tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 tester Czarną też dosiądę jak zrobisz czipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 te dwa dołki w serii było czuć, ale teraz od 2000 zbiera się za***iście Ok, sprawdzę w piątek.. za szybka dla ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 za szybka dla ciebie :gwizdanie: Wyrywa kierownicę przy pełnym gazie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 wybaczta ale dziś mnie nie będzie zara ide na pifko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charakterek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dzięki za miłego spota - fajno było poznać super ludzi. Jak nic nie wypadnie, to przyjadę tą swoją padliną za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 dzisiaj to był mini spot , fajne spoty jeszcze przed tobą a najlepsze to bez fur , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 wczoraj ochrzciłem jedną felgę :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dzięki za miłego spota - fajno było poznać super ludzi. Jak nic nie wypadnie, to przyjadę tą swoją padliną za tydzień Koniecznie zapraszamy za tydzień, bo wczoraj nie byliśmy przygotowani na wizytację. wczoraj ochrzciłem jedną felgę :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Boli.. ;( Pany, gdzie w Radomiu jest jakiś dobry stomatolog? Tydzień temu jak chciałem sprawdzić zawieszenie w wujowej czarnuli i przygrzałem na pełnym gazie w krawężnik to aż mi plomba wypadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 wczoraj ochrzciłem jedną felgę :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: a nic mi qr** nie mów :wallbash: :wallbash: :wallbash: [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2010, 12:16_________________________________________________ Pany, gdzie w Radomiu jest jakiś dobry stomatolog? Tydzień temu jak chciałem sprawdzić zawieszenie w wujowej czarnuli i przygrzałem na pełnym gazie w krawężnik to aż mi plomba wypadła. :decayed to już wiem kto będzie sponsorem naprawy felgi :wallbash: :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charakterek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Pany, gdzie w Radomiu jest jakiś dobry stomatolog? Na Paderewskiego koło biedronki w blokach. OSTEO-DENTAL Paderewskiego 21 lok.4 26-600 Radom tel.: 048 364-55-52 Robiłem tam zęba ponoć nie do odratowania tylko wyrwać a tu przosze. 2 lata śmiga i jak nowy. Nic nie boli po prostu super. Mili stomatolodzy, mają fach w ręku robią to naprawdę zarąbiście! No i wyposażenie gabinetu pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Na Paderewskiego koło biedronki w blokach. O, dzięki. Wybiorę się tam. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Przyjedź w piątek wezmę kombinerki, wiertarkę, trochę betonu i gumowy młotek ,załatwimy to za friko i nic nie będziesz pamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 siemka, smacznego pyfka życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Siemka właśnie spijam Słowackie browarki zdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 "Joanna Beresińska wróciła z Łodzi z dziwną chorobą i wspaniałym humorem ) fantastyczny panieński :D" Oziu? Kiedy kawalerskie? :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 "Joanna Beresińska wróciła z Łodzi z dziwną chorobą i wspaniałym humorem ) fantastyczny panieński :D" Oziu? Kiedy kawalerskie? :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: a to nie nasze znajomych ;> one sobie pojechały do łodzi a my podbijaliśmy warszawskie dupeczki ;D[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 00:49_________________________________________________Korzeń ja 28 będę w Siedlcach a za 2 tygodnie idziemy z kolegami na jakieś dziewuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 cześc Tomaszu, napisz go gościa,może akurat Twój rozmiar http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_proteze-t139420.0.html;msg1548856;boardseen#new Gadałem z gościem, ale krzyczy se za to jak za zboże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi