oZiX Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 pali j**ana strasznie,średnia na trasie 13 wyszła ale beduin zrobił promocję więc grzech było by nie wziąc to skolko taka przyjemność ;>?? taka ruda:D?
wuju Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 średnia na trasie 13 to nieźle musiałeś ją dusić :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html
Charakterek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Heja, a brata wyrodnego (Passata) też przyjmieta na spota? Bo bym z kumplem pod Bille podskoczył i byśmy sobie pogadali. W końcu czy to A4, czy Passat, to jedno i to samo niemalże (przynajmniej ja na blachach mam znaczki Audi w swojej kobyle...)
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 jak dasz się karnąć Tomaszowi to możesz podlecieć
Charakterek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak Tomasz ogarnie urządzenia inwalidzkie, to spoko Ale to seria niemalże w porównaniu do Was. Bo toto 150 kuni ma ino. I Tiptronic z tego troszkę zjada.
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak Tomasz ogarnie urządzenia inwalidzkie, to spoko Tomaszek jest w pewny sensie inwalida :polew:
Charakterek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Tomaszek jest w pewny sensie inwalida :polew: Eno moja kobyła ma mi jeszcze z 5 lat posłużyć. Gdzie w Radomiu mają myjki ręczne dobre, gdzie nie psikają Karcherem tak, że lakier odpada? Chodzi mi o delikatne ręczne umycie sprzęta, bo się sporo tych badziewnych białych (kiedyś) kwiatków do niego poprzyklejało...
wuju Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jak Tomasz ogarnie urządzenia inwalidzkie, to spoko Tomaszek jest w pewny sensie inwalida :polew: :polew: :polew:
mokom69 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to pojechali po Tomaszu :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 no to pojechali po Tomaszu :polew: :polew: ciekawe tylko którym
odzim Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 dawaj tym paździeżem u nas i tak juz nikt nie ma a4 :polew: :polew: no sory może jakieś dwie sie znajda [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:59_________________________________________________aaaaaaaaa zapomniał bym ,ogłaszam konkurs kto rozpozna okolice z mojego avatara ten ma browar w piatek we fregacie
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 na pewno niemiecka autobana [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 22:05_________________________________________________i teren górzysty to pewnie bardziej na zachodzie[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 22:07_________________________________________________i znak WC za 5 km [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 22:09_________________________________________________ Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html ktoś się wybiera
wuju Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 aaaaaaaaa zapomniał bym ,ogłaszam konkurs kto rozpozna okolice z mojego avatara ten ma browar w piatek we fregacie alpy ktoś się wybiera
Rekomendowane odpowiedzi