Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry: nieroby! :wink4::tongue4::polew:
Opublikowano

Keżor widzisz :kox:- jak będziesz miał golfa to pożyczę ci moje kołpaki za spoty :decayed:

Opublikowano

Siema! :hi:

siema :hi: Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum :tongue4:

No masakra ONE poszły do domu o 23 :confused4: :confused4: zostawiły mnie same z 5 laskami i moja siostrą :confused4:

I coś ty Krolu zrobił w takiej sytuacji :mysli:

nie skończy się- ja dziś wstałem o 8:00i byłem rześki :kox:

Już odpowiedziałeś na moje pytanie :polew:

moje audi pali 6litrów :wink4:

:polew: :polew: :polew:

Na 3 cylindrach, zapomniał dodać :decayed:

Opublikowano

Siema! :hi:

siema :hi: Basia widze słaba bania jak o północy pisałaś na forum :tongue4:

No masakra ONE poszły do domu o 23 :confused4: :confused4: zostawiły mnie same z 5 laskami i moja siostrą :confused4:

I coś ty Krolu zrobił w takiej sytuacji :mysli:

zostałem z nimi do 3 :decayed:
Opublikowano

nara panowie :hi:

Opublikowano
:hi: nara
Opublikowano

http://img704.imageshack.us/i/felezoponami003.jpg/

to niebawem będzie jeździć w astrze Cabrio.. kolor zielony metalik, podobno na aucie wygląda konkretnie :slina:

ja szukam stalówek z odpowiednim rozstawem i jakimś ciekawym wzorem ale lekko nie ma.. do tego kasy też brak więc myśle że realnie to w okolicach lipca uda mi się coś takiego złożyć :wink4:

Opublikowano

Kiedy zakładamy springi :gwizdanie:

Opublikowano

dobre pytanie ;) jutro wieczorem powinna mi wpaść jakaś część wypłaty to pogadamy jutro co i jak :cool1:

Opublikowano
:siema: z rana
Opublikowano
:bry::siema:
Opublikowano

:hi:

w drodze do pracy oświecił mi się komunikat "minimalny stan oleju"

ile km można zrobić z takim stanem oleju? bo do mysłowic, gdzie mam olej bedzie 75km :blink:

Opublikowano

ile km można zrobić z takim stanem oleju? bo do mysłowic, gdzie mam olej bedzie 75km :blink:

jak jesteś w SG to podjedź na towarową , tam mają wc**j tanich olejów , kup sobie liter , albo ile potrzebujesz i dolej , nie radze jeździć bez oleju :thumbdown: i odrazu byś mi wziął bańke :wink4:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 07:27_________________________________________________aha , tam musisz powiedzieć , że chcesz cene z allegro , to wtedy mosz taniej :hi:
Opublikowano

jak jesteś w SG to podjedź na towarową , tam mają wc**j tanich olejów , kup sobie liter , albo ile potrzebujesz i dolej , nie radze jeździć bez oleju :thumbdown: i odrazu byś mi wziął bańke :wink4:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 07:27_________________________________________________aha , tam musisz powiedzieć , że chcesz cene z allegro , to wtedy mosz taniej :hi:

poproszę kumpla, może podjedzie kupić :)

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Miszka to mowisz ze dzisiaj imprezujecie w gorach :naughty:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 09:14_________________________________________________kto dzisiaj wpada na spota do GL :?:

moge zabrac, ze soba sonometr gdyby ktos chcial zmierzyc sobie natezenie dB car-audio albo wydechu :gwizdanie: