keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 królewicz się pojawił stivi łonder
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 wstałem i teraz pije sobie ciepłe kakao
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Keżor tylko ja podjade Dżarisem no to ja biore clijówe
Kanar Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 no ja pier.. to Zabrze nic tylko podpalić.. 3/4 kierowców to cioty co tylko umią trąbić jak im sie wymusi, dojazd z placu Warszawskiego do autobany 32 minuty. No przecież bym jeża urodził. Jakbym nie leciał po torach jak cham to jeszcze bym tam stał pewnie! na A4 nie lepiej.. lewy pas zajęty przez jakiegoś kapelusznika środkowy przez jakąś blondi z kilogramem tapety na twarzy a o prawym nie ma co wspominać.. dobrze że jest jeszcze pół pasa pobocza to sie przecisnąłem PORAŻKA!!
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Keżor tylko ja podjade Dżarisem no to ja biore clijówe to sie na kresce mogiemy ustawić
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Keżor tylko ja podjade Dżarisem no to ja biore clijówe to sie na kresce mogiemy ustawić :disgust: to ja nie mogę jechać bo nie mam czym [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 16:44_________________________________________________szczerze to ja bym sie z Miszką ustawił :gwizdanie: ale chodzi mi od ADR-a
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Krolu , a tranzit ? albo weź swojego w Clio też jest 75 kuni :polew:
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Krolu , a tranzit ? albo weź swojego w Clio też jest 75 kuni :polew: u mnie już jest 1xx :kox: :kox:
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 jasne Krolu rezacie z Keżorem tą Twoją padline do 3 w nocy, już teraz ma pewnie ze 100 PS i już wariujesz, myślisz, że Maxita objechałeś to już tak zostanie ?
piterra Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Krolu , a tranzit ? albo weź swojego w Clio też jest 75 kuni :polew: u mnie już jest 1xx :kox: :kox: a co wykres se przeskalowałeś ??
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 jasne Krolu rezacie z Keżorem tą Twoją padline do 3 w nocy, już teraz ma pewnie ze 100 PS i już wariujesz, myślisz, że Maxita objechałeś to już tak zostanie ? do 3ciej to myśmy akurat byli a nie rezać wpadnij kiedyś do mnie na warsztat to też porezamy Twojego
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Krolu , a tranzit ? albo weź swojego w Clio też jest 75 kuni :polew: u mnie już jest 1xx :kox: :kox: zgadza sie 1xx - 1.9
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Krolu , a tranzit ? albo weź swojego w Clio też jest 75 kuni :polew: u mnie już jest 1xx :kox: :kox: a co wykres se przeskalowałeś ?? nie, turbo padło i ma 19 kuni
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 jasne Krolu rezacie z Keżorem tą Twoją padline do 3 w nocy, już teraz ma pewnie ze 100 PS i już wariujesz, myślisz, że Maxita objechałeś to już tak zostanie ? do 3ciej to myśmy akurat byli a nie rezać wpadnij kiedyś do mnie na warsztat to też porezamy Twojego chyba owiewki zamontujemy
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 keżor mi coś stuka w silniku - wiedziałem, że przekładka tego AWX-a nie pójdzie tak gładko.. :decayed: :decayed:
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2009 keżor mi coś stuka w silniku - wiedziałem, że przekładka tego AWX-a nie pójdzie tak gładko.. :decayed: :decayed: mówiłem że sprzęgło nie wytrzyma ?
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 keżor mi coś stuka w silniku - wiedziałem, że przekładka tego AWX-a nie pójdzie tak gładko.. :decayed: :decayed:
krolu Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a te 15' to mi tracą przyczepność nawet ja z "czwórki" ruszam
Rekomendowane odpowiedzi