gregory Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No i oczywiście mój znany pakiet włóczykij (śpiwór i jasiek) który i tak zawsze mam w aucie :>
gregory Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja spadam do roboty do wieczora Narka.
Kanar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 tzn że co że tylko Gregory ma zamiar pić?? reszta sami abstynenci??
Adrenalina Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 tzn że co że tylko Gregory ma zamiar pić?? reszta sami abstynenci?? ja też mam zamiar
keżor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 tzn że co że tylko Gregory ma zamiar pić?? reszta sami abstynenci?? no piwko se ebne
Kanar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no ja też myśle o browarze raczej bo musze być w stanie Stanleya odprowadzić przecież :polew: No Basia i to ja rozumiem
Adrenalina Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no ja też myśle o browarze raczej bo musze być w stanie Stanleya odprowadzić przecież :polew: ...i mnie przede wszystkim
Kanar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no wiesz.. nie chciałem tego mówić oficjalnie ale Stan jest mniej ważny w tej trasie możesz ewentualnie mu wydrukować fote Awusów i będziemy go mieli z głowy
Adrenalina Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no wiesz.. nie chciałem tego mówić oficjalnie ale Stan jest mniej ważny w tej trasie możesz ewentualnie mu wydrukować fote Awusów i będziemy go mieli z głowy popatrzy sobie na Puckowe :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siema powrócił pracuś Ja się piszę na pierwszy termin na razie 01.05 . Jak dalej będzie to zobaczymy, może drugi też. Mam rozumieć, że zabieram ze sobą namiot, bo jak się napiję to trza gdzieś polec Gregor wynajmiesz mi kawałek podłogi w twoim namiocie? nom chyba że się Bulczas nademną zlituję i on mnie weźmie :gwizdanie:
gregory Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siema powrócił pracuś Ja się piszę na pierwszy termin na razie 01.05 . Jak dalej będzie to zobaczymy, może drugi też. Mam rozumieć, że zabieram ze sobą namiot, bo jak się napiję to trza gdzieś polec Gregor wynajmiesz mi kawałek podłogi w twoim namiocie? nom chyba że się Bulczas nademną zlituję i on mnie weźmie :gwizdanie: Mogę ci udostępnić jakieś miejsce noclegowe, ale nie wiem czy będziesz chciał bo namiot jest trochę jakby to powiedzieć obciachowy To taki stary jak kiedyś były z materiału i z rurkami, prawdziwy old school
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no wiesz.. nie chciałem tego mówić oficjalnie ale Stan jest mniej ważny w tej trasie możesz ewentualnie mu wydrukować fote Awusów i będziemy go mieli z głowy popatrzy sobie na Puckowe :polew: :bicz3: chyba sie w głowach poprzewracało
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siema powrócił pracuś Ja się piszę na pierwszy termin na razie 01.05 . Jak dalej będzie to zobaczymy, może drugi też. Mam rozumieć, że zabieram ze sobą namiot, bo jak się napiję to trza gdzieś polec Gregor wynajmiesz mi kawałek podłogi w twoim namiocie? nom chyba że się Bulczas nademną zlituję i on mnie weźmie :gwizdanie: Mogę ci udostępnić jakieś miejsce noclegowe, ale nie wiem czy będziesz chciał bo namiot jest trochę jakby to powiedzieć obciachowy To taki stary jak kiedyś były z materiału i z rurkami, prawdziwy old school pewnie zajmuje Ci pół bagażnika :gwizdanie: no i swoje musi ważyć
krolu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 siema powrócił pracuś Ja się piszę na pierwszy termin na razie 01.05 . Jak dalej będzie to zobaczymy, może drugi też. Mam rozumieć, że zabieram ze sobą namiot, bo jak się napiję to trza gdzieś polec Gregor wynajmiesz mi kawałek podłogi w twoim namiocie? nom chyba że się Bulczas nademną zlituję i on mnie weźmie :gwizdanie: Mogę ci udostępnić jakieś miejsce noclegowe, ale nie wiem czy będziesz chciał bo namiot jest trochę jakby to powiedzieć obciachowy To taki stary jak kiedyś były z materiału i z rurkami, prawdziwy old school pewnie zajmuje Ci pół bagażnika :gwizdanie: no i swoje musi ważyć ważne, że na głowę nie kapie
Miszka82 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 :gwizdanie: http://allegro.pl/item1018701678_pojedz_do_slubu_audi_a4.html
Rekomendowane odpowiedzi