Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

keżor

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki za przyjęcie na spocie :wink4:

nikt mnie nie zgwałcił, chociaż proponowano mi "kolacje" a ciekawe co po kolacji by się narodziło :polew:

kawał drogi dla Was przejechałem, więc tak co szybko pojawią się te Keżorowe fotki :)

fajny ten parking macie, Pelex tam by mógl do woli pojeździć :tongue4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18903

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Dziewczęta dzieki za spota :cool1:

dobra opcja tylko linie ze jak przenosimy sie na Mc Donald'sa to polowa robi ewakuacje na chate :mysli: ale mam nadzieje, że to taki przejściowy okres :)

Krolu thx za fele :buziak::polew:

Max zaluj, że nie pojechałeś na Maca, były dietetyczne MAX burgery :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 23:54_________________________________________________aha i ta babeczka z Maka pytala czy nie ma ktos radia na kasety, bo dostala na urodziny w prezencie(30 lat temu) i chciała ją odtworzyć :polew: :polew: :polew:

Cześć lachony

jak tam spociszcz

widzę że Pucek był tym swoim "poduszkowcem"

i teraz będzie musiał ze dwie soboty strzelić żeby na paliwko mieć :polew: :polew: :polew: :polew:

Cześć lachony

jak tam spociszcz

widzę że Pucek był tym swoim "poduszkowcem"

i teraz będzie musiał ze dwie soboty strzelić żeby na paliwko mieć :polew: :polew: :polew: :polew:

spoc GIT, no wlasnie Pucek fajny polift taki nietkniety jeszcze przez rezanie, bardzo mi sie podoba fajna furka,

[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 00:00_________________________________________________Różowy nas podgląda

przykleiła się kupa do okrętu i mówi "płyniemy"[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 00:04_________________________________________________

Różowy nas podgląda

I wszystko widzi :cool1:

gówno widzi a nie wszystko

Miszka nie zwracaj uwagi na tych różowych

[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 00:05_________________________________________________A coś Ty Guróżowy chciał :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Ty 101 konióf wpie*dol chcesz :decayed::tongue4:

:ssij:[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 00:08_________________________________________________Tą herbatę co ją pijesz

a co chętny jesteś??[br]Dopisany: 28 Październik 2009, 00:09_________________________________________________UWAGA

Krolu gdzieś tu się czai :naughty:

:hi: o poranku

Wczoraj wpadłem na moment ale i tak było warto :) chociażby po to żeby zobaczyć nowy nabytek Pucka :naughty:

a jak z Czesterem?? był wczoraj wcześniej czy go nie było w ogóle?? i powie ktoś co kupił?? :chytry: