa, współczuję tym wszystkim wujom, kudłatym, mokomom, Jarikom i innym co będą musieli to czytać. :D

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

F5 :>

Opublikowano

Kuźwa, współczuję tym wszystkim wujom, kudłatym, mokomom, Jarikom i innym co będą musieli to czytać. :D

ty właśnie, oni też niebiescy :mysli:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:39_________________________________________________

ide zrobić kawę bo do tej 1400 nie dotrzymam :naughty:

zrób i dla mnie

siekierę czy słabszą :naughty:
Opublikowano

ty właśnie, oni też niebiescy :mysli:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:39

200zł przybędzie dla klubu

Opublikowano

ty właśnie, oni też niebiescy :mysli:

Zapomniałam - faktycznie :mysli:

Opublikowano

trza by co pomyślić :)

Opublikowano

jakaś równowaga musi byc, jak by to wygladało,sami różowi :thumbdown:

Zazdrościsz i dlatego tak mówisz :tongue4: :tongue4: :tongue4::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jakaś równowaga musi byc, jak by to wygladało,sami różowi :thumbdown:

ty to jesteś taki skrytoróżowy :naughty:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

jakaś równowaga musi byc, jak by to wygladało,same różowe :thumbdown:

prawie jak moja szuflada :gwizdanie:

raczej Asi :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

jakaś równowaga musi byc, jak by to wygladało,same różowe :thumbdown:

prawie jak moja szuflada :gwizdanie:

raczej Asi :tongue4: :tongue4:

jego jego :>[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:44_________________________________________________

zreszta, kiedyś byłem różowym, ale jakieś frajery zmienili zasady czy tam chooj wie co, więc już mi wszystko jedno, nawet czarnym już byłem :decayed:, a Wy?heheh

byłeś czarny i grałeś w kosza ... :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

no moja moja mcm coś o tym wie :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:45_________________________________________________Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:44_________________________________________________

zreszta, kiedyś byłem różowym, ale jakieś frajery zmienili zasady czy tam chooj wie co, więc już mi wszystko jedno, nawet czarnym już byłem :decayed:, a Wy?heheh

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czarną patelnią :D

Opublikowano

widziałem i do dziś jestem w szoku, jak ty te zabaweczki ogarniasz :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:46_________________________________________________

no moja moja mcm coś o tym wie :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:45_________________________________________________Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:44_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: czarną patelnią :D

paletką chyba :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
aaapj.jpg
Opublikowano

wystraszymy kolegę radul777 :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:48_________________________________________________o już go nie ma :>

Opublikowano

spam na poczte przyhcodzi

nie nadazam kasowac ;)

Opublikowano

:>[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 23:50_________________________________________________przestań śledzić wątek :)