mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 kurcze, ale gdzie jest URWAŁ ??? :decayed: może RWIE
odzim Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 spoko, potem ma fajne siniaki na tyłku :naughty nie widziałem ale wierzę [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 22:57_________________________________________________ zaraz do niej skrobnę czy nadal chętna :wink4 ale nie ta z południa nie ta i mnie nie .... :evil: :evil: :evil: z tamtą do adresata doszło , byłem ciekawy czy wyłapiesz to info
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 oj tam, ta czy inna,co to za różnica taaa... potwór nie potwór byle by miał ... :gwizdanie:
odzim Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 oj tam, ta czy inna,co to za różnica ważne że nie żona
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 URWAŁ się odnalazł Zerwał co miał do urwania i wrócił ;>
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ALE URWOŁ!! ŁOJEZU, URWIE ZARA NASTĘPNEMU!! Jezdem. Musiałem postrzelać z kulek i takie tam różne. Widzę, że fajny temat rozkręciliście. to On nie wie, ze najpierw trzeba przyjśc na początek sie przywitać, a dopiero później się czyta zaległości.... Wiem wiem, ale jakuś tak później musiałbym za daleko wracać..
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ;> Tomazszu i co znalazłeś miejscówkę na zlot:D??
odzim Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Widzę, że fajny temat rozkręciliście. który ?
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ;> Tomazszu i co znalazłeś miejscówkę na zlot:D?? A masz chęć zająć się organizacją?? Jeśli tak to Borki koło Piotrkowa. Ale ja w tym roku wolę Piłę, bo po pierwsze jedzie się tam autobaną, a po drugie jest tam lotnisko.. [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 23:27_________________________________________________ który ? A o tych krówkach co się tam lansują w drodze do kościoła itepe.
odzim Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A o tych krówkach co się tam lansują w drodze do kościoła itepe. :decayed a Borki to nie moga być te w Radumiu
odzim Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 byłem kiedys tam na zlocie calibry , powiem szczerze to chu..a tam jest
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 albo pod kapturskim :polew: To może już k**wa pod OBI, coo??
odzim Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 albo pod kapturskim :polew: To może już ku***a pod OBI, coo?? Ta i może Cie awansuja w hierarchii forum potem
oZiX Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 albo pod kapturskim :polew: To może już ku***a pod OBI, coo?? parking duży Brynia upiecze ciasto i będzie git:P
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ta i może Cie awansuja w hierarchii forum potem Trzebaby stworzyć specjalną rangę dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi