Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Basia, napiszę tak samo jak na gliwickich... obejrzałem filmik, podkład muzyczny montaż pomysł serio, bardzo mi się podoba [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 21:42_________________________________________________a właśnie, wielkie GRATULACJE dla kamerzysty
Adrenalina Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 dzięki za pozytywne oceny jest amatorka, ale starałam sie jak mogłam... doświadczenie - bezcenne! na Zator będzie jak znalazł
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 zator sobie odpuść tam będzie masakra :gwizdanie:
keżor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a właśnie, wielkie GRATULACJE dla kamerzysty dzięęęęęki , wiem , że dopisałeś to po tym jak sie pożaliłem na Gliwicach , ale dzięki
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 doświadczenie - bezcenne! na Zator będzie jak znalazł to i ja sie tam załapie :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 dzięki za pozytywne oceny jest amatorka, ale starałam sie jak mogłam... doświadczenie - bezcenne! na Zator będzie jak znalazł jest
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a właśnie, wielkie GRATULACJE dla kamerzysty dzięęęęęki , wiem , że dopisałeś to po tym jak sie pożaliłem na Gliwicach , ale dzięki a właśnie że nie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 a właśnie, wielkie GRATULACJE dla kamerzysty dzięęęęęki , wiem , że dopisałeś to po tym jak sie pożaliłem na Gliwicach , ale dzięki a właśnie że nie :gwizdanie: Już się nie podlizuj różowy
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 można sprawdzić Keżor wysłał wiadomość 21:42 i ja też o tym samym czasie, więc nie fikać mi tu, ustrzelił moją furę 2 razy
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tylko winny się tłumaczy więc wiadomo że dopisałeś To moja była 3 razy chyba a Twojej nawet nie zauważyłem
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tylko winny się tłumaczy więc wiadomo że dopisałeś To moja była 3 razy chyba a Twojej nawet nie zauważyłem ej właśnie Keżor mojej też niema :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 tak, dopisałem, bo zapomniało mi się dopisać idz sobie poklej szybę poxipolem bo majaczysz
keżor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tylko winny się tłumaczy więc wiadomo że dopisałeś To moja była 3 razy chyba a Twojej nawet nie zauważyłem ej właśnie Keżor mojej też niema :polew: :polew: to tak jak mojej , ale to nie dziwne , bo przecież kręciłem jadąc swoją furą :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 pier**lę szybę [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 21:55_________________________________________________ Tylko winny się tłumaczy więc wiadomo że dopisałeś To moja była 3 razy chyba a Twojej nawet nie zauważyłem ej właśnie Keżor mojej też niema :polew: :polew: to tak jak mojej , ale to nie dziwne , bo przecież kręciłem jadąc swoją furą :polew: Kabareciarze :polew:
Adrenalina Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 zator sobie odpuść tam będzie masakra :gwizdanie: to nakręcimy ARMAGEDON 2
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tylko winny się tłumaczy więc wiadomo że dopisałeś To moja była 3 razy chyba a Twojej nawet nie zauważyłem ej właśnie Keżor mojej też niema :polew: :polew: to tak jak mojej , ale to nie dziwne , bo przecież kręciłem jadąc swoją furą :polew: mojej niebyło bo za szybko zapie*dalałem i kamera nie zdążyła jej uchwycić pier***ę szybę pie*ol szybę bądź ninja :polew: zator sobie odpuść tam będzie masakra :gwizdanie: to nakręcimy ARMAGEDON 2 tam nakręcimy the 300 - mission complet
Adrenalina Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 :polew: kędzior, ale to mały osrodek jest
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_L2Hd_WaTiQ Oni dali radę to my też damy
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 :polew: kędzior, ale to mały osrodek jest ale jest sala weselna, można by tak gości odwiedzić w strojach spartan :decayed:
Adrenalina Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 :polew: kędzior, ale to mały osrodek jest ale jest sala weselna, można by tak gości odwiedzić w strojach spartan :decayed: i uprowadzić panne młodą
Rekomendowane odpowiedzi