Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Diman już potwierdził obecność Diman potwierdził Tobie obecnośc a ja jemu że jade z nim... do roboty się weźcie a nie tylko imprezy i imprezy :polew: a Ty na impreze byś sie wybrał , a nie tylko do roboty i roboty dzień bez pracy to dzień stracony :polew:
Mario22 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Diman już potwierdził obecność Diman potwierdził Tobie obecnośc a ja jemu że jade z nim... do roboty się weźcie a nie tylko imprezy i imprezy :polew: a Ty na impreze byś sie wybrał , a nie tylko do roboty i roboty dzień bez pracy to dzień stracony :polew: Taaa zachciało się Audicy to teraz trzeba dymac bez przerwy na impreze :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Taaa zachciało się Audicy to teraz trzeba dymac bez przerwy na impreze :polew: moje audi pali 6litrów :polew:
Mario22 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Taaa zachciało się Audicy to teraz trzeba dymac bez przerwy na impreze :polew: moje audi pali 6litrów :polew: To widocznie często się psuje.... :polew: Dobra ja mykam na rowerek... bajo...
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Taaa zachciało się Audicy to teraz trzeba dymac bez przerwy na impreze :polew: moje audi pali 6litrów :polew: To widocznie często się psuje.... :polew: bezawaryjne pozatym części do audi są tanie
A-rek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Miśki pytanko z innej beczki... bo na spocie w Katolach jedna osoba robiła zdjęcia... i ja pytam gdzie one są??? co to znaczy jedna osoba
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 coż za pogoda [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 17:33_________________________________________________Miszka doszły mnie słuchy że masz domek w górach to kiedy tam jadymy [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 17:37_________________________________________________jazdaaa ForManiacS - Sexy (Orginal Hard Electro EdiT)
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mi pasuje jutro hehe ok namówiłeś mnie też mi pasuje
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mi pasuje jutro hehe ok namówiłeś mnie też mi pasuje to kto jeszcze chętny? więcej optymizmu panowie
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 to kto jeszcze chętny? więcej optymizmu panowie Miszka jakoś dziwnie zamilkł :gwizdanie: zastanawiam się czy sobie sypnąć dryna a na weekend zapowiadają deszcz chyba nitki z grylla
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Trzech warzywniaków przechwala się między sobą: pierwszy mówi - wyhodowałem takie jabłko,że nie mogłem go podnieść drugi na to - eee ja wyhodowałem takie jabłko, że jak położyłem je na furmance to furmanka się rozleciała na co trzeci: to jest h*j, ja wyhodowałem takie dupne jabłko, że jak położyłem je na furmance to mało tego,że furmanka się rozpadła to jeszcze jabłko pękło na pół i wyszedł z niego robak i wpierdolił konia
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Trzech warzywniaków przechwala się między sobą: pierwszy mówi - wyhodowałem takie jabłko,że nie mogłem go podnieść drugi na to - eee ja wyhodowałem takie jabłko, że jak położyłem je na furmance to furmanka się rozleciała na co trzeci: to jest h*j, ja wyhodowałem takie dupne jabłko, że jak położyłem je na furmance to mało tego,że furmanka się rozpadła to jeszcze jabłko pękło na pół i wyszedł z niego robak i wpierdolił konia niezmieniaj tematu
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co do wyjazdu do mnie w góry to sprawa wygląda tak, miejsca do spania mam na 8 osób tak bez kombinowania do nieskończonej ilości osób , mam tam miejsce na ognisko, grilla garaż na małe rezanko + mini warsztacik problem jest z miejscami parkingowymi bo na posesji zmieści się maks 5 furek [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:04_________________________________________________a termin jest bliżej nieznany
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co do wyjazdu do mnie w góry to sprawa wygląda tak, miejsca do spania mam na 8 osób tak bez kombinowania do nieskończonej ilości osób , mam tam miejsce na ognisko, grilla garaż na małe rezanko + mini warsztacik problem jest z miejscami parkingowymi bo na posesji zmieści się maks 5 furek [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:04_________________________________________________a termin jest bliżej nieznany miejsce parkingowe jest mało ważne pojedziemy tam busem :polew:
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co do wyjazdu do mnie w góry to sprawa wygląda tak, miejsca do spania mam na 8 osób tak bez kombinowania do nieskończonej ilości osób , mam tam miejsce na ognisko, grilla garaż na małe rezanko + mini warsztacik problem jest z miejscami parkingowymi bo na posesji zmieści się maks 5 furek [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:04_________________________________________________a termin jest bliżej nieznany PRZEKONAŁEŚ MNIE
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co do wyjazdu do mnie w góry to sprawa wygląda tak, miejsca do spania mam na 8 osób tak bez kombinowania do nieskończonej ilości osób , mam tam miejsce na ognisko, grilla garaż na małe rezanko + mini warsztacik problem jest z miejscami parkingowymi bo na posesji zmieści się maks 5 furek [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:04_________________________________________________a termin jest bliżej nieznany PRZEKONAŁEŚ MNIE to jutro śmigamy do Miszki w góry tak??
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co do wyjazdu do mnie w góry to sprawa wygląda tak, miejsca do spania mam na 8 osób tak bez kombinowania do nieskończonej ilości osób , mam tam miejsce na ognisko, grilla garaż na małe rezanko + mini warsztacik problem jest z miejscami parkingowymi bo na posesji zmieści się maks 5 furek [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:04_________________________________________________a termin jest bliżej nieznany PRZEKONAŁEŚ MNIE to jutro śmigamy do Miszki w góry tak?? tylko po drodze zabierzemy Miszkę
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tylko po drodze zabierzemy Miszkę Miszka zostaje weźmiemy jego kobiete :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi