Korzeń Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja już szlifa robiłem kiedyś ... widzieliśmy szlifowanie, szpachlowanie, malowanie, przycierki, gładzie, tynki Sufity podwieszane z kartongipsu, oświetlenie dekoracyjne, proste robótki ręczne :kox: :naughty: :polew: :>
odzim Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 dzisiaj spotkałem kolegę,normlanie runięty,strzępek człowieka,pytam co się dzieje,okazało się ze kilka dni temu jego brachol wywalił się na skuterku,walnał głową w asfalt,trup na miejscu... ;( znam sprawe , hukowy kask miał i stalo sie taki bez szczeki na kaptur zakladany ten kolo to z Kozlowa jakoś dzisiaj pogrzeb był jego
odzim Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 wiec chłopaki kupujcie motorki ortopedzi i inni juz sie ciesza ze bedzie z czego pobierać
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 wiec chłopaki kupujcie motorki ortopedzi i inni juz sie ciesza ze bedzie z czego pobierać a niech Twoje słowa się w gów.o zamienią :decayed: :good:
odzim Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 ja mowie co na odprawie codziennie słyszę na ortopedii odkąd ciepełko sie zrobilo a nie ma takiego tygodnia zeby jakis swierzak z motoru nie przybyl
odzim Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 wiem odzim..wiem..ale jak tak byśmy do wszystkiego podchodzili to z chałupy bał bym się wyjsc nie do konca zgodze sie
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 ja mowie co na odprawie codziennie słyszę na ortopedii odkąd ciepełko sie zrobilo a nie ma takiego tygodnia zeby jakis swierzak z motoru nie przybyl ile średnio lat mają takie świeżaki - 20 :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:34_________________________________________________fakt jest faktem że i motocykli i samochodów przybyło przez ostatnie 5 lat
odzim Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 za duzo mlodych chłopaków sie naogładalem po wypadkach motorami i nie mowie tu o smiertelnych , zreszta znajdz mi goscia co jezdzi motorem i nie mial czegos zlamanego [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:35_________________________________________________kilku to nawet i pare lat sie bujalo zeby jako tako być sprawnymi [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:37_________________________________________________i większość nie z wlasnej winy tylko jakas pala np cienkim im wyjechała [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:38_________________________________________________99% ortopedów jezdzi terenowkami cos w tym musi byc
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 99% ortopedów jezdzi terenowkami cos w tym musi byc może lepiej kupię Jeepa
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 99% ortopedów jezdzi terenowkami cos w tym musi byc bo jeżdżą na polowania ta i zabijają niewinne zwierzątka
odzim Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 euro 4,20 po tyle to ja kupowalem golfa w lipcu tamtego roku w 3 dni cofnelismy sie o rok karwa [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:48_________________________________________________oni sie nadaja na polowanie to chłopy od dłuteł i młotków odciągniete :> :> :> całe dnie cos rezają
Korzeń Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4xqnh8swjo4[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 23:28_________________________________________________i tak w nieskończoność
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Korzeń, a ty się na jednośladzie wyjebałeś
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Pamiętam jaka była reakcja mojej mamy jak zobaczyła moją beemkę w garażu następnego dnia po zakupie.
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 mam potrzebę się zachlać :gwizdanie: Lepiej nie mogłeś trafić. Zapraszamy jutro. A właściwie już dziś.
mcm Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Opublikowano 7 Maja 2010 mam potrzebę się zachlać :gwizdanie: a co, dwa różowe paski
oZiX Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 mam potrzebę się zachlać :gwizdanie: a co, dwa różowe paski gorzej;/
Rekomendowane odpowiedzi