Kanar Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 heh fajnie wejść na forum i poznać wynik.. w ogóle dowiedzieć sie że jakiś mecz był
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 no ja z Mediolanu to lubie modelki Modelki to są fajne chyba z każdego kraju [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 23:28_________________________________________________ heh fajnie wejść na forum i poznać wynik.. w ogóle dowiedzieć sie że jakiś mecz był Co Ty Kanar jesteś odcięty od świata
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Pany macie jakieś info o giełdzie gliwickiej, czy jutro będzie? Bo mam zamiar się tam wybrać po parę tajli, a Mario mówił że ponoś zalana
Bulczas Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Pany macie jakieś info o giełdzie gliwickiej, czy jutro będzie? Bo mam zamiar się tam wybrać po parę tajli, a Mario mówił że ponoś zalana Nic nie słyszałem, też chciałem się wybrać ale raczej sobie daruje. Giełda raczej będzie bo było dość ciepło i raczej już trochę wyschło :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 23:41_________________________________________________A tak spytam nie ma ktoś jakiś starych lamp mogą być rozwalone bo potrzebuje mechanizm regulacji wysokości [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 23:42_________________________________________________Spadam do wyrka
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Pany macie jakieś info o giełdzie gliwickiej, czy jutro będzie? Bo mam zamiar się tam wybrać po parę tajli, a Mario mówił że ponoś zalana może sprawdź na jakimś gliwickim portalu
gregory Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 A tak spytam nie ma ktoś jakiś starych lamp mogą być rozwalone bo potrzebuje mechanizm regulacji wysokości Ja nie mam. Ja się chyba wybiorę tam jutro jednak, zaryzykuje. Też spadam Dobrej nocy. Ps. Dzwonił Krolu i Baśka do mnie, jednak idą w miasto A mieli nie iść. Jakbym wiedział, że będą aż tak imprezować to bym pojechał do Miszki
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 A tak spytam nie ma ktoś jakiś starych lamp mogą być rozwalone bo potrzebuje mechanizm regulacji wysokości ja może mam , musiałbym poszukać i Wolf ma rozdupconą jedną lampe :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 no Bulczas ja mam lekki kosmos w tym miesiącu, gdyby nie data w zegarku to nie umiałbym powiedzieć jaki dzień miesiąca mamy.. no ale najważniejsze jest że fura biega już bez piszczenia i moge spokojnie naciskać na pedał gazu.. teraz tylko musze zarobić na paliwo co do mechanizmów ja kupowałem na allegro po 10zł za sztuke od dwóch różnych gości, na szczeście działają
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 co do mechanizmów ja kupowałem na allegro po 10zł za sztuke od dwóch różnych gości, na szczeście działają ale rafałowi pewnie nie chodzi o silniczki , a o mechanizmy co są w lampie
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 no dobra zagiąłeś mnie [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 00:20_________________________________________________no to idymy spać
RS Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 wie ktos juz co z ta gielda? Bo potrzebuje lewa lampe w klape ktora spieprzylem przy rezaniu LEDow
Adam.S Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Witam [br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:21_________________________________________________Keżor będziesz pamiętał o tych twoich pracach
krolu Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 A tak spytam nie ma ktoś jakiś starych lamp mogą być rozwalone bo potrzebuje mechanizm regulacji wysokości Ja nie mam. Ja się chyba wybiorę tam jutro jednak, zaryzykuje. Też spadam Dobrej nocy. Ps. Dzwonił Krolu i Baśka do mnie, jednak idą w miasto A mieli nie iść. Jakbym wiedział, że będą aż tak imprezować to bym pojechał do Miszki no bylismy w awangardzie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi