Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 chyba ci muszę wy***ać bo coś się rozbrykałeś :polew:
keżor Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a Ty odrazu Kędzior na forum widze włazisz
Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 a Ty odrazu Kędzior na forum widze włazisz no pokazuje kuzynkowi filmik z zatoru
Maxito Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 gdzie byliście jak was nie było ??? :kox:
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no i my też w doma wszyscy ? każdy rozjechał się w swoim kierunku, sobota na spokojnie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no i my też w doma wszyscy ? każdy rozjechał się w swoim kierunku, sobota na spokojnie :gwizdanie: to co nie bangla impra?? gdzie byliście jak was nie było ??? :kox: pogoria
Bulik Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no i my też w doma wszyscy ? każdy rozjechał się w swoim kierunku, sobota na spokojnie :gwizdanie: to co nie bangla impra?? gdzie byliście jak was nie było ??? :kox: pogoria to jutro BUGLA
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no i my też w doma wszyscy ? każdy rozjechał się w swoim kierunku, sobota na spokojnie :gwizdanie: to co nie bangla impra?? gdzie byliście jak was nie było ??? :kox: pogoria to jutro BUGLA co za bugla ?
Maxito Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 rok na forum i dopiero fotki wrzuciłem :naughty: jestem hardcorem :kox: :polew:
Pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak by coś to dojechałem, zabudowałem kolejne piwko i jest już pięknie, leci dobra nuta i mnie nosi, nie ma co, chyba jadę na balet aaa i wypróżniłem majty z piasku
Seski Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ej to jest dzisiaj jakaś impreza że tu tak cicho? czy po prostu wszyscy zmęczeni śpią?
Pucek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 ej to jest dzisiaj jakaś impreza że tu tak cicho? czy po prostu wszyscy zmęczeni śpią? miałeś być na pogorii ale nas olałeś, więc co Ci będziemy mówić :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 no moja poszla wlasnie spac wiec jestem wolny :kox: a i juz lekko piwka wciagnalem wiec dalsze smaki sa
Rekomendowane odpowiedzi