Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I przez to chyba nie pojadę na urodziny bo szybę muszę wymienić :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I przez to chyba nie pojadę na urodziny bo szybę muszę wymienić :gwizdanie: a to pechhh :polew: :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I przez to chyba nie pojadę na urodziny bo szybę muszę wymienić :gwizdanie: a to pechhh :polew: :polew: :polew: To teraz módl się żebym nie pojechał bo jak pojadę to będzie nie wesoło z Tobą
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I przez to chyba nie pojadę na urodziny bo szybę muszę wymienić :gwizdanie: a po co chcesz wymieniać? jak Ci zabiorą dowód to wymienisz :gwizdanie: aaa i u mnie zaśpiewali 340 zł z wymianą, nordglass z zielonym paskiem
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I przez to chyba nie pojadę na urodziny bo szybę muszę wymienić :gwizdanie: a po co chcesz wymieniać? jak Ci zabiorą dowód to wymienisz :gwizdanie: aaa i u mnie zaśpiewali 340 zł z wymianą, nordglass z zielonym paskiem A nie stanie się nic jak będę z taką jeździł. Poza tym szpeci to wygląd jak cholera. Szybę znalazłem za 200zł gdzieś i wymiana pewnie 100zł :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a bylo zaplacic 60 zł za ubezpieczenie i nie mielibyscie tych problemo wymiana za darmo by byla
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 używana? a co się może stać? Gregory jeździ z pękniętą i to konkretnie ponad rok i nic :gwizdanie: a te Twoje auto i tak średnio wygląda Diman, mądry polak po szkodzie
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a bylo zaplacic 60 zł za ubezpieczenie i nie mielibyscie tych problemo wymiana za darmo by byla Nie widziałem wcześniej o niczym takim :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 14:50_________________________________________________ używana? a co się może stać? Gregory jeździ z pękniętą i to konkretnie ponad rok i nic :gwizdanie: a te Twoje auto i tak średnio wygląda Diman, mądry polak po szkodzie No używana wiem moje auto jest do d*py ale co zrobić ;(
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 używana? a co się może stać? Gregory jeździ z pękniętą i to konkretnie ponad rok i nic :gwizdanie: a te Twoje auto i tak średnio wygląda Diman, mądry polak po szkodzie no to sie zgadza
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jak mam kupić używaną za 200 zl z nową za 240 zł to wybrał bym nową, ubezpieczasz i masz wszystko inne w d*pie, nowa to nowa a używana to wiesz :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Używana nie będzie się tak rzucać w oczy przy sprzedaży tam kiedyś a nowa to już od razu będzie ktoś wymyślał
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Używana nie będzie się tak rzucać w oczy przy sprzedaży tam kiedyś a nowa to już od razu będzie ktoś wymyślał robisz zdjęcie szyby + numerów i nikt się nie będzie rzucał :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Używana nie będzie się tak rzucać w oczy przy sprzedaży tam kiedyś a nowa to już od razu będzie ktoś wymyślał robisz zdjęcie szyby + numerów i nikt się nie będzie rzucał :gwizdanie: Zobaczymy co z tego wyjdzie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Używana nie będzie się tak rzucać w oczy przy sprzedaży tam kiedyś a nowa to już od razu będzie ktoś wymyślał na przednią szybe sie nigdy nie patrzy . przecież właśnie ona jest najbardziej podatna na urazy. wystarczy , że zrobisz teraz fotke tej szyby , potem auta w zakładzie , a potem z nową szybą i masz dowód w razie co :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 14:58_________________________________________________co to ? wszyscy pogrzeb oglądają ? dojebani Ci ludzie co klaskają nie ? biją na BIS :polew: a tu coś na otarcie łez ELECTRO HOUSE 2010 CLUB MIX
krolu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 co to ? wszyscy pogrzeb oglądają ? dojebani Ci ludzie co klaskają nie ? biją na BIS :polew: klaszcze się na pogrzebie - za zasługi... nie tylko na koncertach..
keżor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 co to ? wszyscy pogrzeb oglądają ? dojebani Ci ludzie co klaskają nie ? biją na BIS :polew: klaszcze się na pogrzebie - za zasługi... nie tylko na koncertach.. mnie to jakoś nie pasuje , jakby klaskali za to że zginęli :gwizdanie:Bulczas , no ładna sznita a z ubezpieczenia tego nie można wymienić ?
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No klaskanie na pogrzebie też nie bardzo. Chyba że po jakiejś mowie tylko właśnie o zasługach :gwizdanie: Musiałbym mieć chyba AC a tego nie posiadam. Nic FMIC będzie musiał poczekać [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 18:05_________________________________________________Szkoda że nie udało się grilla dziś zrobić bo pogoda była masakryczna oby już zawsze tak było
Rekomendowane odpowiedzi