tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A to ta dupka co to do męskiego wchodzi z tą jędrną dupką...
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jeszcze jeden cytacik AaaaaAaah! ALE URWAŁ! pa pa jebnie :polew: :polew: ŁOJEZU, ZARA URWIE DRUGIEMU! Ale to bylo dobre
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 źle stanął ... :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wuju, jak tam,jest lans? lans jak chooj.... jak się wyskoczy ładną furą to zawsze jest Ty materialisto :evil: Taaa, jakoś tak nagle poleciał na wuja jak te se zrobił ten polerke i świecące felgi.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Panowie, panowie, za mało k**wa k**wa!!
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a tak w ogóle kto to jest karwa ten wujo ktoś go kiedyś widział
wuju Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wuju, jak tam,jest lans? lans jak chooj.... jak się wyskoczy ładną furą to zawsze jest Ty materialisto :evil: Taaa, jakoś tak nagle poleciał na wuja jak te se zrobił ten polerke i świecące felgi. nie on jeden nic nie robię od cały tydzień.. patrze i jeżdżę [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:02_________________________________________________ a tak w ogóle kto to jest karwa ten wujo ktoś go kiedyś widział kiedyś przyjadę w końcu na 1 mojego spota
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wuju, jak tam,jest lans? lans jak chooj.... jak się wyskoczy ładną furą to zawsze jest Ty materialisto :evil: Taaa, jakoś tak nagle poleciał na wuja jak te se zrobił ten polerke i świecące felgi. nie on jeden nic nie robię od cały tydzień.. patrze i jeżdżę ty dentysty zacznij dobrego szukać [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:02_________________________________________________ kiedyś przyjadę w końcu na 1 mojego spota miałeś być już na dwóch ale cię nie pamiętam
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kiedyś przyjadę w końcu na 1 mojego spota Ty może lepiej napisz wreszcie pierwszego posta, a nie już od spotów chcesz zaczynać.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wujo podobno ma jakieś tam redło 1.6 z gazem i szpanuje, bo ostatnio zrobił polerke..
wuju Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 miałeś być już na dwóch ale cię nie pamiętam ja was do połowy [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:05_________________________________________________ Wujo podobno ma jakieś tam redło 1.6 z gazem i szpanuje, bo ostatnio zrobił polerke.. robię swap niedługo na 1.4 BiLpg
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wujo podobno ma jakieś tam redło 1.6 z gazem i szpanuje, bo ostatnio zrobił polerke.. to Hoffander, kierownik planu, przyszedł z kobitom i szpanuje, no Jasiu kończ i robimy :polew:
wuju Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 zresztą do slalomu to i 1.6 by starczyło
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ej bylo tak fajnie to wzial i popsul
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 robię swap niedługo na 1.4 BiLpg Osz w mordę, to z pewnością będzie najciekawszy projekt w gminie.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to kto dziś na spota zawita Brynia, h*j z moją dietą ale Ukcia pasztetu muszę spróbować
Rekomendowane odpowiedzi