Miszka82 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 w ostatniej chwili ale tez sie zalapalem na spota pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 no fajnie było jak dobrze licze to było 9 autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 noo noo rozkręcacie się trzeba będzie tam kiedyś nadjechać z wizytacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ja tam do was prawie co tydzień jeżdże z wizytacją także kupuj wkońcu ten gnojowóz i przyjeżdżaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 hhehehe Keżor, bo właśnie Ty masz turbognojówke, a ja słabe i dużo żrące padło teraz naszła mnie chęć na eSsss ale to by miało być auto na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Troszkę ludzi się zjechało wczoraj. Spot spokojny na luzie. Dzięki za spota. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Również dzięx za spota! Może następnym razem będzie Nas jeszcze więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 KEZOR JESTES WIDZE no jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyesmon Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 hej koleżanki i koledzy problem mam wielki - na dziś otóż turbinę wymieniłem na regenerowaną (nie powiem gdzie bo nie będę robił komuś złej prasy jak nie mam na 100% pewności) i auto .. SIEDZI MULI i nie jedzie logi zrobiłem - postaram sie wrzucić też zaraz - ale mam pytanie czy znacie kogoś w okolicach (katowice, gliwice, rybnik - bo taka będzie dziś moja trasa do domu) kto by mi zerknął mechanicznie na te turbo - czy dobrze wymienili, wszystko podociskane, podokręcane, wężyki itd - ktoś kto by poświęcił 15 minut za looknięcie - może ktoś z Was ma dziś chwile? Sprawa jest pilna bo w niedzielę jadę furką do Reichu - i muszę mieć czym jechać Pozdrawiam i proszę o kontakt - może być na fona: 607 169 197 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja moge zerknąć w katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyesmon Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 hej Keżor, to znaczy ze mam te moja turbo jednak wymienac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 hej Keżor, to znaczy ze mam te moja turbo jednak wymienac? http://www.vagcat.com/epc/cat/au/A4/2001/223/49/2771490/ z tego wynika że tak , bo masz niby turbine ze zmienną geometrią a auto masz bez zmiennej , z tego co kojaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 czy to nie powinien być wątek na inny dział ??? :gwizdanie: , ze spotami katowickimi to ma niewiele wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 czy to nie powinien być wątek na inny dział ??? :gwizdanie: , ze spotami katowickimi to ma niewiele wspólnego jest już temat w odpowiednim dziale a tu to tylko takie luźne gadki żeby sie coś działo [br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 00:31_________________________________________________troszke zmieniłem pierwszy post , przypominam o zapisywaniu sie na grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxxx263 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Siemka Keżor ostatnio się zapisałem ale mnie nie było na liście wiec się nie wybieralem na 01.08.09 może jak będziesz miał teraz miejsce na 15-go to mnie tam zapisz + justyna i bajtle pozdro świetne logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/slaskie/paintball_slaski-t90866.0.html;msg1033265#msg1033265 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Siemka Keżor ostatnio się zapisałem ale mnie nie było na liście wiec się nie wybieralem na 01.08.09 może jak będziesz miał teraz miejsce na 15-go to mnie tam zapisz + justyna i bajtle pozdro świetne logo to było pisać , że Cie nie ma na liście , lista jest tylko poglądowa przyjechać mogą wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 rzeczywiście logo piękne , ładnie Ci to wyszło Kezor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micglo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 na 90% we wtorek 11.08.2009 bede z małżonką i synkiem - niech zobaczy ładne autka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi