keżor Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 co jutro z tym meczem, jest jakiś plan :gwizdanie: ja sie nie ruszam z domu , dopadło mnie choróbsko , a tyle było planów
Adrenalina Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 witam ja normalnie sie dzis najeb...lem wczoraj auto mnie zawiodlo i chociaz nie pije to dzis musialem łączymy się z Tobą w bólu [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 19:49_________________________________________________ co jutro z tym meczem, jest jakiś plan :gwizdanie: ja sie nie ruszam z domu , dopadło mnie choróbsko , a tyle było planów z Tobą też [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 19:50_________________________________________________w ogóle to sie zastanawiam co z Was taka wątła młodzież :gwizdanie: kilka chłodnych i wilgotnych dni i już wszyscy polegli ehhh
Grisza79 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 macie może jakieś namiary w katowicach na kogoś kto naprawia nawigacje ? spadła mi moja stara nawigacja i pękł panel dotykowy i kicha... musze wymienic, na allegro nie znalałem panelu.
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 macie może jakieś namiary w katowicach na kogoś kto naprawia nawigacje ? spadła mi moja stara nawigacja i pękł panel dotykowy i kicha... musze wymienic, na allegro nie znalałem panelu. ja nie znam pucek
gregory Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Co tam jak tam? Kto się jutro na disco wybiera?
krolu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Co tam jak tam? Kto się jutro na disco wybiera? hmmm disco disco... jeśli chodzi o mecz to ja na 100% idę z D. więc możemy się większą grupą zgadać... A rano z Koksem gliwickim [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 22:22_________________________________________________no i na disco tez sie moge wybrać
krolu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 a ja nie idę ani na disco, ani na mecz ani na silke...
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ?
Pucek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 a ja nie idę ani na disco, ani na mecz ani na silke... no i ani na siłkę :gwizdanie: no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? przecież tłumaczyłeś się ostatnio że masz cienkie ściany :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? wooooooooooooo to powiało grozą :kox: :kox: :kox:
gregory Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? Mecz u Miszki to znaczy mega bania
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 a ja nie idę ani na disco, ani na mecz ani na silke... no i ani na siłkę :gwizdanie: no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? przecież tłumaczyłeś się ostatnio że masz cienkie ściany :gwizdanie: daje propozycję
krolu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? Mecz u Miszki to znaczy mega bania a można tańczyć na dywanie albo macie jakieś dyski w poblizu ?
Pucek Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Miszka, a masz parking? masz wyrozumiałą żonę? bo wiesz...stado ryczących facetów i jeden gej na chacie to już problem [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 22:28_________________________________________________ no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? Mecz u Miszki to znaczy mega bania a można tańczyć na dywanie albo macie jakieś dyski w poblizu ? znów chcesz prawie dostać po ryju?
krolu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Miszka, a masz parking? masz wyrozumiałą żonę? bo wiesz...stado ryczących facetów i jeden gej na chacie to już problem [br]Dopisany: 21 Maj 2010, 22:28_________________________________________________ no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? Mecz u Miszki to znaczy mega bania a można tańczyć na dywanie albo macie jakieś dyski w poblizu ? znów chcesz prawie dostać po ryju? ja nie dostałem :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? Mecz u Miszki to znaczy mega bania a można tańczyć na dywanie albo macie jakieś dyski w poblizu ? po meczu można iść na miasto, w sumie ja tu nie melanżuje w Tychach ale coś się wymyśli, knajpy i balety są
krolu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 no mecz bym obejrzał, jako, że nikt nie ma konkretnego planu to może u mnie ? Mecz u Miszki to znaczy mega bania a można tańczyć na dywanie albo macie jakieś dyski w poblizu ? po meczu można iść na miasto, w sumie ja tu nie melanżuje w Tychach ale coś się wymyśli, knajpy i balety są ja na pewno nie będę pić :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi