Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wróciłem , ale zaraz lece na spota :gwizdanie: jedzie który ?

Kędzior , widziałeś muze którą dziś wrzuciłem ? :kox:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jednogo linka wrzuciłeś, nom słyszałem takie jakieś dziwne hehe dość nowoczesne hehe

Opublikowano

jednogo linka wrzuciłeś, nom słyszałem takie jakieś dziwne hehe dość nowoczesne hehe

no take inne :decayed: mnie sie to wkreciło :yeah:
Opublikowano
http://picasaweb.google.com/117077679928585988627/Kolaze#5460407807847838162[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 18:55_________________________________________________Trzeba coś zacząć rezac. Niestety nie ma kasy na auto, to może chociaż zdjęcia porezam :naughty:
Opublikowano

Fajne foteczki, tylko jakby to większe było :gwizdanie:

Opublikowano

Fajne foteczki, tylko jakby to większe było :gwizdanie:

nad fotka jest lupa :tongue4:

no fotki takie se , bo brakuje jednej rakety ;([br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 19:03_________________________________________________jedziemy w niedziele ma spota do kraka ? słyszałem , że będą bramki za darmo w niedziele :polew: :polew:

Opublikowano

będzie zaraz więcej fotek.

Kto ma serial albo cracka do Dynamic Photo HDR ?

Opublikowano

Kto ma serial albo cracka do Dynamic Photo HDR ?

google mają :tongue4: i ja chyba , ale teraz uciekam na spota :decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: i nara, gdzie jest sygnał telewizji N :gwizdanie: :wallbash:
Opublikowano

http://picasaweb.google.com/117077679928585988627/Kolaze#5460407807847838162[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 18:55_________________________________________________Trzeba coś zacząć rezac. Niestety nie ma kasy na auto, to może chociaż zdjęcia porezam :naughty:

kolaże :polew: :polew: :polew: nazwa mnei zabiła :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 19:25_________________________________________________zdjęcia fajne, tylko szkoda że przy mojej niuni cię zaciekawiła tylko lampa :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

kolaże :polew: :polew: :polew: nazwa mnei zabiła :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 19:25_________________________________________________zdjęcia fajne, tylko szkoda że przy mojej niuni cię zaciekawiła tylko lampa :polew: :polew: :polew: :polew:

cała brudna, nawet tego nie szło obrobić na kompie :wink4:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 19:30_________________________________________________inżynier Kędzior tłumaczy co i jak :decayed:

http://picasaweb.google.com/117077679928585988627/SpotKCe1304#5460413692240399618

Opublikowano

:hi: i nara, gdzie jest sygnał telewizji N :gwizdanie: :wallbash:

hotbirt to samo co reszta telewizji :wink4:

Opublikowano

No Stanley fotki spoko tylko troche pomazane nie które. Jakby wszyscy ładnie staneli byłoby jeszcze lepiej na pewno :wink4:

Opublikowano

No Stanley fotki spoko tylko troche pomazane nie które. Jakby wszyscy ładnie staneli byłoby jeszcze lepiej na pewno :wink4:

połowę usunąłem bo poruszone :wallbash:

Opublikowano

Czyli statyw do bani bo nie można nim wymijać :gwizdanie:
Opublikowano

Czyli statyw do bani bo nie można nim wymijać :gwizdanie:

jeszcze potrzeba statywu dla mnie :gwizdanie:

Opublikowano

hehe to następnym razem trzeba gadać "eeee stójta bo pstrykoł bede"

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 19:41_________________________________________________fajny kawałek

Tiësto feat. Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone