keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kanar http://www.cultstyle.pl/viewtopic.php?f=7&t=14387
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Keżor widzisz - jak będziesz miał golfa to pożyczę ci moje kołpaki za spoty
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Siema! siema Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum No masakra ONE poszły do domu o 23 :confused4: zostawiły mnie same z 5 laskami i moja siostrą I coś ty Krolu zrobił w takiej sytuacji nie skończy się- ja dziś wstałem o 8:00i byłem rześki Już odpowiedziałeś na moje pytanie moje audi pali 6litrów :polew: Na 3 cylindrach, zapomniał dodać
krolu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Siema! siema Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum No masakra ONE poszły do domu o 23 :confused4: zostawiły mnie same z 5 laskami i moja siostrą I coś ty Krolu zrobił w takiej sytuacji zostałem z nimi do 3
wicio150 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kanar http://www.cultstyle.pl/viewtopic.php?f=7&t=14387 Fajna sprawa Zajebiaszczy Duzy fiat
Bulczas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kanar http://www.cultstyle.pl/viewtopic.php?f=7&t=14387 Może bym takie coś na zimę zapodał Tak w ogóle to witam Co do wyjazdu do krakowa ja bym się chyba pisał :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 http://img704.imageshack.us/i/felezoponami003.jpg/ to niebawem będzie jeździć w astrze Cabrio.. kolor zielony metalik, podobno na aucie wygląda konkretnie ja szukam stalówek z odpowiednim rozstawem i jakimś ciekawym wzorem ale lekko nie ma.. do tego kasy też brak więc myśle że realnie to w okolicach lipca uda mi się coś takiego złożyć
Bulczas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Kiedy zakładamy springi :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dobre pytanie jutro wieczorem powinna mi wpaść jakaś część wypłaty to pogadamy jutro co i jak
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 w drodze do pracy oświecił mi się komunikat "minimalny stan oleju" ile km można zrobić z takim stanem oleju? bo do mysłowic, gdzie mam olej bedzie 75km
keżor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 w drodze do pracy oświecił mi się komunikat "minimalny stan oleju" ile km można zrobić z takim stanem oleju? bo do mysłowic, gdzie mam olej bedzie 75km jak jesteś w SG to podjedź na towarową , tam mają wc**j tanich olejów , kup sobie liter , albo ile potrzebujesz i dolej , nie radze jeździć bez oleju i odrazu byś mi wziął bańke [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 07:27_________________________________________________aha , tam musisz powiedzieć , że chcesz cene z allegro , to wtedy mosz taniej
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 w drodze do pracy oświecił mi się komunikat "minimalny stan oleju" ile km można zrobić z takim stanem oleju? bo do mysłowic, gdzie mam olej bedzie 75km jak jesteś w SG to podjedź na towarową , tam mają wc**j tanich olejów , kup sobie liter , albo ile potrzebujesz i dolej , nie radze jeździć bez oleju i odrazu byś mi wziął bańke [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 07:27_________________________________________________aha , tam musisz powiedzieć , że chcesz cene z allegro , to wtedy mosz taniej poproszę kumpla, może podjedzie kupić
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Miszka to mowisz ze dzisiaj imprezujecie w gorach [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 09:14_________________________________________________kto dzisiaj wpada na spota do GL :?: moge zabrac, ze soba sonometr gdyby ktos chcial zmierzyc sobie natezenie dB car-audio albo wydechu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi