stanley Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 heheh to pewnie vodki brakło :gwizdanie: musze troche przyhamować nie piję do jutra :gwizdanie: stanley jeszcze z 2 piwka jutro masz na 1300 mogę mieć ciężko :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ja nawet spotkałem jednego Spartana A ja widziałem jak walczył z Persami
OKO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 heheh to pewnie vodki brakło :gwizdanie: musze troche przyhamować nie piję do jutra :gwizdanie: stanley jeszcze z 2 piwka jutro masz na 1300 mogę mieć ciężko :gwizdanie: podejrzewam że nikt się nie oszczędzał _______________________ były jakieś straty?
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 były jakieś straty? Tylko prześcieradło :gwizdanie:
gregory Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja się zmywam też, bo mnie zaczyna już mulić, jak u większości mało spania było :gwizdanie: Narka
Bulczas Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja się zmywam też, bo mnie zaczyna już mulić, jak u większości mało spania było :gwizdanie: Narka Narazie
stanley Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja się zmywam też, bo mnie zaczyna już mulić, jak u większości mało spania było :gwizdanie: Narka trzymaj się
OKO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 były jakieś straty? Tylko prześcieradło :gwizdanie: :polew: czytałem historię o rycerzu :gwizdanie: Ja się zmywam też, bo mnie zaczyna już mulić, jak u większości mało spania było :gwizdanie: Narka narka
Maxito Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 powiem tak... żałucie wszyscy Ci którzy nie pojechali 250 pln za 2 dni zajebistej zabawy to naprawdze niewiele więc nie popełnijcie fopa i nie zapomnijcie o czerwcowym zlocie śląska organizowane przez GL wszystkim obecnym :notworthy: :notworthy: za za***isty klimat i mojemu prywatnemu kamerzyście
miron78 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 dzięki wszystkim za mega impreze Jako ekipa byliśmy nr 1
OKO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 powiem tak... żałucie wszyscy Ci którzy nie pojechali 250 pln za 2 dni zajebistej zabawy to naprawdze niewiele więc nie popełnijcie fopa i nie zapomnijcie o czerwcowym zlocie śląska organizowane przez GL wszystkim obecnym :notworthy: :notworthy: za za***isty klimat i mojemu prywatnemu kamerzyście ... a jeżeli ma ktoś problemy finansowe wydaje karty kredytowe i udzielam kredytów :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 dobra Panowie, Taniec z gwiazdami się kończy, więc trzeba iść spać trzymajcie się ramy
OKO Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 dobra Panowie, Taniec z gwiazdami się kończy, więc trzeba iść spać trzymajcie się ramy 3msie ___________________ ja też spadam do jutra
Pucek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Max, nie wierze że Ty to napisałeś dlatego też myślę że na czerwcowych urodzinach spotów śląskich zagości jeszcze większa i jeszcze bardziej odjechana ekipa
miron78 Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 ...........ok koledzy.........spadamy odespać impreze
Maxito Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Max, nie wierze że Ty to napisałeś dlatego też myślę że na czerwcowych urodzinach spotów śląskich zagości jeszcze większa i jeszcze bardziej odjechana ekipa w gruncie rzeczy to nawet was lubie :naughty: no co robie reklame dla mnie i mojej drugiej połówki było naprawde zajefajnie i wiem że w czerwcu też może być ogień z tyłka ide se oscypka w mikrofali podgrzać :tongue4:
Kanar Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 pochwale sie jak skończe.. bo mi zaparował cały reflektor i wygląda lipnie teraz :/
Rekomendowane odpowiedzi