Tzieland Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siemanko slasku, szukam odpowiedzi na pytanie czy podlokietnik od polifta bedzie pasowal do mnie do przedlifta z 98', bodajze trzeba tylko cos ciac i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 zboczeńcy od razu hheehe pucka w sumie nie ma... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 a mi sie wydaje że mocowanie jest identyczne na 3 śruby.. jedyne co tam trzeba ciąć to tunel. Jak masz jakieś wymiary to moge Ci zmierzyć czy u mnie jest tak samo ale wydaje mi sie że nic przy tym nie kombinowali No Spiż da rade myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 jeszcze nie mam zadnych wymiarow, bo jutro dopiero jade go ogladac ale mi tez sie wydaje, ze trzeba ciac tylko dziury w tunelu, bo mocowanie jest gdzies tam schowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 sam podłokietnik jest na 3 śrubach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 no ale te mocowania tych srub sa w tunelu i trzeba wyciac otwor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siemka wszystkim z samego rana jak wstałem Kężor a6 c5 jest koksiarska jeszcze z tą lotką na tylnej klapie :kox: [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 12:17_________________________________________________ Kanar, ptaszki ćwierkały że jutro pijemy u Ciebie :gwizdanie: no ta bogacza zaś się imprezują [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 12:18_________________________________________________przyjemna nutka jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siema zakręcony :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 siema zakręcony :polew: Jakbyś pisał normalnym językiem a nie persowym to bym rozumiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 cześć wszystkim Siema Geju i alkoholiku... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 cześć wszystkim :gwizdanie: Czyżby kolega się źle czuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Lexy & K-Paul - The Greatest DJ - PUCEK jesteś miszcz jeśli chodzi o nute , ale co do A6 C5 to i tak nie zmianie zdania nawet nie wiesz jak się cieszę że znalazłem tą nutę a C5 jest ciulate :>[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 14:15_________________________________________________tak w ogóle to :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Tragicznie się dzisiaj czuje :doh1: Nigdy więcej wina...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Tragicznie się dzisiaj czuje :doh1: Nigdy więcej wina...... hehe mówiłem że główka będzie bolała Miszka a ty co taki zapracowany jesteś że aż :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja spadam bawcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 przyjemna nutka jak dla mnie no całkiem fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 przyjemna nutka jak dla mnie no całkiem fajna szału nie robi, leci od paru dni na eska tv ale ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi