stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siemano w dzien spota jak to miszka mowi :gwizdanie: no i mozna powiedziec, że tydzień urlopu zleciał :gwizdanie: niestety jeszcze tydzień przed Tobą nooo a koncowce juz niewspomne :kox: fajne zakonczenie urlopu bedzie jeszcze będziesz musiał dobierać na telefon :gwizdanie: mi jeszcze 4 dni zostały [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 07:42_________________________________________________ w wekeend weekend za 7 h
Bulik Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siemano w dzien spota jak to miszka mowi :gwizdanie: no i mozna powiedziec, że tydzień urlopu zleciał :gwizdanie: niestety jeszcze tydzień przed Tobą nooo a koncowce juz niewspomne :kox: fajne zakonczenie urlopu bedzie jeszcze będziesz musiał dobierać na telefon :gwizdanie: mi jeszcze 4 dni zostały [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 07:42_________________________________________________ w wekeend weekend za 7 h już zaraz sie zbieram do brennej :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ty sie stanley do roboty wez a nie tylko na forum siedzisz moderatorem mozesz zostac :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ty sie stanley do roboty wez a nie tylko na forum siedzisz moderatorem mozesz zostac :gwizdanie: az dziw ze jeszcze nie ma
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ty sie stanley do roboty wez a nie tylko na forum siedzisz moderatorem mozesz zostac :gwizdanie: az dziw ze jeszcze nie ma dokladnie nalezy mu sie
stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ty sie stanley do roboty wez a nie tylko na forum siedzisz moderatorem mozesz zostac :gwizdanie: az dziw ze jeszcze nie ma dokladnie nalezy mu sie ja tam nie lubie się "tytułować" :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ty sie stanley do roboty wez a nie tylko na forum siedzisz moderatorem mozesz zostac :gwizdanie: az dziw ze jeszcze nie ma dokladnie nalezy mu sie ja tam nie lubie się "tytułować" :gwizdanie: jasne proszę Pana
Miszka82 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siemano w dzien spota jak to miszka mowi :gwizdanie: no Diman to też nie do końca, bo dziś w Kato nie ma spota i gdybyś tak napisał na gliwickich byłoby poprawnie hehe przywitam się ze wszystkimi staropolskim hasłem Heil H.....
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 siemano w dzien spota jak to miszka mowi :gwizdanie: no Diman to też nie do końca, bo dziś w Kato nie ma spota i gdybyś tak napisał na gliwickich byłoby poprawnie hehe przywitam się ze wszystkimi staropolskim hasłem Heil H..... w sumie to masz racje
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 widzę, że jajca od rana no wkoncu urlop to co sie bedziemy stresowac chillout musi byc
Kędzior Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jeszcze przetrwać dzisiaj i weekend
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jeszcze przetrwać dzisiaj i weekend uwazej synek na siebie pod ta ziemią co bys ni zawalil jakiego chodnika jak pucek :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 to moze na dobranoc wam cos podrzuce :good: [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 08:59_________________________________________________ jeszcze przetrwać dzisiaj i weekend uwazej synek na siebie pod ta ziemią co bys ni zawalil jakiego chodnika jak pucek :gwizdanie: luzik ja w robocie nie śpię
diman Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 to moze na dobranoc wam cos podrzuce :good: [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 08:59_________________________________________________ jeszcze przetrwać dzisiaj i weekend uwazej synek na siebie pod ta ziemią co bys ni zawalil jakiego chodnika jak pucek :gwizdanie: luzik ja w robocie nie śpię :polew:
Kędzior Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 to moze na dobranoc wam cos podrzuce :good: [br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 08:59_________________________________________________ jeszcze przetrwać dzisiaj i weekend uwazej synek na siebie pod ta ziemią co bys ni zawalil jakiego chodnika jak pucek :gwizdanie: luzik ja w robocie nie śpię :polew: :decayed:
Seski Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend,
Kędzior Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, weekend, jeszcze 9godz i weekend
Rekomendowane odpowiedzi