tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ee, kulki juz prawie wystrzelane. Ale na piątek jeszcze starczą.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ło koorwa [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 16:12_________________________________________________to nie przyjeżdżam :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to nie przyjeżdżam :gwizdanie: Przyjedź przyjedź, zostaniesz szczególnie ostrzelany.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 O masz, no nie widziałem, bo byłem rozproszony kulkami. A poza tym to mam krotką pamięć, więc może i widziałem, ale nie pamiętam.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Pewnie machem, bo zobaczyłem jakąś fajną dupkę, a ty od razu myślisz, że to do Ciebie. :>
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to by się zgadzało, bo obok siedziała fajna dupka Widziałeś mnie na obwodnicy??
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Taaa, to z ciotką Baśką jechałem - niezła z niej duupa.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 sam jechałeś A to już nie wiem gdzie, bo dziś się trochę zjeździłem. Uciekam na kolację do rodzinki. A jutro... bedo kulki.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 majki czyżbyś sportbacka (maseraki) wylalował :>
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 myślałem że maseraki to faktycznie sportback
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja dziś klimę zrobiłem, wieje aż miło
odzim Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja dziś klimę zrobiłem, wieje aż miło i co bylo w koncu z nia nie tak [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:10_________________________________________________ja to zawsze z paulina wkrecamy sie na swieta do rodziców oni sie ciesza a my nic nie musimy robić :>
odzim Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja dziś klimę zrobiłem, wieje aż miło i co bylo w koncu z nia nie tak a ja byłam w ASO i nie wiedzą co z moja klimą....mam przyjechac w środę a gdzie jest aso BMW
oZiX Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Brynia a jaką wałówkę bierzesz jutro ??
odzim Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ASO Skody :> to w skodzie nie ma klimy myslalem ze w BMW
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 hejka mięso na pasztet gotuje :naughty: :naughty: no i schab szykuje to jaki placek jutro na spocie, albo nic dziś nie mów jutro ci powiem ci Ukcio upiecze [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:26_________________________________________________ ja dziś klimę zrobiłem, wieje aż miło i co bylo w koncu z nia nie tak czujnik ciśnienia czynnika skopany, zamieniłem przesmarowałem wtyczki i hula :>
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a co do tego kto w kuchni rządzi...to zapytaj majkiego...dzisiaj widział mnie ,,w akcji" a w kuchni cię widział ... ulżyło mi uffmyślałem o innej akcji
Rekomendowane odpowiedzi