stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ale przeżyłem chwilę grozy przez głupotę :gwizdanie: Ale na szczęście opanowałem sytuację A teraz spadam do roboty gumka Wam pękła ? :polew: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Opublikowano 20 Maja 2010 Ale przeżyłem chwilę grozy przez głupotę :gwizdanie: Ale na szczęście opanowałem sytuację A teraz spadam do roboty gumka Wam pękła ? :polew: :laghing2: :laghing2:
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 joł joł co tam jak tam?[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 16:13_________________________________________________ mnie za***iście wpadło w ucho ' date=' zwłaszcza to " i nie chce piepszyć sie przy świecach " romantyczna jak ja [/quote'] a widziałeś co wyjmowała z lodówki?? starogardzką :kox: nuta mi się też za bardzo niepodoba chociaż tekst wporządku [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 16:51_________________________________________________muszę sobie kupić takie wdzianko
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 widzę jakiś monolog zaczynasz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty się zbieraj do domu, bo zjem cały, pyszny obiad :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty się zbieraj do domu, bo zjem cały, pyszny obiad :gwizdanie: a co masz to może przyjadę :gwizdanie: widzę jakiś monolog zaczynasz :gwizdanie: zapomniałem linka wcześniej wkleić haha ale już wstawiony romantycy joł srakrobato
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty się zbieraj do domu, bo zjem cały, pyszny obiad :gwizdanie: a co dobrego zrobiłeś?
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty się zbieraj do domu, bo zjem cały, pyszny obiad :gwizdanie: a co dobrego zrobiłeś? chleb z masłem Basia bo Stanley mnie namawia na city...
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty się zbieraj do domu, bo zjem cały, pyszny obiad :gwizdanie: a co dobrego zrobiłeś? chleb z masłem Basia bo Stanley mnie namawia na city... dzisiaj chce iść, czy dzisiaj Cie namawia?
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 :kox:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 17:31_________________________________________________ Ty się zbieraj do domu, bo zjem cały, pyszny obiad :gwizdanie: a co dobrego zrobiłeś? chleb z masłem Basia bo Stanley mnie namawia na city... dzisiaj chce iść, czy dzisiaj Cie namawia? dyć to jeden chu**j
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Stanley a może w sobotę gdzieś skoczymy na finał LM ?
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 dyć to jeden chu**j baba to zawsze zrobi problem z prostej rzeczy :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 :kox:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 17:31_________________________________________________ Ty się zbieraj do domu, bo zjem cały, pyszny obiad :gwizdanie: a co dobrego zrobiłeś? chleb z masłem Basia bo Stanley mnie namawia na city... dzisiaj chce iść, czy dzisiaj Cie namawia? dyć to jeden chu**j ja tylko weryfikowałam prawdziwość tej informacji, bo mało prawdopodobne że chcesz iść dzisiaj :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 17:33_________________________________________________ Stanley a może w sobotę gdzieś skoczymy na finał LM ? Ty lepiej policz do dziesięciu, przeczytaj dokładnie swój opis w profilu i zastanów się dobrze czy nie usunąć tego pytania ... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty lepiej policz do dziesięciu, przeczytaj dokładnie swój opis w profilu i zastanów się dobrze czy nie usunąć tego pytania ... :gwizdanie: ja po prostu idę do towarzystwa na soczek z czarnej porzeczki
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty lepiej policz do dziesięciu, przeczytaj dokładnie swój opis w profilu i zastanów się dobrze czy nie usunąć tego pytania ... :gwizdanie: ja po prostu idę do towarzystwa na soczek z czarnej porzeczki przekonałeś mnie
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty lepiej policz do dziesięciu, przeczytaj dokładnie swój opis w profilu i zastanów się dobrze czy nie usunąć tego pytania ... :gwizdanie: ja po prostu idę do towarzystwa na soczek z czarnej porzeczki przekonałeś mnie ma chłopak dobre argumenty
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Ty lepiej policz do dziesięciu, przeczytaj dokładnie swój opis w profilu i zastanów się dobrze czy nie usunąć tego pytania ... :gwizdanie: ja po prostu idę do towarzystwa na soczek z czarnej porzeczki Ty chyba nie wiesz ile on wciąga na finałach możesz nie wytrzymać pokusy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi