keżor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 z rana a w ogóle znalazłem w kurtce scyzoryk to jest chyba od Adama.S do odebrania na spocie
Kędzior Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 siema z rana przed robotą Kędzior, też tak masz? [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 00:49_________________________________________________ leże i kwicze tak za każdym razem :polew:
A4 Mario Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siema By tak na tym krosie głową poszedł w drzewo to by było dopiero funny... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Siema By tak na tym krosie głową poszedł w drzewo to by było dopiero funny... :gwizdanie: ja też sie próbowałem doszukać śmieszności w tym wypadku crossowym i mi sie nie udało ale za to to z piździkiem dojebane [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 11:18_________________________________________________Max już po c*pie
keżor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 już wróciłem z nad morza jaka pogoda ?mogliście poczekać do zlota
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 już wróciłem z nad morza jaka pogoda ?mogliście poczekać do zlota Nie byłem sam a znajomi nie mieli więcej urlopu. Może za rok się wybiore Pogoda nawet spoko była Keżor masz obok siebie salon audi bo potrzebuje wtyczke do lamp do przodu a u mnie nie maja
keżor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2010 u mnie też będą mieć najwcześniej na jutro :/ a w ogóle to znalazłem fajną stronke http://www.realhotgirls.com/index.php przypadkiem
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 To la hujnia bo całą drogę wracałem bez jednego xenonu
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 już wróciłem z nad morza bulczas Kiedy pijemy śliwkę
Seski Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 już wróciłem z nad morza bulczas Kiedy pijemy śliwkę hmm chyba dopiero w weekend będę miał czas... ale możemy ją zrobić
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 już wróciłem z nad morza bulczas Kiedy pijemy śliwkę hmm chyba dopiero w weekend będę miał czas... ale możemy ją zrobić To się zobaczy :gwizdanie:Nie będzie ktoś z was w krakowie??
Seski Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 już wróciłem z nad morza bulczas Kiedy pijemy śliwkę hmm chyba dopiero w weekend będę miał czas... ale możemy ją zrobić To się zobaczy :gwizdanie:Nie będzie ktoś z was w krakowie?? taaa już pędzę spytaj się miszki on chyba z krk wylatuje na wakacje
Miszka82 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 lecę z Pyrzowic ale może będę w Krk jutro bądź środa albo wcale
Bulczas Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 lecę z Pyrzowic ale może będę w Krk jutro bądź środa albo wcale Może już załatwie sobie dostawę
Rekomendowane odpowiedzi