Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś rejestrowałem się na BMW-klub.pl i przede mną witała się jakaś kobitka z kompakta. Myślałem, że to Ty, ale później się doczytałem, że to Elbląg czy cuś. :wink4:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pije z wami za moje nowe życie. :kox:

Opublikowano

Pije z wami za moje nowe życie. :kox:

Hmm, rozwiń.. :mysli:

Opublikowano
:confused4:
Opublikowano

Przyjaciółko Moja Jedyna, czy mam się martwic o Ciebie .....

Jedziemy do wawy? :rolleyes:

Opublikowano

Masz się cieszyć ze mną :decayed:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:30_________________________________________________

Jedziemy do wawy? :rolleyes:

Nie ma mnie w Wawie, ale już niedługo jak "współlokator" opuści mieszkanie zrobię imprezę :)

Opublikowano

O MAAAASZ... :zemdlal:

Opublikowano

O MAAAASZ... :zemdlal:

Wiedziałeś, że szykują się zmiany i majki też - więc nie bądźcie zdziwieni. czasem tak bywa, że najtrudniej jest podjąć decyzję oczywistą i się pożegnać. Ja zebrałam się na odwage i ją podjęłam tylko, że z co najmniej rocznym opóźnieniem. :)

Opublikowano

Dziś mam dzień przemyśleń, a Ty jeszcze z takimi nowinami wyskakujesz. Idę po drinka..

Tak czy siak jeśli to rzeczywiście przemyślana decyzja to gratuluję..

Opublikowano

Dziś mam dzień przemyśleń, a Ty jeszcze z takimi nowinami wyskakujesz. Idę po drinka..

Tak czy siak jeśli to rzeczywiście przemyślana decyzja to gratuluję..

Dawno nie podjęłam tak długo przemyślanej i odkładanej decyzji :)

Opublikowano
:hi::cool1: ja właśnie natrafiłem na szufladę ze zdjęciami i cofnąłem się w czasie do 89 roku masakra :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

:hi::cool1: ja właśnie natrafiłem na szufladę ze zdjęciami i cofnąłem się w czasie do 89 roku masakra :wallbash: :wallbash:

Wtedy narodziła się moja niunia..

Przepraszam za OT.

Opublikowano

Tomaszu też o tym pomyślałem ;)) [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:43_________________________________________________

wtedy już obracałem koleżankę ze szkolnej ławki :decayed:

nie moja wina żeś starszy :gwizdanie:

Kaśka my do Ciebie możemy pojechać bez znaczenia gdzie jesteś jak tylko chcesz :buziak:

Opublikowano

Tomaszu też o tym pomyślałem ;)) [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 21:43_________________________________________________

Kaśka my do Ciebie możemy pojechać bez znaczenia gdzie jesteś jak tylko chcesz :buziak:

Doceniam, ale nie dzisiaj. Pewnie ja was prędzej odwiedzę, jeśli ktoś mnie przenocuje :cool1:

Opublikowano

Lubicie święta?

Opublikowano

Doceniam, ale nie dzisiaj. Pewnie ja was prędzej odwiedzę, jeśli ktoś mnie przenocuje :cool1:

ja mogę w Wawie ;P
Opublikowano

Lubicie święta?

za***iście :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Łojezu, myślałem, że tylko ja mam przymulone święta. :sick3: