akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co Wy wiecie o polityce.... :polew: :polew:
gregory Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... Czy miałeś na myśli Tarnowskie Góry
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... No właśnie... w tym kraju każdy ma każdego w pupie i dlatego jest jak jest....... Polskie Realia... no nie mów że Ty taki obywatelski jesteś i cię los obcych ludzi interesuje na co dzień, bo nie uwierzę :gwizdanie: Oczywiście że nie... ja powiedziałem tylko szczerze jak jest... a nie że jestem jak Matka Teresa...
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... Czy miałeś na myśli Tarnowskie Góry Kalety dokładniej
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No właśnie... w tym kraju każdy ma każdego w pupie i dlatego jest jak jest....... Polskie Realia... widząc jak władza nas okrada i robi za h*ja to jakoś niemam zamiaru ich ubóstwiać polityka to jedno wielkie bagno i takie moje zdanie każdy tylko mądry przed TV a tak naprawdę chapią ile wlezie żeby tylko zarobić póki mogą... gdyby doszło do jakiej wojny czy co to byście widzieli czy by ci wielcy profesorowie zostali czy spier*olili :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co Wy wiecie o polityce.... :polew: :polew: Bardzo mało ale pogadac sobie możemy... Ty tez się wypowiadasz na różne tematy.... :polew: a nie koniecznie zawsze musisz miec racje... :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... No właśnie... w tym kraju każdy ma każdego w pupie i dlatego jest jak jest....... Polskie Realia... no nie mów że Ty taki obywatelski jesteś i cię los obcych ludzi interesuje na co dzień, bo nie uwierzę :gwizdanie: Oczywiście że nie... ja powiedziałem tylko szczerze jak jest... a nie że jestem jak Matka Teresa... szkoda bo mnie już wk***ia to moje B5 i myślałem, że coś zaradzisz
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No właśnie... w tym kraju każdy ma każdego w pupie i dlatego jest jak jest....... Polskie Realia... widząc jak władza nas okrada i robi za h*ja to jakoś niemam zamiaru ich ubóstwiać polityka to jedno wielkie bagno i takie moje zdanie każdy tylko mądry przed TV a tak naprawdę chapią ile wlezie żeby tylko zarobić póki mogą... gdyby doszło do jakiej wojny czy co to byście widzieli czy by ci wielcy profesorowie zostali czy spier*olili :gwizdanie: Na szczęscie mamy Ciebie Super Homera.... :polew:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wk***ia mnie tez te ze te rodziny dostają po 40 tys. zł a na pewno na brak kasy nie narzekali... a jak giną jacyś "zwykli" ludzie albo żywioł niszczy im domostwa to dostają po 2 tys. zł :kwasny: :kwasny:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... No właśnie... w tym kraju każdy ma każdego w pupie i dlatego jest jak jest....... Polskie Realia... no nie mów że Ty taki obywatelski jesteś i cię los obcych ludzi interesuje na co dzień, bo nie uwierzę :gwizdanie: Oczywiście że nie... ja powiedziałem tylko szczerze jak jest... a nie że jestem jak Matka Teresa... szkoda bo mnie już wk***ia to moje B5 i myślałem, że coś zaradzisz Hmmm to weź sie zemną zamień za Nissana... :polew:
gregory Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jedna zabolało porządnie Krola moje 400 postów na technicznym...i to w ch***j no nie mogłem, tego przeżyć dlatego mam klubowicza i kropka ci załatwiłem :decayed: przyznaj się ile zapłaciłeś Fugowi Dobry kamuflaż, nawet jak będziemy o nim gadać to nie będzie wiadomo o kim dla osób postronnych
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wk***ia mnie tez te ze te rodziny dostają po 40 tys. zł a na pewno na brak kasy nie narzekali... a jak giną jacyś "zwykli" ludzie albo żywioł niszczy im domostwa to dostają po 2 tys. zł :kwasny: :kwasny: :good: Krolu na Prezydenta... dobrze prawi polac mu !!!! :good:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jedna zabolało porządnie Krola moje 400 postów na technicznym...i to w ch***j no nie mogłem, tego przeżyć dlatego mam klubowicza i kropka ci załatwiłem :decayed: przyznaj się ile zapłaciłeś Fugowi Dobry kamuflaż, nawet jak będziemy o nim gadać to nie będzie wiadomo o kim dla osób postronnych w sumie trudno się domyślić :gwizdanie: w sumie nie znam go osobiście to może nie zajarzy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: ogień z d*py, jutro wyrzucam moją z domu
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wk***ia mnie tez te ze te rodziny dostają po 40 tys. zł a na pewno na brak kasy nie narzekali... a jak giną jacyś "zwykli" ludzie albo żywioł niszczy im domostwa to dostają po 2 tys. zł :kwasny: :kwasny: :good: Krolu na Prezydenta... dobrze prawi polac mu !!!! :good: prezydent jest nad VIP-em czy poniżej???
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wk***ia mnie tez te ze te rodziny dostają po 40 tys. zł a na pewno na brak kasy nie narzekali... a jak giną jacyś "zwykli" ludzie albo żywioł niszczy im domostwa to dostają po 2 tys. zł :kwasny: :kwasny: i to jest właśnie polityka że kobita robiąca w zakładzie pracy po 20latach zapiepszająca jak robocik zarobi w rok tyle co te cymboły w miesiąc
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wk***ia mnie tez te ze te rodziny dostają po 40 tys. zł a na pewno na brak kasy nie narzekali... a jak giną jacyś "zwykli" ludzie albo żywioł niszczy im domostwa to dostają po 2 tys. zł :kwasny: :kwasny: :good: Krolu na Prezydenta... dobrze prawi polac mu !!!! :good: prezydent jest nad VIP-em czy poniżej??? Zależy czy bierze KOX... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi