WujekA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Co sądzicie żeby tak fele zrobić ?? http://www.imghost.eu/img143/5050/60audia4b5avantlmpp.jpg
Adrenalina Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ty też sie w paincie bawiłeś? hehehe...
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Co sądzicie żeby tak fele zrobić ?? http://www.imghost.eu/img143/5050/60audia4b5avantlmpp.jpg znacie kogoś kto potrafiłby profi ogarnąć temat pomalowania lamp od wewnątrz na czarno ? pewnie trzeba to jakoś od środka zmatowić, strzelić jakiś podkład i pomalować odpowiednią farbą - osobiście mało się na tym znam i nie chciałbył zrobić krzywdy lampie - wolałbym to komuś zlecić znacie kogoś takiego ?
WujekA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ty też sie w paincie bawiłeś? hehehe... To przez keżora http://www.allegro.pl/item986703433_bbs_rm.html [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 10:12_________________________________________________ Co sądzicie żeby tak fele zrobić ?? http://www.imghost.eu/img143/5050/60audia4b5avantlmpp.jpg znacie kogoś kto potrafiłby profi ogarnąć temat pomalowania lamp od wewnątrz na czarno ? pewnie trzeba to jakoś od środka zmatowić, strzelić jakiś podkład i pomalować odpowiednią farbą - osobiście mało się na tym znam i nie chciałbył zrobić krzywdy lampie - wolałbym to komuś zlecić znacie kogoś takiego ? pomalować wystarczy czarnym matem, tylko odtłuścić
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! Bylo wporzo i ta Twoja koleżanka też wporzo musisz jak jeszcze kiedyś wziąść :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! Bylo wporzo i ta Twoja koleżanka też wporzo musisz jak jeszcze kiedyś wziąść :gwizdanie: :gwizdanie: byliście w czeko...................szkoda, że nie wiedziałem, może bym się skusił
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! Bylo wporzo i ta Twoja koleżanka też wporzo musisz jak jeszcze kiedyś wziąść :gwizdanie: :gwizdanie: byliście w czeko...................szkoda, że nie wiedziałem, może bym się skusił za tydzień organizujemy coś grubszego więc luz
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 10:57_________________________________________________
Adrenalina Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! Bylo wporzo i ta Twoja koleżanka też wporzo musisz jak jeszcze kiedyś wziąść :gwizdanie: :gwizdanie: sie zobaczy... ale myśle że w obecnej sytuacji środy, podobnie jak pozostałe dni tygodnia będzie miała wolne
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 o kurcze.............. ...........zapomniałem ..................rodzine mam
Adrenalina Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 o kurcze.............. ...........zapomniałem ..................rodzine mam :polew:
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! Bylo wporzo i ta Twoja koleżanka też wporzo musisz jak jeszcze kiedyś wziąść :gwizdanie: :gwizdanie: sie zobaczy... ale myśle że w obecnej sytuacji środy, podobnie jak pozostałe dni tygodnia będzie miała wolne Da sobie radę dziewczyna :good:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:02_________________________________________________ o kurcze.............. ...........zapomniałem ..................rodzine mam weź ją ze sobą
miron78 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no trudno - w takim razie nie pojadę się bawić tylko pilnować Dimana
Adrenalina Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciastko! karmel! CZEKOLAAAAAAAADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki, resecik okey ! Bylo wporzo i ta Twoja koleżanka też wporzo musisz jak jeszcze kiedyś wziąść :gwizdanie: :gwizdanie: sie zobaczy... ale myśle że w obecnej sytuacji środy, podobnie jak pozostałe dni tygodnia będzie miała wolne Da sobie radę dziewczyna :good: pewnie że tak gorzej ze mną :wallbash:
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 pewnie że tak gorzej ze mną :wallbash: No co ty gadasz
keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 siema Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 siema Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum No masakra ONE poszły do domu o 23 :confused4: zostawiły mnie same z 5 laskami i moja siostrą
Rekomendowane odpowiedzi