Seski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA ej nie olewam tylko nie mam czasu... i nikt mnie nie zaprosił... ;( a nie mam czasu na "śledzenie forum"... nie sledzisz nie jedziesz łaski bez za tydzień jak będę miał czas to sam sobie zrobię imprezę spoko za tydzien bede na ogolnopolskim :> i będziesz żałował
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 hehe następny :polew: jak byś przyjechał to też byś tak się tu witał tak w ogóle, OLEWACIE NASZ SKŁAD AA ej nie olewam tylko nie mam czasu... i nikt mnie nie zaprosił... ;( a nie mam czasu na "śledzenie forum"... nie sledzisz nie jedziesz łaski bez za tydzień jak będę miał czas to sam sobie zrobię imprezę spoko za tydzien bede na ogolnopolskim :> i będziesz żałował a to napewno
Kędzior Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 łaski bez za tydzień jak będę miał czas to sam sobie zrobię imprezę to juz wiem co robie za tydzien hehe
Seski Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 dobra to ja się teraz zbieram na spacerek i potem spać bo padam na pyrsk i w dodatku szykuje się ciężki tydzień... i mogę chyba od razu powiedzieć że na spota nie zajadę... bo już wiem że nie będę miał czasu...
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 dobra to ja się teraz zbieram na spacerek i potem spać bo padam na pyrsk i w dodatku szykuje się ciężki tydzień... i mogę chyba od razu powiedzieć że na spota nie zajadę... bo już wiem że nie będę miał czasu... ach ta stal to absorbuje czas jak cholera
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 z wieczorka siema, co tam slychac?
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 z wieczorka siema, co tam slychac? siemano stan jak tam urodzinki sie udaly
akjam Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 z wieczorka siema, co tam slychac? No próbuje dojść do siebie... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 z wieczorka siema, co tam slychac? siemano stan jak tam urodzinki sie udaly no wporzo, pojadłem, popiłem po 12 byłem w domu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 zjadłem obiad, wypiłem piwo i zaczynam normalnie żyć
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 zjadłem obiad, wypiłem piwo i zaczynam normalnie żyć długo Ci z tym zeszło
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 zjadłem obiad, wypiłem piwo i zaczynam normalnie żyć długo Ci z tym zeszło de lux nami pozamiatała
stanley Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 zjadłem obiad, wypiłem piwo i zaczynam normalnie żyć długo Ci z tym zeszło de lux nami pozamiatała no nie wątpie :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2010, 22:09_________________________________________________http://otomoto.pl/audi-80-superlimuzyna-skora-alu-okazja-C8189183.html
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Kędzior, też tak masz? [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 00:49_________________________________________________ leże i kwicze
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kędzior, też tak masz? [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 00:49_________________________________________________ leże i kwicze :polew: :polew: masakra jakas daj takim sie przejechac na piz*ziku :> no i witam szanowne towarzystwo w drugim tygodniu urlopu
Rekomendowane odpowiedzi