Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diman już potwierdził obecność :wink4:

Diman potwierdził Tobie obecnośc a ja jemu że jade z nim... :kox::naughty::decayed:

do roboty się weźcie a nie tylko imprezy i imprezy

:polew: :polew:

a Ty na impreze byś sie wybrał , a nie tylko do roboty i roboty :decayed::polew:

dzień bez pracy to dzień stracony :decayed:

:polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Diman już potwierdził obecność :wink4:

Diman potwierdził Tobie obecnośc a ja jemu że jade z nim... :kox::naughty::decayed:

do roboty się weźcie a nie tylko imprezy i imprezy

:polew: :polew:

a Ty na impreze byś sie wybrał , a nie tylko do roboty i roboty :decayed::polew:

dzień bez pracy to dzień stracony :decayed:

Taaa zachciało się Audicy to teraz trzeba dymac bez przerwy na impreze :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Taaa zachciało się Audicy to teraz trzeba dymac bez przerwy na impreze :polew: :polew: :polew:

moje audi pali 6litrów :wink4:

Opublikowano

To widocznie często się psuje.... :polew: :polew: :polew:

Dobra ja mykam na rowerek... bajo...

Opublikowano

To widocznie często się psuje.... :polew: :polew: :polew:

bezawaryjne :decayed:

pozatym części do audi są tanie

:polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Miśki pytanko z innej beczki... bo na spocie w Katolach jedna osoba robiła zdjęcia... i ja pytam gdzie one są??? :cool1:

co to znaczy jedna osoba :chytry:

Opublikowano

coż za pogoda :polew:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 17:33_________________________________________________Miszka doszły mnie słuchy że masz domek w górach :naughty: to kiedy tam jadymy :evil:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 17:37_________________________________________________jazdaaa :polew:

ForManiacS - Sexy (Orginal Hard Electro EdiT)

Opublikowano

Mi pasuje jutro :polew:

Opublikowano

hehe ok namówiłeś mnie też mi pasuje :decayed:

Opublikowano

hehe ok namówiłeś mnie też mi pasuje :decayed:

to kto jeszcze chętny?

więcej optymizmu panowie :naughty:

Opublikowano

to kto jeszcze chętny?

więcej optymizmu panowie :naughty:

Miszka jakoś dziwnie zamilkł :gwizdanie: :polew:

zastanawiam się czy sobie sypnąć dryna :kox:

a na weekend zapowiadają deszcz :wallbash: chyba nitki z grylla

Opublikowano

Trzech warzywniaków przechwala się między sobą:

pierwszy mówi - wyhodowałem takie jabłko,że nie mogłem go podnieść

drugi na to - eee ja wyhodowałem takie jabłko, że jak położyłem je na furmance to furmanka się rozleciała

na co trzeci: to jest h*j, ja wyhodowałem takie dupne jabłko, że jak położyłem je na furmance to mało tego,że furmanka się rozpadła to jeszcze jabłko pękło na pół i wyszedł z niego robak i wpierdolił konia

Opublikowano

Trzech warzywniaków przechwala się między sobą:

pierwszy mówi - wyhodowałem takie jabłko,że nie mogłem go podnieść

drugi na to - eee ja wyhodowałem takie jabłko, że jak położyłem je na furmance to furmanka się rozleciała

na co trzeci: to jest h*j, ja wyhodowałem takie dupne jabłko, że jak położyłem je na furmance to mało tego,że furmanka się rozpadła to jeszcze jabłko pękło na pół i wyszedł z niego robak i wpierdolił konia

niezmieniaj tematu :tongue4:

Opublikowano

co do wyjazdu do mnie w góry to sprawa wygląda tak,

miejsca do spania mam na 8 osób tak bez kombinowania do nieskończonej ilości osób :naughty:, mam tam miejsce na ognisko, grilla garaż na małe rezanko + mini warsztacik :naughty: problem jest z miejscami parkingowymi bo na posesji zmieści się maks 5 furek [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:04_________________________________________________a termin jest bliżej nieznany :polew:

Opublikowano

miejsca do spania mam na 8 osób tak bez kombinowania do nieskończonej ilości osób :naughty:, mam tam miejsce na ognisko, grilla garaż na małe rezanko + mini warsztacik :naughty: problem jest z miejscami parkingowymi bo na posesji zmieści się maks 5 furek [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:04_________________________________________________a termin jest bliżej nieznany :polew:

miejsce parkingowe jest mało ważne pojedziemy tam busem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

PRZEKONAŁEŚ MNIE :decayed:

Opublikowano

to jutro śmigamy do Miszki w góry tak?? :decayed:

Opublikowano

to jutro śmigamy do Miszki w góry tak?? :decayed:

tylko po drodze zabierzemy Miszkę :naughty:

Opublikowano

tylko po drodze zabierzemy Miszkę :naughty:

Miszka zostaje weźmiemy jego kobiete :gwizdanie: :wink4: