Miszka82 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 BMW poprostu ma swój ( inny od audi ) styl - i trzeba go polubić ( lub zostać przy audi ) jak dla mnie lipa i to po całości i dodam, że jestem tolerancyjny , c**jn ia w środku Marrys dobrze gada..z zewnątrzą OK [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 20:25_________________________________________________widzę Was, tego się nie przeglada tylko sie piszę a Ty Keżor cooooooooo wątek zapodales, że niby spoty katowickie i co ? ? ?
marys888 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 następne AUDI będzie w kolorze srebrnym ..... dzisiaj znowu miałem przyjemność polerowania ;(
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 następne AUDI będzie w kolorze srebrnym ..... dzisiaj znowu miałem przyjemność polerowania ;( TAK TAK TAK polać Mu....chłopak wie co mówi [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:28_________________________________________________ale, że polerował S4 B8 to już nie dopisze :polew:
marys888 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 tylko że jak ja zmienie kolor na srebrny, to granatowych zostanie tylko .....3?
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 tylko że jak ja zmienie kolor na srebrny, to granatowych zostanie tylko .....3? granatowe są chu***e........... widze Krola gdzies tutaj [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:44_________________________________________________ale wolno czyta [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:47_________________________________________________i napisał najpierw na gliwickich
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Tak ja to dzis gdzies czytałem: 31 październik ogólno narodowy dzień mycia samochodów :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Co do bmki to zobaczcie sobie środek b8 i znajdźcie 5 różnic... identyczny monitor identyczne gałki od klimy... tylko kiera inna.. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: LESZCZE !!!
marys888 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 granatowe są chu***e........... moze i są ale do polerowania. Kolorek jest ładny.
krolu Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 tylko że jak ja zmienie kolor na srebrny, to granatowych zostanie tylko .....3? granatowe są chu***e........... widze Krola gdzies tutaj [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:44_________________________________________________ale wolno czyta [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:47_________________________________________________i napisał najpierw na gliwickich Masz coś do granatowych :baseball: ??? szaraku :naughty: :naughty: a oczywiście, że wpierw Gliwice, tam w końcu jestem VIP-em
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Tak ja to dzis gdzies czytałem: 31 październik ogólno narodowy dzień mycia samochodów :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Co do bmki to zobaczcie sobie środek b8 i znajdźcie 5 różnic... identyczny monitor identyczne gałki od klimy... tylko kiera inna.. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: LESZCZE !!! Krolu bez obrazy ale dupcysz fleki [br]Dopisany: 31 Październik 2009, 21:57_________________________________________________
czester Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Ciekawe kto otworzy 1000 strone na Gliwicach (ten stawia) :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Czester to ja tam nawet nie wchodze bo moge sie założyć że padnie na mnie Miszka Ty i ten Twój srebrny.. Srebrny to dobrze na Hyundaiach wygląda na nie na audi co do BMki to mi sie podoba nie wybrzydzałbym wcale. a co do tego chciałem zauważyć że jesteśmy w połowie drogi do kolejnej setki :naughty: aaaaa wczoraj zabrałem sie za zmiane świec i zmieniłem.. jedną musze se kupić odpowiednie narzędzia a wieczorem poskakałem sobie w spiżu i te anioły i diablice które tam sie wyginały... musiałem zbierać kopare z ziemi
keżor Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 siemka wszystkim, ma ktoś coś do srebrnych audic?? to niech stanie ze mną na kresce a wieczorem poskakałem sobie w spiżu i te anioły i diablice które tam sie wyginały... musiałem zbierać kopare z ziemi i wszystkie miały po 14lat :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Keżor, nie dołuj go, ważne że ślina poleciała teraz znaleść dobrą, normalną dziewczyne to cud, jak nie 100 razy bzykane, jak nie szukające sponsorów to znów zajęte... jednym słowem chyba trzeba się zakolegować z Miszką
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam ma ktoś coś do srebrnych audic?? to niech stanie ze mną na kresce Dokladnie dolaczam sie i tez chetnie pokaze jak jezdza srebrne audi. Wczoraj objechalem granatowe audi o dwie dlugosci auta pewnie jakas pipa jechala albo mial kiepski silnik. A tak z innej beczki ktore alu lepsze na zime?? Tzn ladniejsze bo trwale to oba modele chyba bo ori.. http://moto.allegro.pl/item790946351_felgi_aluminiowe_audi_a4_vw_passat_roztaw_5x112.html lub http://moto.allegro.pl/item796482719_ronal_16_audi_polecam.html
marys888 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 wczoraj zabrałem sie za zmiane świec i zmieniłem.. jedną musze se kupić odpowiednie narzędzia ja po dłuższej chwili kombinacji, odpuściłem sobie odkręcanie świec. Jak gdzieś kupisz klucz rurkowy to daj znać. Szukałem w sklepach i nigdzie nie mogłem kupić klucza.
Miszka82 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam ma ktoś coś do srebrnych audic?? to niech stanie ze mną na kresce Dokladnie dolaczam sie i tez chetnie pokaze jak jezdza srebrne audi. Wczoraj objechalem granatowe audi o dwie dlugosci auta pewnie jakas pipa jechala albo mial kiepski silnik. A tak z innej beczki ktore alu lepsze na zime?? Tzn ladniejsze bo trwale to oba modele chyba bo ori.. http://moto.allegro.pl/item790946351_felgi_aluminiowe_audi_a4_vw_passat_roztaw_5x112.html lub http://moto.allegro.pl/item796482719_ronal_16_audi_polecam.html jak dla mnie to te pierwsze fajniejsze
Rekomendowane odpowiedzi