Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no dobra Kędzior, już nie będę Cie więcej smucił, napiszę tylko że musisz te dziewczyny poznać, gwarantuję że Cie przebiją w piciu jeśli mnie przebiją w piciu to będę żądał zemsty i wyciągnę wtedy mój miecz i je przebije... :polew: jeeebany :polew:
Adrenalina Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem cokolwiek to znaczy na bank będzie :kox: mam taką jedną świeżynkę w pracy no tu juz smakow narobilas we wtorek musisz ja kiedys zabrac na impreze klubowa taaaa, to jakby rzucić na pożarcie lwom :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no dobra Kędzior, już nie będę Cie więcej smucił, napiszę tylko że musisz te dziewczyny poznać, gwarantuję że Cie przebiją w piciu jeśli mnie przebiją w piciu to będę żądał zemsty i wyciągnę wtedy mój miecz i je przebije... :polew: jeeebany :polew: oczywiście w pelerynie
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: Że co niby? Bo cię zaraz tu wypejczuję Noo, Kędzior te laski by cię onieśmieliły w piciu
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 taaaa, to jakby rzucić na pożarcie lwom :gwizdanie: wystarczy że ją rzuci dla jednego tygryska (czyli dla mnie)
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no dobra Kędzior, już nie będę Cie więcej smucił, napiszę tylko że musisz te dziewczyny poznać, gwarantuję że Cie przebiją w piciu jeśli mnie przebiją w piciu to będę żądał zemsty i wyciągnę wtedy mój miecz i je przebije... :polew: Ty to masz bajerke... ile lasek na to już poleciało???
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: Że co niby? Bo cię zaraz tu wypejczuję Noo, Kędzior te laski by cię onieśmieliły w piciu to wyście mieli na chacie jakieś 50cio letnie pruchna? które pół życia przepieły?
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: Że co niby? Bo cię zaraz tu wypejczuję Noo, Kędzior te laski by cię onieśmieliły w piciu tobie wierzę Gregor hmm onieśmieliły powiadasz musiał bym chyba w takim razie pokazać pełnie moich możliwości
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem cokolwiek to znaczy na bank będzie :kox: mam taką jedną świeżynkę w pracy no tu juz smakow narobilas we wtorek musisz ja kiedys zabrac na impreze klubowa taaaa, to jakby rzucić na pożarcie lwom :gwizdanie: :kox: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no dobra Kędzior, już nie będę Cie więcej smucił, napiszę tylko że musisz te dziewczyny poznać, gwarantuję że Cie przebiją w piciu jeśli mnie przebiją w piciu to będę żądał zemsty i wyciągnę wtedy mój miecz i je przebije... :polew: Ty to masz bajerke... ile lasek na to już poleciało??? no stary powiem ci że aż się pogubiłem w liczeniu ale spokojnie jakieś hmmm z ZERO :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 taaaa, to jakby rzucić na pożarcie lwom :gwizdanie: wystarczy że ją rzuci dla jednego tygryska (czyli dla mnie) tygryska? Gregory, pejcz jeszcze ujdzie, żebyś tylko "mnie nie chciał stukać" Stanley, dziewczyny które mają po ok 22 lata
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: Że co niby? Bo cię zaraz tu wypejczuję Noo, Kędzior te laski by cię onieśmieliły w piciu to wyście mieli na chacie jakieś 50cio letnie pruchna? które pół życia przepieły? bracie to byly dwudziestki
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no dobra Kędzior, już nie będę Cie więcej smucił, napiszę tylko że musisz te dziewczyny poznać, gwarantuję że Cie przebiją w piciu jeśli mnie przebiją w piciu to będę żądał zemsty i wyciągnę wtedy mój miecz i je przebije... :polew: Ty to masz bajerke... ile lasek na to już poleciało??? no stary powiem ci że aż się pogubiłem w liczeniu ale spokojnie jakieś hmmm z ZERO :polew: :polew: Wniosek jeden... Kędzior Dziewica !!!!!!! :polew:
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 tygryska? no a co ?? bracie to byly dwudziestki to były te laski co kiedyś opowiadała siostra Krola? : ta co śmierdzi potem? no jeśli to te koleżanki to chyba jednak nie żałuję że mnie niebyło :gwizdanie: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: Że co niby? Bo cię zaraz tu wypejczuję Noo, Kędzior te laski by cię onieśmieliły w piciu to wyście mieli na chacie jakieś 50cio letnie pruchna? które pół życia przepieły? bracie to byly dwudziestki dobra, dobra
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wniosek jeden... Kędzior Dziewica !!!!!!! :polew: jestem z tego dumny trzeba się cenić i mieć cnotę i takie tam bla bla bla :polew: :polew:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 tygryska? no a co ?? bracie to byly dwudziestki to były te laski co kiedyś opowiadała siostra Krola? : ta co śmierdzi potem? no jeśli to te koleżanki to chyba jednak nie żałuję że mnie niebyło :gwizdanie: :polew: :polew: ni to nie ta tej nie bylo
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ni to nie ta tej nie bylo ta jasne
Mario22 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wniosek jeden... Kędzior Dziewica !!!!!!! :polew: jestem z tego dumny trzeba się cenić i mieć cnotę i takie tam bla bla bla :polew: :polew: Urzekła mnie Twoja Historia...
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wniosek jeden... Kędzior Dziewica !!!!!!! :polew: jestem z tego dumny trzeba się cenić i mieć cnotę i takie tam bla bla bla :polew: :polew: Urzekła mnie Twoja Historia... grunt to dobra bajerka
Rekomendowane odpowiedzi