Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Miszka to mowisz ze dzisiaj imprezujecie w gorach [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 09:14_________________________________________________kto dzisiaj wpada na spota do GL :?: moge zabrac, ze soba sonometr gdyby ktos chcial zmierzyc sobie natezenie dB car-audio albo wydechu :gwizdanie: myslisz, że zaprosiłbym do siebie Kędziora , Stanleya to jeszcze bo chłopak sie potrafi zachować góry to może jakiś przyszłościowy pomysł, co do spota w SG to jest szansa (i tu wyprzedzę docinkę któregoś z dowcipnych - będę jak mnie moja puści :polew:)
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 będę jak mnie moja puści moja ma dobry humor od rana wiec od razu to wykorzystalem i wspomnialem o spocie
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 będę jak mnie moja puści moja ma dobry humor od rana wiec od razu to wykorzystalem i wspomnialem o spocie to lepiej wyjdź z domu i wyłącz telefon na wypadek gdyby zmieniła zdanie
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak będę jeszcze trzeźwy to też wpadnę robota mnie wkur... chyba jednak przyjmę to ofertę pracy w Porsche Katowice
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak będę jeszcze trzeźwy to też wpadnę robota mnie wkur... chyba jednak przyjmę to ofertę pracy w Porsche Katowice wiecej optymizmu
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jak będę jeszcze trzeźwy to też wpadnę robota mnie wkur... chyba jednak przyjmę to ofertę pracy w Porsche Katowice wiecej optymizmu
Adrenalina Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 stanley, zginiesz od własnej broni
Bulczas Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ja niestety nie podjadę przez moją wspaniała pracę a chętnie bym zmierzył poziom dB w aucie :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ja też odpadam, bo męczy mnie ciągły brak czasu..
keżor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 fajnie jakby Kędzior podjechał ciekawe ile mu to dB łupie
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://www.wnp.pl/wiadomosci-agencyjne/pap/katowice-policjanci-udaremnili-nielegalne-wyscigi,k81754.html :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://www.wnp.pl/wiadomosci-agencyjne/pap/katowice-policjanci-udaremnili-nielegalne-wyscigi,k81754.html :gwizdanie: Właśnie słyszałem o tym na RMFie. Mój kumpel był tam A3. He he... Niebiescy Wpadli robili przegląd samochodów. :polew:
keżor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 jedzie ktoś na spot do SG ? ja bym sie chętnie zabrał :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://www.wnp.pl/wiadomosci-agencyjne/pap/katowice-policjanci-udaremnili-nielegalne-wyscigi,k81754.html :gwizdanie: Właśnie słyszałem o tym na RMFie. Mój kumpel był tam A3. He he... Niebiescy Wpadli robili przegląd samochodów. :polew: ku***a jakie bzdury... byłem tam wczoraj i nic sie nie działo spotkałem tylko Kubę Wesołego, który rundkę po "Paniach" sobie chyba strzelił :tongue4:Było może kilka samochodów i 2 motory :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://www.wnp.pl/wiadomosci-agencyjne/pap/katowice-policjanci-udaremnili-nielegalne-wyscigi,k81754.html :gwizdanie: Miszka uprzedziles mnie bo mialem wlasnie wam napisac, ze nowa miejscowka w K-cach o ktorej wczesniej mowilem nie wypalila. wpadlo 8 radiowozow i zablokowali wszystkie drogi wyjazdowe ku***a jakie bzdury... byłem tam wczoraj i nic sie nie działo spotkałem tylko Kubę Wesołego, który rundkę po "Paniach" sobie chyba strzelił Było może kilka samochodów i 2 motory Krolu to chyba byles gdzies indziej bo mam te informacje z pierwszej reki :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Arek, a Ty nie mialeś być na spocie?
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no mialem byc ale akurat dzisiaj mialem nawal w pracy i wrocilem dopiero po 20:00
Rekomendowane odpowiedzi