Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh fajnie wejść na forum i poznać wynik.. w ogóle dowiedzieć sie że jakiś mecz był :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja z Mediolanu to lubie modelki :kox:

Modelki to są fajne chyba z każdego kraju :naughty:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 23:28_________________________________________________

heh fajnie wejść na forum i poznać wynik.. w ogóle dowiedzieć sie że jakiś mecz był :decayed:

Co Ty Kanar jesteś odcięty od świata :tongue4:
Opublikowano

Pany macie jakieś info o giełdzie gliwickiej, czy jutro będzie? Bo mam zamiar się tam wybrać po parę tajli, a Mario mówił że ponoś zalana :kwasny:

Opublikowano

Pany macie jakieś info o giełdzie gliwickiej, czy jutro będzie? Bo mam zamiar się tam wybrać po parę tajli, a Mario mówił że ponoś zalana :kwasny:

Nic nie słyszałem, też chciałem się wybrać ale raczej sobie daruje. Giełda raczej będzie bo było dość ciepło i raczej już trochę wyschło :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 23:41_________________________________________________A tak spytam nie ma ktoś jakiś starych lamp mogą być rozwalone bo potrzebuje mechanizm regulacji wysokości [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 23:42_________________________________________________Spadam do wyrka :hi:
Opublikowano

może sprawdź na jakimś gliwickim portalu :mysli:
Opublikowano

A tak spytam nie ma ktoś jakiś starych lamp mogą być rozwalone bo potrzebuje mechanizm regulacji wysokości

Ja nie mam. Ja się chyba wybiorę tam jutro jednak, zaryzykuje.

Też spadam Dobrej nocy.

Ps. Dzwonił Krolu i Baśka do mnie, jednak idą w miasto :blink: A mieli nie iść. Jakbym wiedział, że będą aż tak imprezować to bym pojechał do Miszki :confused4:

Opublikowano

A tak spytam nie ma ktoś jakiś starych lamp mogą być rozwalone bo potrzebuje mechanizm regulacji wysokości

ja może mam , musiałbym poszukać i Wolf ma rozdupconą jedną lampe :gwizdanie:
Opublikowano

no Bulczas ja mam lekki kosmos w tym miesiącu, gdyby nie data w zegarku to nie umiałbym powiedzieć jaki dzień miesiąca mamy..

no ale najważniejsze jest że fura biega już bez piszczenia i moge spokojnie naciskać na pedał gazu.. teraz tylko musze zarobić na paliwo :rolleyes:

co do mechanizmów ja kupowałem na allegro po 10zł za sztuke od dwóch różnych gości, na szczeście działają :decayed:

Opublikowano

co do mechanizmów ja kupowałem na allegro po 10zł za sztuke od dwóch różnych gości, na szczeście działają :decayed:

ale rafałowi pewnie nie chodzi o silniczki , a o mechanizmy co są w lampie :tongue4:
Opublikowano
:mysli: no dobra zagiąłeś mnie :polew:
Opublikowano

:mysli: no dobra zagiąłeś mnie :polew:

:travolta:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 00:20_________________________________________________no to idymy spać :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

wie ktos juz co z ta gielda?

Bo potrzebuje lewa lampe w klape ktora spieprzylem przy rezaniu LEDow :kox:

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Witam :hi:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 11:21_________________________________________________Keżor będziesz pamiętał o tych twoich pracach

Opublikowano
Opublikowano

Ja nie mam. Ja się chyba wybiorę tam jutro jednak, zaryzykuje.

Też spadam Dobrej nocy.

Ps. Dzwonił Krolu i Baśka do mnie, jednak idą w miasto :blink: A mieli nie iść. Jakbym wiedział, że będą aż tak imprezować to bym pojechał do Miszki :confused4:

no bylismy w awangardzie :gwizdanie: