Bulczas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No to ładnie Kędzior Ile płaciłeś :gwizdanie:
keżor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Keżor sory ale się naprawdę h*j*wo poczułem byłem po sklepach i kupiłem sobie statyw do aparata czasem opłaca się pojechać i kupić coś niż wszystko zamawiać z allegro :gwizdanie: spoko luz zdrowie przedewszystkim a co do staywu , to mosz paparat chociaż ? bo nigdy nie robiłeś fotek na spotach
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja myślę, że jednak opłaca się kupić smarta :gwizdanie: Smart ForTwo vs. Lamborghini Gallardo :polew: Gregor je*łem :polew: :polew:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2010, 19:16_________________________________________________ No to ładnie Kędzior Ile płaciłeś :gwizdanie: 79zł zapłaciłem w fotojokerze Keżor sory ale się naprawdę h*j*wo poczułem byłem po sklepach i kupiłem sobie statyw do aparata czasem opłaca się pojechać i kupić coś niż wszystko zamawiać z allegro :gwizdanie: spoko luz zdrowie przedewszystkim a co do staywu , to mosz paparat chociaż ? bo nigdy nie robiłeś fotek na spotach hehe niemam narazie kompletuje sprzęt, mam kartę pamięci, 4obiektywy, futerał na aparat, lampy błyskowe, teraz już statyw, nom myślę że teraz mogę cośkupić do robienia zdjęć :polew: zastanawiam się nad takim sprzętem: hehe a tak serio to mam sony a300
stanley Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siema. Kurde Basia siedzi na kompie i montuje filmik z BT. Nawet jestem z mojego rezysera kina akcji zadowolony. He he. Klip ma sie ku koncowi.
Bulik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siema. Kurde Basia siedzi na kompie i montuje filmik z BT. Nawet jestem z mojego rezysera kina akcji zadowolony. He he. Klip ma sie ku koncowi. ..kiedy premiera ?? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siema. Kurde Basia siedzi na kompie i montuje filmik z BT. Nawet jestem z mojego rezysera kina akcji zadowolony. He he. Klip ma sie ku koncowi. a filmik podobno trwa 15sekund więc się nienapalajcie
Bulczas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Siema. Kurde Basia siedzi na kompie i montuje filmik z BT. Nawet jestem z mojego rezysera kina akcji zadowolony. He he. Klip ma sie ku koncowi. a filmik podobno trwa 15sekund więc się nienapalajcie
Bulczas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Może jakiego grilla jutro zrobimy ma być słonecznie i w miarę ciepło :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Może jakiego grilla jutro zrobimy ma być słonecznie i w miarę ciepło :gwizdanie: ale ja niemogę pić
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Może jakiego grilla jutro zrobimy ma być słonecznie i w miarę ciepło :gwizdanie: ale ja niemogę pić grill to nie 0,7 na łeb
Bulczas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dokładnie nie chodzi o picie tylko o grillowanie w obrym towarzystwie.
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dokładnie nie chodzi o picie tylko o grillowanie w obrym towarzystwie. coo?? jakoś tak dziwnie :polew: :polew: Może jakiego grilla jutro zrobimy ma być słonecznie i w miarę ciepło :gwizdanie: ale ja niemogę pić grill to nie 0,7 na łeb no to ja chyba jeszcze na grillu niebyłem :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Czyli nie zaliczasz się o grona dobrego towarzystwa :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Czyli nie zaliczasz się o grona dobrego towarzystwa :polew: dzięki ;( ;( hehe
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zawsze do usług kolega... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Przelew wiesz tak jak zwykle aha no tak sory spóźniłem się z nim wię dlatego taki jesteś :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Przelew wiesz tak jak zwykle aha no tak sory spóźniłem się z nim wię dlatego taki jesteś :polew: :polew: A odsetki lecą :polew:
Rekomendowane odpowiedzi