tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dziś rejestrowałem się na BMW-klub.pl i przede mną witała się jakaś kobitka z kompakta. Myślałem, że to Ty, ale później się doczytałem, że to Elbląg czy cuś.
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pije z wami za moje nowe życie. Hmm, rozwiń..
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Pije z wami za moje nowe życie. Hmm, rozwiń.. Refren wyjaśnia wszystko... tylko z pożegnaniem... Kasia Cerekwicka - S.O.S
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Przyjaciółko Moja Jedyna, czy mam się martwic o Ciebie ..... Jedziemy do wawy?
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Przyjaciółko Moja Jedyna, czy mam się martwic o Ciebie ..... Masz się cieszyć ze mną [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:30_________________________________________________ Przyjaciółko Moja Jedyna, czy mam się martwic o Ciebie ..... Jedziemy do wawy? Nie ma mnie w Wawie, ale już niedługo jak "współlokator" opuści mieszkanie zrobię imprezę
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 O MAAAASZ... Wiedziałeś, że szykują się zmiany i majki też - więc nie bądźcie zdziwieni. czasem tak bywa, że najtrudniej jest podjąć decyzję oczywistą i się pożegnać. Ja zebrałam się na odwage i ją podjęłam tylko, że z co najmniej rocznym opóźnieniem.
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dziś mam dzień przemyśleń, a Ty jeszcze z takimi nowinami wyskakujesz. Idę po drinka.. Tak czy siak jeśli to rzeczywiście przemyślana decyzja to gratuluję..
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dziś mam dzień przemyśleń, a Ty jeszcze z takimi nowinami wyskakujesz. Idę po drinka.. Tak czy siak jeśli to rzeczywiście przemyślana decyzja to gratuluję.. Dawno nie podjęłam tak długo przemyślanej i odkładanej decyzji
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja właśnie natrafiłem na szufladę ze zdjęciami i cofnąłem się w czasie do 89 roku masakra :wallbash:
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja właśnie natrafiłem na szufladę ze zdjęciami i cofnąłem się w czasie do 89 roku masakra :wallbash: Wtedy narodziła się moja niunia.. Przepraszam za OT.
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tomaszu też o tym pomyślałem ) [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:43_________________________________________________ ja właśnie natrafiłem na szufladę ze zdjęciami i cofnąłem się w czasie do 89 roku masakra :wallbash: wtedy już obracałem koleżankę ze szkolnej ławki nie moja wina żeś starszy :gwizdanie:Kaśka my do Ciebie możemy pojechać bez znaczenia gdzie jesteś jak tylko chcesz
Kaśka Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tomaszu też o tym pomyślałem ) [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:43_________________________________________________ ja właśnie natrafiłem na szufladę ze zdjęciami i cofnąłem się w czasie do 89 roku masakra :wallbash: wtedy już obracałem koleżankę ze szkolnej ławki nie moja wina żeś starszy :gwizdanie:Kaśka my do Ciebie możemy pojechać bez znaczenia gdzie jesteś jak tylko chcesz Doceniam, ale nie dzisiaj. Pewnie ja was prędzej odwiedzę, jeśli ktoś mnie przenocuje
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Tomaszu też o tym pomyślałem ) [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:43_________________________________________________ ja właśnie natrafiłem na szufladę ze zdjęciami i cofnąłem się w czasie do 89 roku masakra :wallbash: wtedy już obracałem koleżankę ze szkolnej ławki nie moja wina żeś starszy :gwizdanie:Kaśka my do Ciebie możemy pojechać bez znaczenia gdzie jesteś jak tylko chcesz Doceniam, ale nie dzisiaj. Pewnie ja was prędzej odwiedzę, jeśli ktoś mnie przenocuje ja mogę w Wawie ;P
tomaszu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Lubicie święta? za***iście :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: Łojezu, myślałem, że tylko ja mam przymulone święta.
oZiX Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 hmm to za rok sobie wyjedziemy rfs-owo na święta :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi