Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 no i jestem :> ja rowniez dzieki za spocika Kezor moze jakies upomnienia dla uzytkownikow ktorzy nie stasuja sie do zalecen w ktorym miejscu odbywa sie spot Pytanie z innej beczki: miał ktoś z Was do czynienia z sądem pracy?? bo moja firma w moim mniemaniu na prostą już nie wyjdzie a chciałbym dostać należne mi wypłaty wiem jedno, zawsze stoja za pracownikiem wiec nie odpuszczaj Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. to ja mam chyba najdalej bo ponad 50 ;( a baq ? [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 00:22_________________________________________________ piwo wypite więc zmykam narka nieeeeeeeeeeee
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a baq ? no moze Baq mnie przebije ale ja do was to musze dwiema autostradami jechac A1 i A4
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 a baq ? no moze Baq mnie przebije ale ja do was to musze dwiema autostradami jechac A1 i A4 od razu widać, że z miasta chłopak
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A-rek Zapusc te foty co dzisiaj robiles
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A-rek Zapusc te foty co dzisiaj robiles nie wyszly mi
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie wyszly mi Photoshop i ogien No trudno nie raz bedzie okazja porobic jeszcze foty
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 szczerze to jeszcze ich nie ogladalem ale kiepskie swiatlo tam bylo. jak juz bedziemy na gorze to wtedy porobi sie konkretniejsze :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja spadam, do piątku prawdopodobnie, od jutra szkolenie w KRK :gwizdanie: I tak tą robotę h*j strzeli
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Miszka i zas o 3 wiecej na technicznym
Miszka82 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Miszka i zas o 3 wiecej na technicznym i jeszcze jeden - Krolu się wk***i dobra cisnę z opóźnieniem ale cisnę
Rekomendowane odpowiedzi